تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 266 از 1635 اولاول ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

خوب جواب منو گویا فراموش کردید بدید

نظرتون در رابطه با خرید Canon D10 چه میباشد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب جواب منو گویا فراموش کردید بدید

نظرتون در رابطه با خرید Canon D10 چه میباشد ؟
    روي كاغد كه مشخصاتش بد نيست. بايد نمونه عكساشم ببينيد.بنظرم براي سفر دوربينه خوبيه خيالتون از صدمه ديدن و رطوبت و آب هم راحته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by unforgiven2009; 17-04-2009 at 18:06.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

به نظرتون با توجه به نیاز های من ، ایا اونها رو پوشش میده ؟

من یه اماتور هستم که صرفا عکس برداری از خانواده ، دوستان و گه گاه مناظر و اونم نه به صورت حرفه ای بلکه آماتور رو می خوام با این دوربین انجام بدم

یا به نظر شما حتما باید تو سبک دوربین های بزرگ ابعاد مثل Sony H50 دوربینی بخرم ؟

راستی بیشترین جاذبه رو برای من این دوربین ضد اب و ضد ضربه بودنش داشته !!!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..

من یه اماتور هستم که صرفا عکس برداری از خانواده ، دوستان و گه گاه مناظر و اونم نه به صورت حرفه ای بلکه آماتور رو می خوام با این دوربین انجام بدم

یا به نظر شما حتما باید تو سبک دوربین های بزرگ ابعاد مثل Sony H50 دوربینی بخرم ؟

به نظر من با این شرحی که شما گفتین اصلن نیازی نیستش سراغ DSLR ها برین....شما هم مثل من و خیلیهای دیگه کاربرد حرفه ای از دوربین نمیخواین.خوشبختانه کامپکتهایی که من Reviewها شون را میخوندم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن.... ولی با این اوضاع اجبارن نظرم روی Panasonic Lumix DMC-FZ28 که یگ DSLR ه رفته چون فعلن کامپکت نسبتن قدیمی که دارم قابلیت فیلمبرداری پایینی داره و زوم موقع فیلمبرداری نداره در واقع به همین خاطر یجورایی مجبورم بخاطر رسیدن به ایندو مشخصه برم سراغ این دوربین..... حالا اگه کامپکتی وجود میداشت که هر دوی این امکانات را با هم میداشت بدون شک و صد در صد اصلن و ابدن سراغ DSLR نمیرفتم آخه مگه میخوام واسه بیلبود تبلیغات کنم؟؟ چون حمل و نقل کامپکتهای جدید خیلی راحته خصوصن بردن توی اماکنی که دوربین ممنوعه و هزارن مزیت دیگه که کامپکتها دارن....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من دوربينهاي كامپكت دوربينهاي خوبين و با توجه به نياز افراد ساخته مي شوند. اين رده از دوربينها يك مشكل عمده دارن و همانا ضعيف بودن فلاش آنها و همچنين اتوماتيك بودن آنهاست كه در محيط هاي كمنور و بسته خيلي خوب عمل نميكنن. در محيط هاي باز و با نور كافي عكساشون خوبه ولي يك سري مدلها هم هستند كه تنظيمات دستي دارند مانند sx110.a590 .a720,a650 كنن كه قيمتاشون مناسبه ولي خوب در ايزوهاي بالا اغلب كيفيتشون خوب نيست. ولي براي استفاده هاي آماتوري دوربينهاي ايده عالي هستند.
    يك سري از دوربينهاي كامپكت هم ساخته مي شن و هدف سازنده از ساخت آنها چيزي فرا تر از استفاده آماتوري از آنهاست مانند مدلهاي g9 ,g10 , lx3 . اين قبيل دوربينها داراي مشخصات خوب و تنظيمات گسترده اي و البته گران قيمت هستند و شايد بشه گفت به عنوان بكاپي براي عكاسان حرفه اي كه دوربينهاي slr دارن مناسب و كاربردي باشند.البته اگه خواهان كيفيت خوب در شرايط محيطي مختلف هستيد و حوصله سرو كله زدن با تنظيمات آنها را داريد و از لحاظ هزينه هم مشكلي نداريد مي تونه گزينه هاي خوبي باشند.
    دوربين هاي سوپر زوم اغلب كيفيته عكساشون در شرايط محيطي مختلف بهتر از كامپكت هاي رده ارزون قيمت است و بسته به ملاكها و سليقتون مي تونيد اين دوربينها رو انتخاب كنيد. داشتن زوم بالا و تنظيمات گسترده از ويژگي اين دوربينها مي باشد.

6. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلامم..
    به نظر من با این شرحی که شما گفتین اصلن نیازی نیستش سراغ DSLR ها برین....شما هم مثل من و خیلیهای دیگه کاربرد حرفه ای از دوربین نمیخواین.خوشبختانه کامپکتهایی که من Reviewها شون را میخوندم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن.... ولی با این اوضاع اجبارن نظرم روی Panasonic Lumix DMC-FZ28 که یگ DSLR ه رفته چون فعلن کامپکت نسبتن قدیمی که دارم قابلیت فیلمبرداری پایینی داره و زوم موقع فیلمبرداری نداره در واقع به همین خاطر یجورایی مجبورم بخاطر رسیدن به ایندو مشخصه برم سراغ این دوربین..... حالا اگه کامپکتی وجود میداشت که هر دوی این امکانات را با هم میداشت بدون شک و صد در صد اصلن و ابدن سراغ DSLR نمیرفتم آخه مگه میخوام واسه بیلبود تبلیغات کنم؟؟ چون حمل و نقل کامپکتهای جدید خیلی راحته خصوصن بردن توی اماکنی که دوربین ممنوعه و هزارن مزیت دیگه که کامپکتها دارن....
    fz28 در رده DSLR LIKE است و DSLR نيست

8. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

از بابت راهنمایی های گران قدر شما دو دوست عزیز و گرامی ، بسی خرسند شدیم !!!

حلاا این که فوریه معرفی شده ، الان تو بازار هست ( نه صرفا ایرن ، می خوام از کشور چین تهیه کنم ) ؟

حدود قیمت همون 340-50 دلار هست دیگه ، نه ؟

10. این کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از بابت راهنمایی های گران قدر شما دو دوست عزیز و گرامی ، بسی خرسند شدیم !!!

حلاا این که فوریه معرفی شده ، الان تو بازار هست ( نه صرفا ایرن ، می خوام از کشور چین تهیه کنم ) ؟

حدود قیمت همون 340-50 دلار هست دیگه ، نه ؟
    با تشكر از شما دوست عزيز

من يك نمونشو تو جمهوري ديدم
    در چين كه 100%
    تو سايت Amazon زده $329.99

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

حالا من الان یه سری ریویو و نمونه عکس و اینا از چند تا سایت مثل :

کد:
    خوندم ، که یه خورده تو تصمیم داره تزلزل ایجاد می کنه

از نظر مشخصات و قابلیت های اضافی Sony T700 و هچنین قیافه ی خوشگل ترش ( به نظر من ) کفه ی ترازو برای خرید به کدوم سمت کشیده میشه ؟

نظر نهایی بین Canon PowerShot D10 و Sony CyberShot T700 ... چون فردا می خوام سفارش بدم این بنده خدا واسمون بفرسته !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا من الان یه سری ریویو و نمونه عکس و اینا از چند تا سایت مثل :

کد:
    خوندم ، که یه خورده تو تصمیم داره تزلزل ایجاد می کنه

از نظر مشخصات و قابلیت های اضافی Sony T700 و هچنین قیافه ی خوشگل ترش ( به نظر من ) کفه ی ترازو برای خرید به کدوم سمت کشیده میشه ؟

نظر نهایی بین Canon PowerShot D10 و Sony CyberShot T700 ... چون فردا می خوام سفارش بدم این بنده خدا واسمون بفرسته !!!
    مشخصاتشون نزديكه ديافراگم كنون رنجش بهتره .بازم پيشنهاد ميكنم بيشتر تحقيق كنيد و مدلهاي ديگه يا در مورد اين دو دوربين تحقيقاته بيشتري كنيد.
    اين دوربين هم مشخصاتش خوبه:
    Panasonic Lumix DMC-ZS3

کد:
    Last edited by unforgiven2009; 17-04-2009 at 23:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •