تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 342 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ چرا بعضی جاهای شهر ماموران نظامی دارن مردم رو اذیت میکنن ؟ و ما باید به یه جتگی اون طرف رو از دستشون نجات بدیم ! دلیل اذیت کردن اون طرف چیه ؟ آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
    دوستمون به نکته هایی اشاره کردن منم یکی بگم
    شما می تونی تو هر شهر یدو سه تا مأموریّت بیشتر انجام ندی کافیه از 3-2 تا از ساختمان ها بالا بری و نقشه رو کاملتر کنی تا عکس یه دست رو پیدا کنی
    شما با این مأموریّت تو Memore Block 2 آشنا می شید ولیی تو شهر های بعدی باید این مأموریّت دزدی رو رد کنی ؛ بعد علامت خود بازی تو نقشه ظاهر می شه
    باید بری اونجایی که می گه ( زورگو ها دنبالت نباشن ) از نردبون بری بالا رو پشت بام یه جا هست که می پری توش وارد یه مغازه می شی یه دمو می بینی که یارو یه پر بهت می ده بعد باید از اونجا بیای بیرون بری یه نفر رو که تو نقشه می گه بکشی بعد پره رو به خون اون آغشته کنی ! بعد دوباره بری همونجا پره ( که خونی هست ) رو به یارو پس بدی بعد که میای از مغازه بیرون یه یسو نو می ده می تونی یس رو بزنی بری مرحله بعد بعداً مأموریّت های این بازی رو کامل کنی
    چقدر زیاد شد !
    خدانگهدار

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

راستی سوال اصلیم رو نپرسیدم ! اصلا این یارو که توی بیمارستان خوابیده چه ربطی به ایم یارو که توی شهر حرکت میکنه داره ! من اونجوری که فهمیدم این مرده توی بیمارستان حافظشو از دست داده !

خوب اون پر رو که شما میگید باید خونی بشه و دست طرف بره تا حالا 3 بار این کارو انجا دادم توی 3 تا شهر مختلف . منظورم اینه که مثلا اگه تمام برجها رو نگاه نکنم بازی نصفه نشه یه وقت ! یا حافظش نصفه نمونه !
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 16-01-2009 at 10:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی سوال اصلیم رو نپرسیدم ! اصلا این یارو که توی بیمارستان خوابیده چه ربطی به ایم یارو که توی شهر حرکت میکنه داره ! من اونجوری که فهمیدم این مرده توی بیمارستان حافظشو از دست داده !

خوب اون پر رو که شما میگید باید خونی بشه و دست طرف بره تا حالا 3 بار این کارو انجا دادم توی 3 تا شهر مختلف . منظورم اینه که مثلا اگه تمام برجها رو نگاه نکنم بازی نصفه نشه یه وقت ! یا حافظش نصفه نمونه !
    خوب یه جورایی این بازی رو میشه به gta ربط داد
    مثلاً تو جی تی ای باید یه مرحله ای رو انجام بدی تا بازی صد در صد بشه
    فکر کنم برای این بازی هم همینطور باشه یعنی بعداً دوباره وارد شهر میشی و بعد از تموم کردن بازی مراحل رو کامل می کنی
    خوب به هر حال یه بازی دو دی وی دی باید طول بکشه دیگه حال اینجور بازی ها همیناست دیگه !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ ...
    راستی سوال اصلیم رو نپرسیدم ! اصلا این یارو که توی بیمارستان خوابیده چه ربطی به ایم یارو که توی شهر حرکت میکنه داره ! من اونجوری که فهمیدم این مرده توی بیمارستان حافظشو از دست داده ! ...
    داستان بازی رو در پست اول مطالعه کنین!

... آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
    ... خوب اون پر رو که شما میگید باید خونی بشه و دست طرف بره تا حالا 3 بار این کارو انجا دادم توی 3 تا شهر مختلف . منظورم اینه که مثلا اگه تمام برجها رو نگاه نکنم بازی نصفه نشه یه وقت ! یا حافظش نصفه نمونه !
    ماموریتهایی که لزومی نداره حتما انجام بشن و بدون اونها هم میشه بازی رو به پایان رسوند (ماموریتهای فرعی) به این شرح هستند:

- بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر
    - نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
    - همچنین جمع آوری پرچمها
    - به قتل رساندن اعضای Templar

5. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب شد گفتی ! ولی من با همون نجات دادن مردم از دست مامورین خیلی حال میکنم ! مخصوصا وقتی که با سرعت میپرم رو سرش اون چاقوشو میکنه تو گردنش خیلی حال میکنم !!!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام با این که همتون می دونید اما خالی از لطف نیست که بگم اگر در زمان مبارزه کلیک چپ رو نگه داری و کلیک راستو جلوی هدف بزنی حرکات زیبایی انجام می ده ( با فن حریف را از پا در میاره که خیلی حال می ده ) ضمناً من دو نفر از اون 9 نفر رو کشتم و در شهر سومم ولی نمی دونم چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
    Last edited by molaali; 17-01-2009 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام با این که همتون می دونید اما خالی از لطف نیست که بگم اگر در زمان مبارزه کلیک چپ رو نگه داری و کلیک راستو جلوی هدف بزنی حرکات زیبایی انجام می ده ( با فن حریف را از پا در میاره که خیلی حال می ده ) ضمناً من دو نفر از اون 9 نفر رو کشتم و در شهر سومم ولی نمی دونم چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
    سلام molaali جان
    برای اینکه این حرکات زیبا رو انجام بده یه کارای دیگه هم باید کرد که شما نگفتی شاید تا اینجا شانسی این حرکات رو انجام دادی
    برای انجام این حرکات زیبا ( می چرخه یا رو رو می کشه ) باید اوّل راست کلیک رو نگه داری تا یکی اومد بهت حمله کنه باید با چپ کلیک دفعش کنی ( دستت رو راست کلیک بمونه ) بعضی وقتا یارو رو می کشه ( بعضی وقتی یارورو نمیکشه ولی اگه یه بار دیگه چپ کلیک رو بزنی شمشیر رو میکنه تو شکمش ، بعضی وقتا هم فقط جاخالی میده و یه ضربه با دسته شمشیر به یارو میزنه یارو می افته زمین ولی دیگه تو اون حرکت نمیشه کشتش باید بازم باهاش بجنگی . ( درست مثل بازی جکی چان در ps 1 که تا یکی حمله کرد باید با R2 دفعش می کردی )
    خدانگهدار

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ممنون اما نگفتی در اون مرحله چی کار کنم تنها چیزی که هست تو یه نقشه نوشته (eavesdrop) وقتی می رم اون جا هیچ کاری نمی کنه هر چی هم از برج ها بالا می زم چیز دیگه ای نمی ده نه جیب بری ونه اعتراف گیری چی کار کنم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون اما نگفتی در اون مرحله چی کار کنم تنها چیزی که هست تو یه نقشه نوشته (eavesdrop) وقتی می رم اون جا هیچ کاری نمی کنه هر چی هم از برج ها بالا می زم چیز دیگه ای نمی ده نه جیب بری ونه اعتراف گیری چی کار کنم ممنون
    راستش خودمم نمیدونم کجا رو میگی !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عجب بازیه ! خیلی خوشم اومده ازش . بعد پرنس به نظر من این بهترین بازی ! الان رسیدم به اون قسمتش که پر از این سربازهای با علامت صلیب سرخی هست ! که همینطوری کشتم رفتم جلو تا اینکه یه جا دورم حلقه زدن . یعد یکی از اون گنده لاتهاشونو هم اونجا کشتم البته دیگه پر نمالید بهش ! حالا داریم میریم ببینیم به کجا میرسیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •