بچه ها همیشه وقتی sms چن قسمتی میفرستیم قبل از send یه پیغام هست که میپرسه sms چن قسمتی
باشه...
من وقتی می خام با گوشیم sms چن قسمتی بفرستم اصلا این پیغام نمی آد و همون موقع send میشه برا
همه اینجوره یا فقط گوشیه من قاطیه؟![]()
بچه ها همیشه وقتی sms چن قسمتی میفرستیم قبل از send یه پیغام هست که میپرسه sms چن قسمتی
باشه...
من وقتی می خام با گوشیم sms چن قسمتی بفرستم اصلا این پیغام نمی آد و همون موقع send میشه برا
همه اینجوره یا فقط گوشیه من قاطیه؟![]()
سلام
من گوشیم مدل rm421 چه طوری می توانم بدون فلش کردن زبان فارسی رو بهش اضافه کنم
این rm241 دیگه چیه؟!
سلام.
کلا سیستم گوشی اینجوریه!
سلام.
من یه مشکلی پیدا کردم.
وقتی رو صفحه کلید * رو میزنم کلید های راست و چپ زیر صفحه از کار میفتن.و از کلید های استند بای هم نمیشه استفاده کرد و اگه اس ام اسی یا چیز دیگه ای بیاد نشون نمیده.
تو قسمت تایپ اس ام اس هم کلید * بیش تر موقغ ها کار نمیکنه.
کمکم کنید.
سلام.
بچه ها چرا من نمی تونم بیشتر از 20 تا تم نصب کنم؟ وقتی بیشتر از 20 تا میشه تم جدید میره رو تم قبلیا و تم قبلیا میپرن!
بدون فلش کردن که فکر نکنم بشه. بازم به این تاپیک یه سری بزن اگه سوالی داشتی از amini_bio بپرس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمجتبی جون تو دیگه چرا؟این rm241 دیگه چیه؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا!؟ یعنی مال همه اینحوریه
مرسی
سلام من می خواستم یه گوشی n95 8gb بگیرم قیمتش الان چنده؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید از کجا تهران بگیرم و اصل فلاند باشه..
با تشکر از شما
گوشی قیمتش نزدیک 435 هزار تومان هست.در ضمن اصل فنلاند بودنو باید فراموش کنید.من از یکی از مغازه دارها که یکمی اشنا بود پرسیدم گفت این گوشیها 99% چینی هستند ولی بعضی ساخت نمایدگی نوکیا در چین هستند و بعضی تقلبی.ولی برچسب پشتشونا میکنن برچسب فنلاند میزنن.تازه بعضیام اگه ببینن چیزی سرتون نیست گوشی دست دوم بهتون میدن
الان بازار اسیا دست نوکیا چین هست نه فنلاند...در ضمن این رقم 7 و8 شماره سریال که میگن فلان باشه و بیسار باشه اونوقت اصله همش حرفه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)