تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 399 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها سلام
    چند تا سوال دارم میخواستم راهنماییم کنید
    من رشته پیش دانشگاهی و دیپلمم تجربی هست
    کارادانی هم مدیریت صنعتی میخونم در دانشگاه غیر انتفاعی
    میخوام بدونم اگر بخوام کنکور کاردانی به کارشناسی امتحان بدم برای همین رشته و یا رشته بازرگانی پیوسته هست یا ناپیوسته

بعد شنیدم اگر کنکور مثلا سال 90 باشه مهلت داری تا اخر ترم پاییز 90 مدرکت رو بگیری درسته؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

بچه ها سلام
    چند تا سوال دارم میخواستم راهنماییم کنید
    من رشته پیش دانشگاهی و دیپلمم تجربی هست
    کارادانی هم مدیریت صنعتی میخونم در دانشگاه غیر انتفاعی
    میخوام بدونم اگر بخوام کنکور کاردانی به کارشناسی امتحان بدم برای همین رشته و یا رشته بازرگانی پیوسته هست یا ناپیوسته

بعد شنیدم اگر کنکور مثلا سال 90 باشه مهلت داری تا اخر ترم پاییز 90 مدرکت رو بگیری درسته؟

سلام

از کاردانی به کارشناسی میشه ، ناپیوسته

تا آخر شهریور همون سال مهلت داری مدرکتو بگیری

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من ترم 4 کاردانی الکترونیک هستم.متاسفانه 6 ترمه میشم و باید در کنکور 91 شرکت کنم.میخوام بدونم این کنکور ارزش زحمت کشیدن رو داره یا نه؟ دانشگاه مطرحی هست که در اون پذیرفته بشیم و شرایط رو برای ورود به کارشناسی ارشد مساعد کنیم؟ مثلا شمسی پور یا شهید رجایی یا شمال(آمل) سطح علمی خوبی دارن؟ استادا چطورن؟ میخوام تکلیفم رو بدونم که بخونم و یکی از اینا رو قبول بشم یا اینکه با زحمت کم دانشگاه خودم قبول بشم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من ترم 4 کاردانی الکترونیک هستم.متاسفانه 6 ترمه میشم و باید در کنکور 91 شرکت کنم.میخوام بدونم این کنکور ارزش زحمت کشیدن رو داره یا نه؟ دانشگاه مطرحی هست که در اون پذیرفته بشیم و شرایط رو برای ورود به کارشناسی ارشد مساعد کنیم؟ مثلا شمسی پور یا شهید رجایی یا شمال(آمل) سطح علمی خوبی دارن؟ استادا چطورن؟ میخوام تکلیفم رو بدونم که بخونم و یکی از اینا رو قبول بشم یا اینکه با زحمت کم دانشگاه خودم قبول بشم؟
    سلام

100 درصد شرکت کن ، الان حتی اگه بدترین دانشگاه هم قبول شدی برو چون مدرک کاردانی دیگه هیچ ارزشی نداره ، حتی کارشناسی هم دیگه داره بی ارزش میشه ،

اون دانشگاه هایی که خودت نام بردی همشون عالی هستن از همه لحاظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.ممنون از جوابتون ولی شرکت که حتما میکنم.میخوام بدونم اون دانشگاه هایی که نوشتم ارزش دارن که من تلاش زیادی برای وارد شدن بهشون بکنم و زیاد درس بخونم یا اینکه فرق چندانی با دانشگاه فعلیم (غیر انتفاعی قزوین) ندارند؟ چون من با دو ماه خوندن میتونم دانشگاه خودم (که بین غیر انتفاعی ها بد نیست) قبول بشم.نمیخوام الکی چند ماه زحمت بکشم و آخرش بفهمم زیاد فرق نمیکرد! من میخوام ارشد یه رتبه خوب بیارم.میخوام بدونم این دانشگاهها میتونن در حد یک دانشگاه دولتی از نظر علمی به من کمک کنن؟

در آغاز فعالیت golden_sunset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    يه جايي رو همين زمين

پيش فرض

از دوستان كسي منابع دورس تخصصي رو واسه رشته كامپيوتر داره ؟ ...
    واسه نرم افزار يا سخت افزار.اگه واسه نرم افزار ميخواي
    ساختمان داده ها.زبان تخصصي.ذخيره و بازسازي اطلاعات.برنامه نويسي.پاسكال و c , c++,همينا يادم بود

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آزمون سراسری این ها رو داره:
    ریاضی و آمار ، زبان تخصصی ، مدارمنطقی ، برنامه سازی کامپیوتر ، مجموعه دروس اختصاصی نرم افزار که شامل ذخیره بازیابی و سیستم عامل و ساختمان داده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه PeZooZo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درخواست از دوستان عزیز :
    سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته رشته مکانیک خودرو
    ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.ممنون از جوابتون ولی شرکت که حتما میکنم.میخوام بدونم اون دانشگاه هایی که نوشتم ارزش دارن که من تلاش زیادی برای وارد شدن بهشون بکنم و زیاد درس بخونم یا اینکه فرق چندانی با دانشگاه فعلیم (غیر انتفاعی قزوین) ندارند؟ چون من با دو ماه خوندن میتونم دانشگاه خودم (که بین غیر انتفاعی ها بد نیست) قبول بشم.نمیخوام الکی چند ماه زحمت بکشم و آخرش بفهمم زیاد فرق نمیکرد! من میخوام ارشد یه رتبه خوب بیارم.میخوام بدونم این دانشگاهها میتونن در حد یک دانشگاه دولتی از نظر علمی به من کمک کنن؟
    بله ارزشش رو داره ، از دانشگاه شمال که مطمئنم ( چون توی شهرش دارم زندگی میکنم )، بقیه ی دانشگاه ها هم به نسبت ، ارزشش رو دارن که بخوای براشون وقت بزاری

درخواست از دوستان عزیز :
    سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته رشته مکانیک خودرو
    ممنون از شما
    شما سوالتون رو اینجا مطرح کنید لطفا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کارت ورود به جلسه دریافتش به چه صورتی هست ؟ اینترنتی؟؟یعنی باید خودمون پرینت بگیریم و پرس کنیم و ..؟
    یا باید بریم دانشگاهی که توش می خوایم امتحان بدیم و بمون حضوری تحویل می دن؟؟
    یه توضیح بدید سالای قبل به چه صورت این کارت توضیع شد
    چه تاریخی باید منتظر کارت باشیم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •