تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 800 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    همون طور که میدونید, در پنجرهMy Computer سه قسمت وجود داره:
    1-Files Stored on This Computer
    2-Hard Disk Drives
    3-Devices With Removable Storge
    حالا سوال من اینهکه چطور میشه قسمتFiles Stored on This Computer که دو فایل Shared Documents و s Documents... در اون وجود داره رو از پنجره My Computer حذف کرد؟
    سلام
    شما می تونید با استفاده از نرم افزار کم حجم TweakUI این کار و کارهای زیاد دیگری رو انجام بدید.

حجم : 140 کیلوبایت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح : بعد از نصب و اجرای نرم افزار به قسمت MY Computer برید و تیک گزینه ی Files Stored on This Computer را بردارید و OK کنید.

2. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام دوباره

نقل قول:
    نوشته شده توسط sanam.b مشاهده تاپيک
    سلام به همه دوستان و آرزوی سالی پر از موفقیت و کامیابی

من معمولااز my computer یه toolbar رو task bar می ذارم اما مدتیه که نوار ابزار اصلا کار نمی کنه یعنی من رو هریک از درایو ها که کلیک می کنم باید او درایو باز بشه اما درست کار نمی کنه فکر کردم شاید مشکل ویندوز باشه اما با نصب مجدد ویندوز هم مشکل حل نشد ممنون میشم اکه منو راهنماییی کنید
    احتمالآ سیستم شما آلوده به ویروس که اسمش فکر میکنم اوترون هست
    ممنون می شم اگه بگید این ویروس با کدام ویروس یاب پاک می شه و اصلا منظور و هدفش چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

با سلام دوباره

ممنون می شم اگه بگید این ویروس با کدام ویروس یاب پاک می شه و اصلا منظور و هدفش چیه؟
    اگه بدوني كدوم اوتو رانه زود تر ميتوني ضدش رو پيدا كني
    ولي nod 32 خيلي خوبه
    مشكلت رو تو اورژانس سيستم هاي آلوده مطرح كني بهتره

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

با سلام دوباره

این اوتورانه، معمولاً کرم هستن (worm) نه ویروس.
    یه راه خیلی ساده هستش که نیاز به ویروس کش نداره (تا کارتو راه بندازی، اما بعدش نصب کن). شما ویندوزت رو عوض کن. بعد که عوض کردی هیچ درایو و برنامه ای رو به کل اجرا نکن. به محض بالا آمدن ویندوز از منوی استارت، ران (RUN) رو اجرا کن و بعد بزن :C تا درایو C‌ رو باز کنی. بعد که باز شد از فولدر آپشن برو و گزینه نشون دادن فایل ها و پوشه های مخفی رو انتخاب کن. همچنین تیک گزینه عدم نشون دادن پسوند و نشون دادن فایلهای سیستمی رو هم بردار. بعد داخل درایو فایل اتوران و فایل اجرایی نشون داده میشه. واسه احتیاط فایل اتوران (فایل متنی، نه اجراییش!!) رو باز کن و فایل اجرایی رو چک کن. بعد همشون رو پاک کن. بعد که این کارت تموم شد، پنجره رو کلاً ببند (Close کن!) بعد دوباره Run‌ رو اجرا کن و ان کارها رو (به جز مراحل فولدر آپشن رو) واسه باقی درایو هات انجام بده.

6. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این اوتورانه، معمولاً کرم هستن (worm) نه ویروس.
    یه راه خیلی ساده هستش که نیاز به ویروس کش نداره (تا کارتو راه بندازی، اما بعدش نصب کن). شما ویندوزت رو عوض کن. بعد که عوض کردی هیچ درایو و برنامه ای رو به کل اجرا نکن. به محض بالا آمدن ویندوز از منوی استارت، ران (run) رو اجرا کن و بعد بزن :c تا درایو c‌ رو باز کنی. بعد که باز شد از فولدر آپشن برو و گزینه نشون دادن فایل ها و پوشه های مخفی رو انتخاب کن. همچنین تیک گزینه عدم نشون دادن پسوند و نشون دادن فایلهای سیستمی رو هم بردار. بعد داخل درایو فایل اتوران و فایل اجرایی نشون داده میشه. واسه احتیاط فایل اتوران (فایل متنی، نه اجراییش!!) رو باز کن و فایل اجرایی رو چک کن. بعد همشون رو پاک کن. بعد که این کارت تموم شد، پنجره رو کلاً ببند (close کن!) بعد دوباره run‌ رو اجرا کن و ان کارها رو (به جز مراحل فولدر آپشن رو) واسه باقی درایو هات انجام بده.
    من این کارو امتحان کردم
    اصلآ جواب نمیده
    مجبور شدم تمام درایو هامو فرمت کنم
    این کرم یا ویروس آنتی مخصوص هم در اینترنت داره فکر کنم
    راستی من کسپر 2009 رو پیشنهاد میکنم

8. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این کرم یا ویروس آنتی مخصوص هم در اینترنت داره فکر کنم
    کد:
    Last edited by omid-p30; 02-04-2009 at 08:11.

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    چطور ميشه بعضي فايلها كه خراب شده رو تعمير كرد
    مثل رجيستر ويندوز مديا پلير

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    چطور ميشه بعضي فايلها كه خراب شده رو تعمير كرد
    مثل رجيستر ويندوز مديا پلير
    سلام
    خُب اکثر فایل ها مخصوص خودشون نرم افزار تعمییر کننده ای دارند و باید شما بگردید و پیداش کنید
    اما اگه می خواید رجیستوریتون تعمیر بشه (نه فایل) می تونید از این فایل کوچک بهره بگیرید (تا احتمالا مشکلتون رو می تونه حل کنه)
    کد:
    فقط کافیه اجراش کنید (حد اقل من اینو تضمین می کنم که هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه)

13. این کاربر از Akbari693 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من مدیاپلیر 11 رو نصب کردم ولی هر آهنگ یا چیزی رو play میکنم خودش پخش نمیشه و میره توی ادلیست مدیاپلیر و از اونجا باید پلی کنم

چجوری مدیا پلیر 11 رو پاک و 10 رو نصب کنم ؟
    Last edited by light; 02-04-2009 at 12:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

13 Regional Options\advenced !!!

با سلام دوستان
    هم سوال و تبادل تجربيات و مشكلات
    در يه سري ويندوز كه بدستم ميرسه ، وقتي نصب ميكنم ميبينم كه زبان فارسي نصب نيست و مثلا ميخوام از عربي يا انگليسي به فارسي تغيير بدم با پيغام زير مواجه ميشم. (Regional Options\advenced
    ---------------------------
    Change Regional Options
    Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator.
    OK
    شايد يه عده از دوستان بگن دوست عزيز خودت رو چرا اذيت ميكني يه ويندوز ديگه نصب كن !!!!
    ولي بنده دنبال حل و جواب اين مسئله ميگردم.
    خوب وقتي بررسي كردم ديدم كه زبان فارسي و يه تعداد زبان ديگه از سي دي ويندوز حذف شده تا حجم كمتر بشه. ولي حالا بنده ميخوام زبان فارسي رو هم به ويندوز اضافه كنم پيام بالا رو ميده . طبق تحقيقي كه تو اينترنت گشتم يه تغييراتي توي فايل بنام intl.inf انجام شده و زبان فارسي حذف شده حالا بنده توي اين فايل جاهاي حذف شده زبان فارسي رو اضافه كردم (البته با فايل اصلي ) و فايلهاي كيبورد فارسي رو اضافه كردم بعد ويندوز رو ريستارت كردم حالا اومدم فارسي رو انتخاب كنم كه ديدم ميشه وapply رو زدم ديدم پيام خطاي بالا رو نداده و درخواست سي دي كرد و من يك سي دي ويندوز ايكس پي فارسي ساپورت گذاشتم كه ديدم قبول كرد و در آخر پيغام ريستارت داد خيلي خوشحال شدم و هوراي موفقيت سر دادم. بعد ريستارت ديدم زبان فارسي به taskbar اضافه شده و رفتم كنترل پنل و به قسمت Regional Options\advenced بعد ديدم باز زبان عربي كه قبلا هم همين بود و خطا ميداد بود باز فارسي رو انتخاب و سي دي ويندوز خواست ريستارت .... باز ..... ! ولي در ورد و همه جا تمام حروف فارسي درست تايپ ميشد. حالا مشكلاتي كه ايجاد ميكرد 1.برنامه هايي كه چند زبانه بودند و از اين قسمت تشخيص زبان ميدادند همه در مرحله اول زبان عربي رو لود ميكردند و بايد دستي درست ميكردم 2.نتونستم و يا راه حلي پيدا نكردم كه در قسمت Regional Options\advenced فارسي رو بجاي زبان ديگه مثل عربي يا انگليسي انتخاب كنم بيام.

حالا دوستاني كه ميتوانند راه حلي ارائه كنند و بنده را از ناداني به دانايي برسانند و ديگر دوستان را با تجربه تر كنند ، ممنون ميشم .

با تشكر
    Last edited by web2003; 02-04-2009 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •