تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 266 از 2403 اولاول ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بیرک جان بنده خدا حق داره! ما که به شما ارادت داریم! ولی بزار این بندگان خدا هم خوشونو تخلیه کنن! اینقدر از این اندیشه حمایت نکن! درسته که از بقیه شرکتا بهتره ولی اگه هیچکس بهشون اعتراضی نکنه و فکر کنن که همه راضین ممکنه وضع بهتر نشه که بدتر هم ممکنه بشه!
    احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک و امثال این ... رو دنبال میکنن! اگه همش بگیم 3 گیگ دان کردم اونا هم میگن سرعت براشون زیاده بیایم کمش کنیم یا یه شب در میان سرعت بالا پایین کنیم!
    پس بزاریم همه نظرات مثبت ومنفی خودشو بگن! البته من میگم فقط منفیها رو بگن! مثبتا رو خصوصی بگن!
    بازم از شما ممنونم امیدوارم از صحبتام ناراحت نشده باشید!
    اخه اگه همش منفی بگیم شما که می فرمایید احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک را مطالعه می کنن بعد پیش خودشون نمیگن "ای بابا لطفم میکنی میشه وظیفه و تازه باید فحشم بخوری". من میگم کلا هیچی نگیم

2. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

9

دیشب خیلی بد بود 400 مگ هم دانلود نشد.

خجالت آوره
    خوش به حالت كه يه شب اينجوري بودي
    من كه هر شب قضيم اينه
    گ.... بگيره اين adsl رو من فوق فوقش دانلود كنم شبي 400 مگه
    رو خط 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب سرعت دانلود من خوب بود..
    از 1 تا 2.5 که بالای 200 بود و سه چهارتا فیلمی که میخواستم رو همون موقع دانلود کردم.. بعدش هم دیگه پایینتر از 100 نیومد.. شاید چند لحظه به 70-80 میرسید ولی روی اون سرعت گیر نمیکرد..
    البته لینکام مستقیم بود..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال فنی اولا حال پورت فورواردینگ تورنت با غیرش چقدر میتونه رو سرعت تاثیر بگذاره و چرا ؟ بیراک جان کار خودته
    و نکته جالبی امروز دیدم از یکی از دوستام که اونم اندیشه میگیرم خواستم تست سرعت را برام بفرسته نتیجه چیز عجیبیه تقبریبا سرعت آپلودش ۲.۵ برابر منه اما نکته جالب اینجاست که provider را اندیشه نزده بلکه زده fast host :
    البته حدس خودم رو استفادش از VP*N هس/ اینقدر VP*N میتونه رو سرعت تاثیر بگذاره؟

Last edited by assimi; 16-02-2010 at 15:02.

6. این کاربر از assimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز تمدید کردم.ولی مشکل اینجاست که واسه رپیدشر و تورنت سرعت ها افتضاحه هنوز.
    دنبال راهی هستم که سرعت رپید زیاد شه.
    دوستانی که میگن ناراحت نباش همیشه اینطور نیست, توجه کنند که الان 2 هفتست به جز چند تا استثنا اصلا شبا سرعت اسمی رو هم ندارم.دیشب که هیچی دانلود نشد.5 ساعت بیخود روشن بود.!
    خصوصا تورنت و رپید(اونم با اکانت!)
    پس انتظار بی جا هم ندارم.
    روزها با اکانتهای غیر رپید سرعت عالیه ولی چه فایده ؟
    مهم شبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

12 مشکلات کمبودسرعت

شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه ! از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!! بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم ! [/QUOTE]
    دوست عزیز شما این حرف رو میزنین چون فکر می کنید این مشکلات کمبود سرعت به خاطر مخابرات است ولی اگر توجه به خط های تلفن به جز خط727 کنید می بینید که تمامی خط ها در صبح دارای سرعت زیاد هستند ودر شب سرعت انها کم می شود یعنی چه که در شب سرعت کم می شود الان من برای شما دلیل قانع کننده ای می اورم که قانع شوید وضعیت سرعت ADSLاندیشه به صورت زیر است:
    صبح از ساعت 6 تا ساعت 1 شب خوب از ساعت 1شب تا 6 صبح کم همه میدونن که ساعت دوم ساعت حجم رایگان است اندیشه اگر به خواهد همه ی سرعت ها را همان سرعت صبح بزارد دیگه هیچی که باید تعطیل کنه بره
    وچرا قبلا سرعت خوب بود واکنون خوب نیست اگر یک سر به دفتر اندیشه از تاریخ اول بهمن بندازی خودتون متوجه میشین مردم صف کشیدن برای ADSLچرا چون میگن سرعت اندیشه بهتر از شرکت های دیگر است.
    این همه مردم مساوی هستند با اینکه از سرعت شما کسر شود تقسیم شود بین این مشتریان جدید
    این مشکلات کم بود سرعت هم خوب نمی شود تا شرکت های دیگر ارزان تر یا اینکه سرعت بهتر دهند
    تا اینکه از کاربرای این شرکت کمتر شود
    این ها هم که میگن داره برامون دستگاه میاد پهنای باندمون زیاد میشه نمیدونم دیگه با مخابرات کاری نداریم همه کشک .
    اگر اینطور بود پارس انلاین تا حالا این کار رو کرده بود وهمه حمله میکردن به پارس انلاین.
    اگر اندیشه سرعتش زیاد بود باید سرعت کانکشن های نامحدودش هم زیاد میشد نه سرت نامحدود همون سرعت استاندارد .
    این گفتم تا چشم وگوشتون باز کنید مشکلات را به گردن مخابرات نیندازین.
    ببخشید سرتون درد اوردم .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرم يكم ديگه صبر كن واسه همه همينطوره يك مدت بده بد خوب ميشه .
    واسه خودم 2 هفته بود سرعت افتضاح بود الان 2 شبه كه خوبه . كلا از شب نبايد زياد انتظار داشت .
    دوست عزیز، صبر کردن کار درستی هست، اما اونا که نباید بفهمن!

به قول بچه ها، اگه ما چیزی نگیم، فکر میکنن بله بله، همه راضین، اما دارن از پارس وی میان اینجا، ما بهترینیم و ...

وقتی بعضی ها سرعتشون خوبه و بعضی ها داغون هست، یعنی اشکال از اوناست! باید پاسخگو باشن، این حق ماست!

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

دوستان بیایین هر هفته یه آمار از وظعیت سرعت و دانلود و ... خودتونو بزارید! یعنی مثلا میانگین چند روز رو حساب کنید ومثلا جمعه به جمعه همه بیان اعلام کنین. در ظمن پیش شماره تلفن رو هم بگین! تا بشه یه نتیجه گیری کلی و جامع کرد! که کجا کدوم خط ها خوبه وکجا بده!

11. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته من تازه واردم و هنوز 1ماه نشده که ADSL گرفتم ولی سرعت روز من هیچ وقت از 230 کمتر نمیومد..
    سرعت شب هم متوسط از 1تا 3 بین 50-70 و از اون به بعد بین 130-150 و یکساعت /اخر هم بالای 200..
    البته اینا تک دانلود هست و با لینک مستقیم و خط 722..

13. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

اخه اگه همش منفی بگیم شما که می فرمایید احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک را مطالعه می کنن بعد پیش خودشون نمیگن "ای بابا لطفم میکنی میشه وظیفه و تازه باید فحشم بخوری". من میگم کلا هیچی نگیم
    نمیشه که هیچی نگفت! فحشم ندید! ولی اگه واقعا مثل اون دوستمون ناراضی هستید ساکت ننشینید!
    شما میگی دارن لطف میکنن! بجز 4 - 5 نفر که میگن دانلود وسرعت خوبه بقیه همه این وظعیت رو ندارن! مثلا شهرستانها و همین بلوارگیلان و....

15. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •