نظر بنده
پخش:پايونير 5150 يو اي بي(كيفيت الي داره تازه دمو هم دار)في 160 تومن
باند كنوود 718 اي ايكس يا معمولي كه قيمت اي ايكس 85 تومن هست و معمولي 75 تومن
نظر بنده
پخش:پايونير 5150 يو اي بي(كيفيت الي داره تازه دمو هم دار)في 160 تومن
باند كنوود 718 اي ايكس يا معمولي كه قيمت اي ايكس 85 تومن هست و معمولي 75 تومن
سلام
یه چندتا کامپ تا 100-120 معرفی کنید
بعد اینکه به نظرتون کار درستیه یه جفت 718EX برا عقب و یه جفت کامپ برا جلو؟
بعد آمپ شونم میخوام pcx 4.540 بگیرم یه چی معرفی کنین که با این آمپ مچ باشه و کامل تغذیه شه
ودیگه اینکه 718 ex که 3 اهمی هست مشکلی پیش نمیاد چون کامپ 4 اهمی هست؟قاطی ماطی نمیشه که؟
سایلکس مانیتور کوچیک ها که روی خود پنل هستش خوبه؟؟؟؟ همکارم 2 سال داره راضی هستش. فقط مانیتور 17 اینچ هاش هم هستش درسته؟؟؟ اونا از نظر دزدی و امنیت چطوره اگه یه موقع ماشین بیرون باشه مثل ال سی دی پایونیر ها پنل جلوش کلن در نمیاد که ضد سرقتی باشه؟؟؟؟ ممنون یشم راهنمایی کنید نمیخوام 600 هزار پول به پایونیر بدم میخوام یکی از این ها بگیرم حالا بین 17 اینچ که حدود 300 هزار هست و 3 اینچش که 160 هست کدوم رو بخرم. البته برای من بلوتوس و پخش مکالمه از بلندگوها همون کارکیت اینا مهم هست و اینکه فلش میزنم فولدرها رو بیاره که این 3 اینچی هم همینطور بودش. حالا این ضبط های سایلکس خوبه؟؟؟ مدلش دقیق چی هستش؟؟ سایت نداره؟؟؟
خوب دوستان سلام
میگم باند 718 داخل جا باندی عقب سمند جا میشه ..؟ (همون که باند فابریک ماشین اونجا تشریف دارن)
بعد برای جلو باید چه باندی بخرم که جا بشه..؟
چه سابی بخرم کجا جاش بدم..؟ چه سایزی بخرم.؟
دوستان باسلام
لطف کنید یه پخش و باند برای پراید صندوق دار میخام تا 200 تومن حداکثر. پخشش حتما usb از پشت بخوره. یه سئوال دیگه اینکه میشه با این بودجه باندهای جلو رو هم عوض کرد یا نه؟ و اصلا لازم هست؟ و اگر میشه چه باندی؟ چه سایزی و اینکه توی جای فابریک خودش بزارم یا جای دیگه ای پیشنهاد میدین؟
ممنون از همه دوستان گل!
سلام دوستان
تا 150 تومن یه پخش پایونیر میخوام برای 206 که بشه به کنترل خود 206 هم نصب بشه من زیاد آشنایی ندارم
الان پخش پایونیر 4850 دارم که بعد 4 سال الان دیگه به خوبی عمل نمیکنه گیر میکنه رفته رو عصابم میخوام عوضش کنم
سلام
با نظر رضا جان موافقم.البته به نظر من 718 بدون آمپ صداي درست درموني نداره.تو ولوم بالا ديستورت ميشه.
كامپوننت آلپاين Type S:
SPS-171A قيمت 120 تومن،50وات RMS
SPS-600C قيمت 110 تومن،80واتRMS
كامپوننت دراگ استر:
مدلS-632.1 قيمت 95 تومن،75واتRMS
--------------------------
اشكالي نداره.البته كامپوننت براي استيج جلو بهتره تو كيك پنل باشه
آمپ خوبيه و جريان مناسبي ميده به كامپهاي فوق
هيچ مشكلي پيش نمياد.امپدانس رو آمپ تعين ميكنه نه اسپيكر.منظورم اين هست كه آمپليفايرهاي موجود همگي حد اقل 2 اهم رو ساپورت ميكنن به بالا تا حتي 8 اهم.نه قاطي ميشه نه ماطي
دقيق نميدونم آخه بسگت 716 ،"10* "7 ببين اسپيكر موجود چه اندازه اي داره.ولي فكر نميكنم جا بشه بايد تاقچه رو عوض كني
------------------------
اگه ميخواهي جاي فابريك ببندي(كه اصلا هزينه كردن براي آن توصيه نميشه)بايد "4 بگيري.
-----------------------
بودجتون براي ساب چقدره؟چه قدر ميتوني فضا براي باكس ساب اختصاص بدي؟چي بيشتر گوش ميدي؟
پخش پايونير DVH-P4150UB حدود 135 تومن.اسپيكر هم 718 قيمت 75 تومن.
-------------------------
خير،وجود اسپيكر در استيج جلو حجم صدا رو بيشتر ميكنه.اگر بودجه داريد بهتره براي جلو هم يه فكري بكنيد.البته چون ماشين كوچيكه زياد ضروري نيست ولي بودنش بهتر از نبودنش هست.
------------------------
بهترين اسپيكر براي جلوي پرايد كامپوننت نصب شده داخل كيك پنل هستش.در غير اينصورت روي در نصب بشه.كه من زياد موافق نيستم
پخش DEH-5250SD البته قيمت كمي بالاتره.حدود 3-162 تومن.
این سایتش که چون چینیه خدا بده برکت به مدلهای جور واجورش:
منظورتون 7 اینچ فکر کنم 17 اینچ که نداریم .پنلش جدا میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پخشها به خاطر امکاناتش مثل گوشیهای چینی می مونه همه چیز داره .خوبی و بدی این پخشها شانسی یکی 1ماه کار میکنه یکی 1سال.با یک مدلش کار کردم تو پخش از cd/dvd بعد از یه مدت تو دست انداز رد میکنه طوری که میره رو اعصابت.ولی اگه از usb استفاده کنی بیشتر واست کار میکنه.اگه کار کیت واست مهمه میتونی مدلهای بلوتوس دار پایونیر مث7050-8150و اگه داشتن مونیتور واست مهمه تا 400 تومن مدل 3150dvd از پایونیر هم تو بازار هست.به توصیه بچه ها اگه طالب صدایی طرف این برندهای چینی نرو.صلاح دولت خویش....![]()
Last edited by adib197; 13-04-2010 at 23:18.
منظوره دوستمون Pioneer DEH-P4150UB است.
DVH-P4150UB حدود 208 تومنه.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)