یعنی چی ؟ یعنی بعد یه مدت باطریش قوی میشه ؟
من تازه خریدم با مصرف معمولی تا شب باطری به آخراش میرسه .یعنی ماله من ضعیفه ؟![]()
یعنی چی ؟ یعنی بعد یه مدت باطریش قوی میشه ؟
من تازه خریدم با مصرف معمولی تا شب باطری به آخراش میرسه .یعنی ماله من ضعیفه ؟![]()
کلا باتری همینطوره.تا حدود 1 -2 هفته جا میافته.دی..
دوستان کسی میدونه چجوری فایل های فلش رو میشه واسه تودی اسکرین نصب کرد؟احتمالآ برنامه میخواد
در ضمن من گوشیم که بالا می اومد پسورد می خواست، گذشته از اینکه دوهفته گذشت، هم پسوردو برداشتم هم آپگرید کردم، همشون با هم باطریو زنده کرد.
Last edited by peymanmo6; 08-03-2009 at 20:41.
دوستان من به اميد خدا فردا احتمالا برم اين گوشيو بخرم....فقط چندتا راهنمايي كنيد....
1- اگه سيتادل نخرم، چه گارانتي اي بعد از اين بهتره؟
2-بنظرتون بين گارانتي اصلي و متفرقه ، از لحاظ نوع باتريش فرقي هست؟؟؟
3- نهايتا پيشنهادتون در جمع اينه كه گارانتي اصليو بخرم يا متفرقه؟؟؟يعني مي خوام بدونم اينهمه تفاوت قيمت پرداختن براي گارانتي اصلي، ارزشش رو داره ؟؟؟
ممنون...خيلي زياد
وقتی میگن گارانتی هست یعنی شرکتی وارد کشور شده و گوشی قاچاقی و یا به صورت تک وارد نشده
اگه توجه کنی جعبه گارانتی دارها اکثراً با پلاستیک بسته شده و کارت گارانتی رو چسبوندن بهش که اگه باز بشه معلومه که گوشی باز شده هست. اما بدون گارنتی ها همشون باز شده هست.
اما فرق بین گارانتی اصل و گارانتی فرع اینه که .... شرکت وارد کننده گوشی علاوه بر واردات گوشی از خود شرکت سازنده خدمات بعد از فروش هم دارند و مثلا تا یک سال هر نوع مشکلی بوجود بیاد تقبل میکنند اما گارانتی متفرقه اینطور نیست یعنی اگه مشکلی بوجود بیاد میگه خوب خراب شده دیگه ، خوب مصرف نکردی اینطوری شده و به ما ربطی نداره.
کسانی که میخواهند بدون گارانتی بگیرن مشکلی نیست اما باید قبلا تمام مشخصات گوشی و شکل وسایل جانبیش از قبیل هندزفری و شارژر رو توی اینترنت بررسی کنند و بعد اونجا با اونچه که دیدن مقایسه کنند - من خودم بدون گارانتی گرفتم و حدود 15 دقیقه جلوی مغازه داشتم تست میکردم...
الان هم مشکلی ندارم
دوستان من چندین بار موقع خرید شنیدم که فروشنده گفته با باطری اصلی و رم فلان و ... این مبلغ، احتمال داره دوستانی که مشکل باطری دارن باطری تقلبی رو گوشیشون باشه!!! یادمه فروشنده میگفت فقط باطری اصلش 100تومن میرزه.
ممنون دوست عزيز!دوستان من چندین بار موقع خرید شنیدم که فروشنده گفته با باطری اصلی و رم فلان و ... این مبلغ، احتمال داره دوستانی که مشکل باطری دارن باطری تقلبی رو گوشیشون باشه!!! یادمه فروشنده میگفت فقط باطری اصلش 100تومن میرزه.
احتمال هم ميره باطريش رو بدزدن! واقعا چيز با ارزشيه!
حالا ببين مي توني نشونه اي چيزي ازش گير بياري كه بفهميم باطري اصل هست يا نه؟
میخواهم با این پست بترکونم
مجموع 27 بازی XPERIA X1 با رزولویشنه 800x480 WVGA
نام بازی ها
Abracadaball
Block Breaker Deluxe 2
Bubble Bash
Date Or Ditch
Ferrari GT
Hero Of Sparta
New York Nights 2
Platinum Sudoku 2
Spring Break Fever
Asphalt 4
Block Breaker Deluxe
Chuck Norris
Death Race
Fightclub
Million Dollar Poker
Paris Nights
Prince Of Persia 4
Zombie Buster
Assassins Creed
Brain Challenge Vol 2
CSI NY
DJ Mix Tour
Gangstar 2
Mummy 3
Platinum solitaire 2
Real Football 2009
Zombie Infection
لینکی که گذاشتم فایل Torrent مربوط رو به شما میده و میتونید با برنامه های نظیر Bitlord یا Utorrent و ... اونو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مصئول مهترم خواهشمندم این پست رو تو صفحه ی اول لینک کنند .
ممنون
![]()
خیلی ممنون از بازی های جاوا که قرار دادید ...
و خدا کنه زودتر بازی های سه بعدی مخصوص ویندوز موبای هم که با فرمت exe or cab هستند هم بیاد که دیگه ما طاقت نداریم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)