حتما خودت بخر.من چیکار کنم؟
از خود نمایندگی مودم بگیرم یا آزاد؟
لطفا راهنمایی کنید.
مودم ADSL یا ADSL +2؟
ADSL2
برو مجتمع تک فروشگاه مخصوص این چیزها داره. برو صحبت کن و طبق نیازت مودم بخر.
برو حتما جواب میگیری.
با کلی صرفه جویی توی خرید.
حتما خودت بخر.من چیکار کنم؟
از خود نمایندگی مودم بگیرم یا آزاد؟
لطفا راهنمایی کنید.
مودم ADSL یا ADSL +2؟
ADSL2
برو مجتمع تک فروشگاه مخصوص این چیزها داره. برو صحبت کن و طبق نیازت مودم بخر.
برو حتما جواب میگیری.
با کلی صرفه جویی توی خرید.
این شرکت صبانت با این سرعتش !!!
ADSL 1 MB گرفتم با سرعت 20 دانلود میکنم !!!
![]()
شک نکن مشکل از سیستم شماست.این شرکت صبانت با این سرعتش !!!
ADSL 1 MB گرفتم با سرعت 20 دانلود میکنم !!!
![]()
یا ویروسی هست و یا مشکل در کارت شبکه، کانکشن و تنظیمات وجود داره.
128 ها هم سرعتشون از 20 کیلوبایت بیشتره چه برسه به شما.
خاستي بيا باهم بريم منم كار دارم اونجا
سرعت دانلود از تورنت در مقایسه با سایت هایی مثل رپیدشیر و ... چقدر فرق داره ؟
کمتره یا بیشتر ؟
یه سواله دیگه هم داشتم
من هنوز برای adsl اقدام نکردم اما الان یادم اومد که یکی از فامیلامون تو قسمت فنی مرکز شهید فرشچی کار میکنه![]()
اگه من از خود این مرکز adsl بگیرم یا از شاتل و صبا با توجه به اینکه الان سرعتا افت کرده میشه رو این آقا حساب کرد که پارتی بازی کنه ؟
از دست مخابرات کاری بر میاد یا این افت سرعت مربوط میشه به خود شرکتهای ارایه دهنده سرویس ؟![]()
من از شاتل 512 گرفتم خيلي خوبه تو زمان روزانه با سرعت 150-250 دانلود ميكنه و در شبانه بستگي به سرعتي داره كه انتخاب ميكني مثلا براي 128 حدود 12-15 دانلود داره و براي 512 بين 40 60 دانلود ميكنه البته بعضي شبا هم جني ميشه و با همون 250 دانلود ميكنه من حدودا در زمان شبانه بين يك تا يك و نيم گيگ دانلود ميكنم (تو يك سايت ژاپنيه گفته بود به يك روز دو و نيم ترابايت دانلود كرده حالا مقايسه كن تفاوت را) )
یه سواله دیگه هم داشتم
من هنوز برای adsl اقدام نکردم اما الان یادم اومد که یکی از فامیلامون تو قسمت فنی مرکز شهید فرشچی کار میکنه
اگه من از خود این مرکز adsl بگیرم یا از شاتل و صبا با توجه به اینکه الان سرعتا افت کرده میشه رو این آقا حساب کرد که پارتی بازی کنه ؟
از دست مخابرات کاری بر میاد یا این افت سرعت مربوط میشه به خود شرکتهای ارایه دهنده سرویس ؟
درخواستت رو یک بار بنویس. اینطوری مدیر انجمن بهت اخطار میده.یه سواله دیگه هم داشتم
من هنوز برای adsl اقدام نکردم اما الان یادم اومد که یکی از فامیلامون تو قسمت فنی مرکز شهید فرشچی کار میکنه
از دست مخابرات کاری بر میاد یا این افت سرعت مربوط میشه به خود شرکتهای ارایه دهنده سرویس ؟
ببین اگر کافوی شما مسی باشه حتی اگر پدرتون هم رئیس کل مخابرات باشه نمیشتونه به شما سرویس بده چون مخابرات فقط روی بستر فییبر نوری سرویس میده و شرکت ها فقط روی سیم مسی.
مخابرات تنها پارتی بازی (که بعید میدونم اینو بشه) که میتونید بکنید اگر خط شما PCM باشه براتون مستقیم میکنندش. اینطوری کیفیت سرویس بالا میره.
با این حساب صبا نت بهتره.من از شاتل 512 گرفتم خيلي خوبه تو زمان روزانه با سرعت 150-250 دانلود ميكنه و در شبانه بستگي به سرعتي داره كه انتخاب ميكني مثلا براي 128 حدود 12-15 دانلود داره و براي 512 بين 40 60 دانلود ميكنه البته بعضي شبا هم جني ميشه و با همون 250 دانلود ميكنه من حدودا در زمان شبانه بين يك تا يك و نيم گيگ دانلود ميكنم (تو يك سايت ژاپنيه گفته بود به يك روز دو و نيم ترابايت دانلود كرده حالا مقايسه كن تفاوت را) )
چون روزا (با سرویس 128) با سرعت 200 تا 250 دانلود میکنه و شبا هم با سرعت 80 تا 250
ژاپنی جماعت هرکاری بخواد میکنه.
البته ایرانی هم هر کار بخواد میکنه ولی امکانات نداره
پهنای باند Free بدن من قول میدم برم 2 ترابایت هارد بخرم تو یه روز دانلود کنم. آرزوی محالیه...
آقا من شرمندم
من یک بار فرستادم نشد یه بار دیگه امتحان کردم شد همین
نمیدونم چرا اینهمه زیاد شد یه دفعه
من از همه عذر میخوام مخصوصا مدیر انجمن
اگه میشه پست های اضافیو پاک کنین![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 09-03-2010 at 02:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)