تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 266 از 358 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

تا اونجایی که من می‎دونم قرمزی سطح مریخ به خاطر وجود اکسید آهن روی سطح‎اش هست! منبع (به اندازه کافی معتبر! : )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن من متوجه نشدم که رادیواکتیو چه ارتباطی با رنگ قرمز داره!!

2. 4 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

رنگ قرمز سیاره بیک طرف ; ادوات ناسا وجود رادیو ایزوتوپهایی که در اثر انفجار هسته ای بوجود میان رو در اتمسفر مریخ ثبت کرده(متن مذکور).
    چگونگی تشکیل چنین انفجار هایی اون هم در سیاره ای چند میلیارد ساله و سرد شده مطرح هست , که بیصبرانه منتظر تبیین دقیق اون هستیم.
    Last edited by seamack; 05-04-2011 at 15:40.

4. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان اینجا مثل اینکه کسی اون مستند شبکه manoto2 رو راجع به بشقاب پرنده ها و سیر تحول تاریخیشون و نقش جنگ سرد و ... رو ندیده...
    وقتی اون مستند رو دیدم یاد خیلی از بحثهای پرطمطراق این تاپیک افتادم چون خیلی از بحثهای مربوط به بشقاب پرنده ها اونجا به شکل خیلی منطقی تری توضیح داده شد....ولی خوب بهرحال دید توطئه میتونه این مستند رو هم کار مافیای توطئه بدونه....

بهرحال دوستانی که ندیدن فکر میکنم میتونن مستند رو گیر بیارن...

به گفته یک اخترشناس فرانسوی روش کنونی ردیابی پیامهایی رادیویی که از فضای نامتناهی دریافت می‌شود به منظور کشف وجود احتمالی تمدنهای هوشمند در اقصی نقاط کیهان ، روش نادرستی است
    بهیچ وجه روش نادرستی نیست اما خیلی موثر نیست...

این نظر هم که داده شده نظر جالبی هست و اگر بشه اجراش کرد به نظر من از روش قبلی خیلی موثرتره و زودتر به جواب میرسه ولی از نظر من چندتا مشکل هست:
    1.ایده آنالیز خورشید منظومه ها ایده ی خوبیه ولی فقط تمدنهائی در سطح منظومه ای رو میتونه مشخص کنه و تمدنی مثل تمدن ما که به سطح سیاره ای هم نرسیده رو نمیتونه مشخص کنه...که البته اینش بد نیست یعنی میشه گفت یه سرچ ساده تر و سریع تر
    2. تشخیص ابزارک های دور یه خورشید از سیارک ها و اجرام طبیعی آسمانی با توجه به اظهاراتی که کردند به نظر غیر ممکن میاد چون تلسکوپ های فضائی آینده ای که این پروژه نیاز داره باز در نهایت نوسانات قدر روشنائی (حالا در هر باند فرکانسی خاصی) رو مد نظر میگیره و به نظر من تشخیص این مسئله غیر ممکن میاد

6. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در مورد اون مستند فکر کنم خیلی از دوستان دیده باشند.
    در اینکه ممکنه بسیاری از بشقاب پرنده هایی که انسانها دیدند و میبینند ساخته ارتش آمریکا اروپا روسیه و... باشه شکی نیست.
    بحث سر یه تعداد دیگه از بشقاب پرنده هاست که مشکوک میزنه...

بهیچ وجه روش نادرستی نیست اما خیلی موثر نیست...

این نظر هم که داده شده نظر جالبی هست و اگر بشه اجراش کرد به نظر من از روش قبلی خیلی موثرتره و زودتر به جواب میرسه ولی از نظر من چندتا مشکل هست:
    1.ایده آنالیز خورشید منظومه ها ایده ی خوبیه ولی فقط تمدنهائی در سطح منظومه ای رو میتونه مشخص کنه و تمدنی مثل تمدن ما که به سطح سیاره ای هم نرسیده رو نمیتونه مشخص کنه...که البته اینش بد نیست یعنی میشه گفت یه سرچ ساده تر و سریع تر
    2. تشخیص ابزارک های دور یه خورشید از سیارک ها و اجرام طبیعی آسمانی با توجه به اظهاراتی که کردند به نظر غیر ممکن میاد چون تلسکوپ های فضائی آینده ای که این پروژه نیاز داره باز در نهایت نوسانات قدر روشنائی (حالا در هر باند فرکانسی خاصی) رو مد نظر میگیره و به نظر من تشخیص این مسئله غیر ممکن میاد
    به نظر من هم پروژه ستی روش عالی و جامعی ه.
    و این نظریه که این دانشمند داده یه چیز نشدنی به نظر میاد.
    پروژه ستی واقعا عالیه. منتها ما انسانها هنوز زیاد پیشرفته نیستیم.

8. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نقل از دکتر جان برنددنبرگ از Orbital Technologies Corporation سراسر سطح مریخ آکنده از لایه نازکی از اورانیوم , توریوم و پتاسیم رادیواکتیو هست که از نقاطی که حاکی از انفجار های هسته ای است نشات گرفته.
    ایشان منشا انفجار ها رو طبیعی(؟!) ذکر کرده. و حتما طبیعی بودنش رو حدسی نگفته ; چون یک فرد معمولی نیست.

همانند تمام تبیین های دیگر علمی که ارائه کننده اون به تک تک نوع و ماهیت بروز پدیده ها بصورت تشریحی میپردازه ; در این مورد هم برای شنیدن نحوه طبیعی بودن انفجار های فوق از دید ایشون( بی هیچ قضاوتی از پیش) لحظه شماری میکنیم.
    خوب الان شما ایده ی غیر طبیعی دارین ؟
    فرض هم برنددنبرگ دلیل کافی نداشته باشه ک بگه این اتفاق طبیعی بوده ... دلیلی نمیشه عکس درستش باشه ... خوبه همین فرضیه بر اساس مطالعه و بررسی های علمی بوده ... نه مثل امثال فون دانیکن ها که دیگه نیاز نیست ما شرح نظریه پردازی هاشو بدیم .. بارها بحثش شده ...

میخواین بگین اینم کار یه موجود طبیعی بوده ... خوب دلیل داشته باشین برای حرفتون ، همه بهتون گوش میدن ...
    الان دوباره بحث توطئه ناسا در مخفی کردن مدارک و شواهد و ... میشه ...

=-=-=-=-
    حدود 180 میلیون سال پیش، متلاشی شدن طبیعی یک سیاره باعث ایجاد واکنش‌های هسته‌ای شده و هر چیزی روی مریخ را محو و نابود کرده و با فرستادن امواج شوک، سیاره را تبدیل به محیطی از شن خشک کرده است.
    به گفته براندنبورگ، یک انفجار طبیعی معادل یک میلیون بمب هیدروژنی یک مگاتنی در قسمت شمالی مریخ-جایی که حجم انبوهی از مواد رادیواکتیو وجود دارد- اتفاق افتاده است.
    جواب دادن به همین سوال ک چطور یه پدیده غیر طبیعی می تونه همچین انفجار عظیمی رو تولید کنه خودش کلیه ...

10. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

الان شما ایده ی غیر طبیعی دارین ؟
    فرض بگیرید که دارم.
    فرض هم برنددنبرگ دلیل کافی نداشته باشه ک بگه این اتفاق طبیعی بوده
    حق چنین فرضی رو برای ایشون ندارید , چون عرض کردم ایشون فردی معمولی نیست ; دانشمند و نظریه پرداز OTC هست و باید برهان محکمی برای ارائه داشته باشه.
    درغیر اینصورت عکس قضیه صادق خواهد بود.
    همین فرضیه بر اساس مطالعه و بررسی های علمی بوده
    کماکان منتظر شرح ماهیت فرضیه فوق هستیم.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

کماکان منتظر شرح ماهیت فرضیه فوق هستیم.
    مقاله‎ی جناب برندربرگ :
    کد:
    قسمتی‎اش رو من خوندم؛ این خلاصه‎اش:

روی زمین، در ناحیه‎ی اوکلو در آفریقا، یک ملیارد سال پیش، سنگ معدنی طبیعی اورانیوم و آب زیرزمینی به شکل رآکتورهای هسته‎ای طبیعی در پنج نقطه با هم واکنش دادند. این رآکتورها کوچک و خودتنظیم بودند، نفوذ آب زیرزمینی به سنگ معدن ته‎نشین، نوترون‎هایی که به سمت بحرانی شدن پیش می‎روند را کنترل می‎کند...چرخه‎ی این رآکتورهای هسته‎ای طبیعی برای چندین میلیون سال ادامه داشت، و تا قبل از خاموش شدن پلوتونیوم تولید می‎کرد...شواهدی وجود دارد که یک رآکتور طبیعی بزرگ روی مریخ در دریای شمالی آسیدالیوم ، شکل گرفته و فعالیت کرده است.

نمودار توزیع پتاسیم رادیواکتیو بر سطح مریخ.

13. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

قاعدتا صدو هشتاد میلیون سال پیش مریخ در مقایسه با یک میلیارد سال قبل زمین از لحاظ شدت فعالیت های زمینشناختی(نوکلئویدی , ولکانیک و...) تفاوت فاحشی داره.( نخست بجهت اختلاف زمانی بیش از هشتصد میلیون سال مابینشون - که در مورفولوژی سیاره ای رقم کوچکی نیست - و دیگری اختلاف دوری از ستاره مرکزی به اندازه هشتاد میلیون کیلومتر و نادر تشکیل شدن عناصر سنگین رادیو اکتیو و در نتیجه دانسیته پائین اون ها برای فعالیت شدید).
    این یعنی کم و بیش در حد و حدود قیاس مع الفارق.

همه این ها نشاندهنده این هست که ایشون رخداد روی زمین رو برای وقایع روی مریخ سرنخ قرار داده , نه این که به اون جواب داده باشه.که مقاله ایشون هم این رو میرسونه.

در خصوص مطلبی که دوست عزیز دیگری نوشته بودند که انفجار های چند صد هزار مگاتنی فقط مختص طبیعت میتونه باشه هم همین رو عرض کنم که نزدیک یک قرن پیش راننده چهار چرخی که سرعتش به 20 کیلومتر درساعت میرسید رو با انگشت نشان میدادند ; اما امروز اوضاع فرق زیادی کرده.
    Last edited by seamack; 06-04-2011 at 19:45.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خبر مال چند سال پیش ه من تازه توی یوتوب دیدم.

یک سیگنال غیر طبیعی رو ناسا چند سال پیش ثبت کرده که آخرش هم نفهمیدن چیه انگار.
    البته توی این ویدئو اینجوری گفته میشه و لینکی که به سایت ناسا داده 404 Not Found شد.
    احتمالا به خاطر اینکه مال چند سال پیش ه صفحه مذکور از دسترس خارج شده.
    کلا صدای سیگنال خیلی جالبه.
    خودتون ببینید.
    کد:

16. 7 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کانال منو و تو 2 هم سه شنبه ها در برنامه ای به نام صفر به اعماق جهان، گفته های Stephen William Hawking رو پخش میکنن
    اگه دسترسی دارین، دیدنش خالی از لطف نیست

درباره هاوکینگ :

استیون ویلیام هاوکینگ (زاده ۸ ژانویه ۱۹۴۲) یک فیزیکدان نظری و کیهانشناس بریتانیایی است که کارهای علمی اش سابقه ای بیش از چهل سال دارد. کتاب‌ها و همایش هایش او را به یک چهره ی محبوب تبدیل کرده است. در حال حاضر، او عضو جامعه ی سلطنتی هنر، یک عضو ثابت جامعه ی اسقفان دانشمند، و در سال ۲۰۰۹ میلادی دریافت کننده ی مدال آزادی از طرف ریاست جمهوری امریکا است.

هاوکینگ برای سی سال پرفسور لوکازیون ریاضیات در دانشگاه کمبریج بود، از سال ۱۹۷۹ میلادی تا یکم اکتبر ۲۰۰۹. او به خاطر کاری‌های که در زمینه ی کیهان‌شناسی و جاذبه کوانتوم انجام داده است، به ویژه در زمینه ی سیاه چاله شناخته شده است. او همچنین موفقیتی در کار کردن بر روی موضوعات مشهور به ویژه با بیان کردن نظریه‌های خودش کسب کرد، علاوه بر همه ی این‌ها کتاب او تاریخ کوتاه زمان که با رکوردی ۲۳۷ هفته ای به عنوان پرفروش‌ترین کتاب در بریتانیا باقی ماند باعث شهرتش شد.

هاوکینگ مبتلا به یک دیستروفی عصبی شدید است، وضعیتی که پس از سال‌ها گسترش در بدنش او را به صورت یک فلج کامل درآورده است.

18. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •