تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 1081 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    خوب من خیلی وقت دوستان را گرفتم و باوجود اینکه فایل های اپدیت دوستمون Nine را هم امتحان کردم ولی باز هر دفعه یه فایلی را پیدا نمیکند(مراحل کار را هم دقیقا طبق راهنمایی دوستان پیش میروم)و چون اپیدیت دستی وقت کم تری میگیرد ترجیح میدهم که از این روش استفاده کنم
    ایا این مشکل میتونه مربوط به سیستم باشد
    البته من دوتا ویندوز دارم و در هر دو هم همین مشکل را دارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب بالاخرهمشکل من حل شد
    من اول کسپر را به صورت انلاین اپدیت کردم و بعد از یک روز که به صورت دستی اپیدیتش کردم دیدم مشکلی ندارد و اپدیت میشود
    از دوستان انجمن مخصوصا Nine عزیز به خاطر کمک و راهنمایهاشون ممنون هستم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من روی سیستمم KIS 7.0.1.125 نصب بود میخواستم اونو به ورژن 325 ارتقا بدم (بدون انیستال اون) با ارور زیر مواجه شدم

حالا از بروبچی که انگلیسی بلد هستند تقاضا دارم با ساپورت کاسپر تماس بگیرند وعلتش رو بپرسند یادمه وقتی میخواستم به ورژن321 هم ارتقا بدم نمی شد (فکر کنم همین ارور رو میداد ولی دقیق یادم نیست توی همین فروم پرسیدم ولی به جواب درست وحسابی نرسیدم) منم اون موقع بیخیال شدم چون همه میگفتند ورژن 321 ممکنه با سیستم ناسازگار باشه
    البته اینم بگم الان اومدم نسخه قبلی رو انیستال کردم واینو نصب کردم ولی نمیدونم چرا اینوطری نصب نشد واون ارور رو داد در صورتی که قبلا اینجوری کاسپر رو به ورژن بالاتر ارتقا میدادم
    ممنون میشم جواب بدید یا خودتون بگید یا اگه نمیدونید از ساپورت کاسپر بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من روی سیستمم KIS 7.0.1.125 نصب بود میخواستم اونو به ورژن 325 ارتقا بدم (بدون انیستال اون) با ارور زیر مواجه شدم

حالا از بروبچی که انگلیسی بلد هستند تقاضا دارم با ساپورت کاسپر تماس بگیرند وعلتش رو بپرسند یادمه وقتی میخواستم به ورژن321 هم ارتقا بدم نمی شد (فکر کنم همین ارور رو میداد ولی دقیق یادم نیست توی همین فروم پرسیدم ولی به جواب درست وحسابی نرسیدم) منم اون موقع بیخیال شدم چون همه میگفتند ورژن 321 ممکنه با سیستم ناسازگار باشه

فایل ستاپ برنامه رو کامل به درایوی که ویندوز رو توش نصب کردید کپی کنید. و در همون درایو ستاپ رو اجرا کنید.

به صورت پیش فرض و معمولی درایو ویندوز درایو C است. در حالی که شما فایل ستاپ رو از درایو D اجرا کردید.

در ضمن برای ارتقا دادن یک برنامه همیشه سعی کنید که نسخه قبلی را کامل پاک کنید و هرگز برای راحتی
    کار دنبال راه های آسانتر نباشید. حتی اگر خود برنامه هم به شما این اجازه رو بده که ارتقا بکنید اما این کار نکنید
    چون همیشه پیشنهاد شده نسخه قبلی رو پاک کرده و نسخه تازه را بعد از پاک کردن نسخه قبلی نصب کنید.

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

البته اینم بگم الان اومدم نسخه قبلی رو انیستال کردم واینو نصب کردم ولی نمیدونم چرا اینوطری نصب نشد واون ارور رو داد در صورتی که قبلا اینجوری کاسپر رو به ورژن بالاتر ارتقا میدادم
    ممنون میشم جواب بدید یا خودتون بگید یا اگه نمیدونید از ساپورت کاسپر بپرسید
    ورژن قبلی رو حذف و جدید رو نصب کنید آپگرید همیشه با این ارور همراهه .

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر نکنم در مورد کاسپر حذف نسخه قبل و نصب جدید ان درست باشه درستش اونه که خود ستاپ اونو اپگرید کنه به نسخه بالاتر دیگر دوستان هم نظر بدن
    من همیشه اینجوری کاسپر رو اپگیرد کردم در مرود درایو هم الان دیگه با حذف نسخه قبل و نصب این نسخه نمیتونم اون راهی که شما گفتید امتحان کنم ولی قبلا از یه درایور دیگه اپگرید میکردم نمیدونم این دفعه چه مرگش شده بود
    در هر صورت ممنون از همه
    ممنون میشم بقیه هم بگن راه پیشنهاد شده از سوی خود کاسپر حذف نسخه قبل و نصب جدید هست یا اینکه بزاریم خود برنامه جیدی نسخه قبلی رو اپگرید کنه؟

داره خودمونی میشه ghibish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    t E h R a N

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

ميخواستم بدونم علت اين ارور چيه

با توجه به ايكه تاريخ و ساعت سيستم درسته و تغييري در اون خواسته يا ناخواسته داده نشده

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

Kaspersky AntiVirus v7.0
    رو نصب كردم
    ولي از من سريال ميخواد نميشه!!!
    14 تا License Key هم تو سي دي بود ولي كار نكرد!!!
    چكار كنم؟

Kaspersky Internet Security v7.0.0.119 Final رو هم نصب كنم؟

يا حق (:

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Kaspersky AntiVirus v7.0
    رو نصب كردم
    ولي از من سريال ميخواد نميشه!!!
    14 تا License Key هم تو سي دي بود ولي كار نكرد!!!
    چكار كنم؟

Kaspersky Internet Security v7.0.0.119 Final رو هم نصب كنم؟

يا حق (:
    چه پيغامي به شما ميده؟14 تا License موجود همگي براي آنتي ويروس هستند يا براي اينترنت سكيوريتي هم ميباشند؟چون كليدهاي اين محصولات قابل استفاده براي هم نيستند و هر كليد مخصوص همان محصول ميباشه براي در يافت License معتبر به آخرين پستهاي تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد و بر اساس نوع محصول خود جديدترين كليدها را دانلود كنيد.
    در مورد بخش دوم سوال شما بايد عرض كنم كه در صورتيكه بخواهيد فقط از آنتي ويروس كاسپر استفاده كنيد نميتوانيد همزمان Internet Security كاسپر را هم نصب كنيد.چرا كه اينترنت سكيوريتي كاسپر همون آنتي ويروس كاسپر هست به همراه فايروال (و برخي امكانات دفاعي بيشتر).اگر از فايروال ديگري يا از فايروال خود ويندوز استفاده ميكنيد نصب آنتي ويروس كاسپر كفايت ميكنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

مرسي عزيزم
    همه براي انتي ويروسش هست
    رو هر كدوم كليك ميكنم ارور ميده (البته من همون جان تو سي دي اين كارو ميكنم!!!)
    يكي رو باز كردم اينا توش بود

KLsw'
    Serial Number: 03D4-000491-0024195B
    KLsw ­­ ü      ( Qihoo    ( Qihoo Special Deal (15)  ( China ے ( Kaspersky lab key file   ط                  (8 LicenceNumber: 03D4-060724-235041. KeyNumber: 0024195B.        ·    ‘  
    (N Kaspersky Anti-Virus 6.0 Chinese Edition. 1-Desktop 6 month Base Download Pack  ($ 744211B5-C79E-41E0-B4D3-3BA39DF1DBB9 
    I  ش ‘ [$   (}DISTRIBUTOR: Qihoo

SUPPORT CENTER: Qihoo

LOCAL OFFICE: Kaspersky Lab China
    Address: A504-505,U-SPACE Mall, #8 Guang Qu Men Wai St., Chao Yang District, Beijing 100022, China
    Sales Contacts: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Phone: +86(010)5861 2570/71/72/73 Fax:+86(010)5861 2576
    Support Requests: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Phone:+86(010)5861 2570/71/72/73 Fax:+86(010)5861 2576

\   ( Qihoo       ض    ے¦V‰x
    ;:10aDDUJkRsbS6+8MlnunVmlzcqFSv1DOmBEbdLnzyoQr2Tbg 2AUDxDqPCf7ks/D/C/D5ld7t9PlrA7KSKpuGyuQK%%
    ; 0XLSznpd

مثلا الان رجيستر كي و ... كجاست؟

يا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •