پس در کل پال هر سه رجیون رو میاره؟؟؟
فرمایش آقا جاوید کاملا درسته تشکر از توضیحات خوب ایشون.
1-2-
این دفعه دوم میپرسی.بله میاره.
1. آقا جاوید یعنی چند درصد بازی ها اینتوری بود که توی تلوزیون معمولی نمیومد ؟؟
2 توی مونیتور crt چطوره؟؟؟
3. اگه من با کابل vga پلی 3 رو وصل کنم به مونیتور crt 17 inch کیفیت تصویر چطوره آیا از تلوزیون های معمولی بهتره یا بدتره یا فرقی نداره ؟؟؟؟؟؟
Last edited by pedram9; 08-10-2009 at 12:41.
اگه میشد ps3 رو به این مانیتورا وصل کرد که من الان تو psn بودماگه من با کابل vga پلی 3 رو وصل کنم به مونیتور crt 17 inch کیفیت تصویر چطوره آیا از تلوزیون های معمولی بهتره یا بدتره یا فرقی نداره ؟؟؟؟؟؟
فقط میشه 3 رو به تلوزیون وصل کنی و مانیتور HD همین.البته به این پلاسماها و ال سیدیایی که ورودی HD داره هم میشه وثل کرد.
تو اینترنت سرچ کن نوشته میشه پلی 3 رو به مونیتور crt وصل کردکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی یه تاپیک خارجکی اینو پیشنهاد داده بود که نمیدونم چیه و فک کنم نتیجه هم گرفته بود چون خوشحال بود.
buy a tv tuner with the right componets/inputs.
1. يه بار همين دوستم مي گفت تو هر سي تا عنوان كه مي آد ممكنه يكيش اينجوري باشه !1. آقا جاوید یعنی چند درصد بازی ها اینتوری بود که توی تلوزیون معمولی نمیومد ؟؟
2 توی مونیتور crt چطوره؟؟؟
3. اگه من با کابل vga پلی 3 رو وصل کنم به مونیتور crt 17 inch کیفیت تصویر چطوره آیا از تلوزیون های معمولی بهتره یا بدتره یا فرقی نداره ؟؟؟؟؟؟
2. هيچ گونه اطلاعي ندارم
3. طبيعتا چون رزلوشن بالاتره بايد بهتر باشه ... ولي بازم چون تست نكردم نظري ندارم !
توضيحات : پلي سه رو مي شه به مانيتور وصل كرد فقط بايد كابلش رو جدا بخريد كه قيمتش حدود پونزده تا بيست تومنه !
آق جاوید همون کابل نیست که 360 هم باهاش وصل میکنن؟؟توضيحات : پلي سه رو مي شه به مانيتور وصل كرد فقط بايد كابلش رو جدا بخريد كه قيمتش حدود پونزده تا بيست تومنه
میخوام کابل وصل کردن ps3 به مونیتور crt بخرم باید بگم چه کابلی میخوام ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)