به نظر من که جاش خوبه خوبه
من نرم افزار O&O DiskRecovery رو پیشنهاد می کنم ..
خیلی ساده و کارآمد ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا زمانی که هارد پر نشده باشه اطلاعات قابل بازیابی هست ..
به نظر من که جاش خوبه خوبه
من نرم افزار O&O DiskRecovery رو پیشنهاد می کنم ..
خیلی ساده و کارآمد ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا زمانی که هارد پر نشده باشه اطلاعات قابل بازیابی هست ..
بهترين برنامه ريكاوري وجود خارجي ندارد ولي RECOVERMYFILES 4.0 نرم افزار خوبيه
سلام.یه مدتیه که از هاردم صدای ساييدگي و صداي كليك میاد و سرعت هارد هم کم شده و بازیهایی که نصب می کنم خوب اجرا نمیشن.اگه چیزی هم دارم کپی می کنم یه فیلم یا هر چیز دیگه ای اجرا کنم با تاخیر اون کارو انجام میده .
مدل هارد:Maxtor 500GB-16mb
الان حدود 1.5 ساله که دارم و2ماهی میشه که چنین مشکلی پیدا کرده وتا خرداد 1390 گارانتی داره.
بنده یک بار موقع نصب ویندوز xp هارد رو کامل فرمت کردم و پارتیشن بندی کردم و بعد از نصب ویندوز با نصب برنامه O&O DiskRocovery تمامی اطلاعات رو بازیابی کردم ..
Highly Recommended![]()
سلام
قضیه اینه که برا من رو هارد نو اطلاعات فرستاده بودن
نمیدونم از چیه ولی هر کاری کردم درایو هارد باز نشد
هارد سالم هست
فقط انگار یه چیزی مثل پارتیشن بندی هست که نیاز به پارتیشن بندی داره ولی هیچ اروری در ایم موورد نداده
از بخش دیسک منیجمنت که چک کردم دیدم رو این هارد نوشته داینامیک در حالیکه برا بقیه هاردهام نوشته basic
حالا چیکار کنم که درایوش بالا بیاد
چون داخلش پر اطلاعات هست
هارد هم ظرفیتش 2 ترا هست
یادمه قبلا خودمم یبار هارد دیگم رو از طریق دیسک منیجمنت پارتیشن بندی کرده بودم که اون موقع هم اون یکی هاردم که خودم پارتیشن بندی کرده بودم رو داینامیک نشون داد و فقط رو اون کیسم هارد باز میشد و رو کیس دیگم نه
ولبی وقتی گزینه کانورتشو زدم تا از حالت داینامیک به basic تبدلی بشه مسئله حل شد و اون ه8اردم در اون یکی کیسم باز شد بدون اینکه اطلاعات خراب بشه
اومدم این هاردو هم اونطوری کردم یعنی از حالت داینامیک به basic تبدیل کردم ولی بازم درایو بالا نیومد
ایا راه حل دیگه ای هست چون نمیخوام اطلاعات پاک بشه
وگرنه اگه دوباره پارتیشن بندیش کنم درایو برنمیگرده منتها نمیخوام اطلاعاتش پاک بشه
راه حلی دارید بهم بگید
راستی در قسمت دیسک منیجمنت وقتی به هارد نگاه میکنم زیر جچم کلی هارد نوشته unallocated
در حالی که برا بقیه هاردهام نوشته healthy
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
همانطور که خودتون فرمودین فقط این هارد را در OS خودش که داینامیک شده میتوانید به Basic کانورت کنید. و اگر در سیستم دیگری باشد احتمالا کل هارد unallocated شده و بدون پارتیشن خواهد شد.
در صورتی که تخصصی در زمینه بازیابی دارید میتوانید با روشهای خاص هارد را اکتیو کنید.
در غیر این صورت بهتر است با یکی از مراکز تخصصی بازیابی تماس بگیرید و خیال خودتان را راحت کنید.
موفق باشید
والله رو oc خودش هم کانورت کردمگولی بازم unallocated مینویسه
چون یادم میاد در پی سی خودم این هارد رو از طریق همون قسمت دیسک منیجمن پارتیشن بندی کرده بودم و فرستاده بودم
ولی در پی سی اون دسوتمون که هارد رو براش ارسال کردم باز کرده بود و حتی اطلاعات رو برداشته و اطلاعات جدید زده و به من فرستاده
پس چطور شد الان رو پی سی من که خودم پارتیشن بندیش کرده بودم unallocated مینویسه ولی در پی سی اون نه
البته نکه اون دوستمون تو یک شهر دیگه هستند برا همین خوساتم ببینم راه حل دیگه ای نداره که بدون پاک شدن اطلاعات درایو رو باز کنم
چون نزدیک 500 عدد دیسک رو از روی خود دیسک به هارد منتقل کرده برا همین برا اون همه زحمت و وقتی که براش گذاشته حیفم میاد
برا همین راه حل دیگه ای بگید please
با سلام خدمت اساتيد
من يك هارد اكسترنال پسپورتي داشتم كه ديگه روشن نميشه و گارانتي اش هم تمام شده!
وقتي كه كابل USB را وصل ميكنم اين صدا ازش درمياد
ميخواستم ببينم كه مشكلش از چيه؟ قابل تعمير هست و ارزش تعمير دارد يا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر
سلام
از این نرم افزار استفاده کن. اگر هارد مشکلی پیدا کرده باشد متوجه خواهید شد و میتونین به گارانتی مراجعه کنید.
با توجه به نیاز دوستان محترم یکی از کاملترین نرم افزارهای تست هارد دیسک را خدمتتان معرفی میکنم.
ویژگیهای نرم افزار :
1- کار با آن بسیار ساده است و احتیاج به نصب ندارد و رایگان است.
2- ساپورت تمام هارد دیسکهای IDE , SATA , SCSI , USB FLASH و مدلهای مختلف هاردهای جدید SSD
3- سرعت بالا
قابلیتهای نرم افزار :
1- اسکن سکتورهای هارد یسک برای تست سرعت خواندن و نوشتن و بدسکتور - دوستانی که فکر میکنند هاردشون مشکل دارد و کند شده با استفاده از این نرم افزار براحتی سرعت قسمتهای مختلف هارد دیسک را بصورت گرافیکی و با خطوط هندسی میتوانند مشاهده کنند.
2- چک کردن قسمت SMART هارد دیسک و دیدن گزارش کامل آن.
3- دیدن دمای هار دیسک بصورت ONLINE - دمای هارد ارتباط مستقیم با فرسودگی قطعات مکانیکی هارد دیسک دارد .
4- تعریف زمان STANDBY برای هارد دیسک و کم کردن میزان انرژی مصرفی هارد.
5- کم کردن صدای هارد دیسک
6- تست قسمتهای مهم هارد که اگر دچار مشکل شوند ممکن است هارد دیتکت نکند.
دانلود و آموزش نرم افزار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه اطلاعاتی روش ندارید به این تاپیک مراجعه کنید :
یا با شرکتهای مربوط تماس بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)