تا اونجایی که من میدونم قرمزی سطح مریخ به خاطر وجود اکسید آهن روی سطحاش هست! منبع (به اندازه کافی معتبر! : )
در ضمن من متوجه نشدم که رادیواکتیو چه ارتباطی با رنگ قرمز داره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من میدونم قرمزی سطح مریخ به خاطر وجود اکسید آهن روی سطحاش هست! منبع (به اندازه کافی معتبر! : )
در ضمن من متوجه نشدم که رادیواکتیو چه ارتباطی با رنگ قرمز داره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگ قرمز سیاره بیک طرف ; ادوات ناسا وجود رادیو ایزوتوپهایی که در اثر انفجار هسته ای بوجود میان رو در اتمسفر مریخ ثبت کرده(متن مذکور).
چگونگی تشکیل چنین انفجار هایی اون هم در سیاره ای چند میلیارد ساله و سرد شده مطرح هست , که بیصبرانه منتظر تبیین دقیق اون هستیم.
Last edited by seamack; 05-04-2011 at 15:40.
دوستان اینجا مثل اینکه کسی اون مستند شبکه manoto2 رو راجع به بشقاب پرنده ها و سیر تحول تاریخیشون و نقش جنگ سرد و ... رو ندیده...
وقتی اون مستند رو دیدم یاد خیلی از بحثهای پرطمطراق این تاپیک افتادم چون خیلی از بحثهای مربوط به بشقاب پرنده ها اونجا به شکل خیلی منطقی تری توضیح داده شد....ولی خوب بهرحال دید توطئه میتونه این مستند رو هم کار مافیای توطئه بدونه....
بهرحال دوستانی که ندیدن فکر میکنم میتونن مستند رو گیر بیارن...
بهیچ وجه روش نادرستی نیست اما خیلی موثر نیست...به گفته یک اخترشناس فرانسوی روش کنونی ردیابی پیامهایی رادیویی که از فضای نامتناهی دریافت میشود به منظور کشف وجود احتمالی تمدنهای هوشمند در اقصی نقاط کیهان ، روش نادرستی است
این نظر هم که داده شده نظر جالبی هست و اگر بشه اجراش کرد به نظر من از روش قبلی خیلی موثرتره و زودتر به جواب میرسه ولی از نظر من چندتا مشکل هست:
1.ایده آنالیز خورشید منظومه ها ایده ی خوبیه ولی فقط تمدنهائی در سطح منظومه ای رو میتونه مشخص کنه و تمدنی مثل تمدن ما که به سطح سیاره ای هم نرسیده رو نمیتونه مشخص کنه...که البته اینش بد نیست یعنی میشه گفت یه سرچ ساده تر و سریع تر
2. تشخیص ابزارک های دور یه خورشید از سیارک ها و اجرام طبیعی آسمانی با توجه به اظهاراتی که کردند به نظر غیر ممکن میاد چون تلسکوپ های فضائی آینده ای که این پروژه نیاز داره باز در نهایت نوسانات قدر روشنائی (حالا در هر باند فرکانسی خاصی) رو مد نظر میگیره و به نظر من تشخیص این مسئله غیر ممکن میاد
در مورد اون مستند فکر کنم خیلی از دوستان دیده باشند.
در اینکه ممکنه بسیاری از بشقاب پرنده هایی که انسانها دیدند و میبینند ساخته ارتش آمریکا اروپا روسیه و... باشه شکی نیست.
بحث سر یه تعداد دیگه از بشقاب پرنده هاست که مشکوک میزنه...
به نظر من هم پروژه ستی روش عالی و جامعی ه.
و این نظریه که این دانشمند داده یه چیز نشدنی به نظر میاد.
پروژه ستی واقعا عالیه. منتها ما انسانها هنوز زیاد پیشرفته نیستیم.
خوب الان شما ایده ی غیر طبیعی دارین ؟
فرض هم برنددنبرگ دلیل کافی نداشته باشه ک بگه این اتفاق طبیعی بوده ... دلیلی نمیشه عکس درستش باشه ... خوبه همین فرضیه بر اساس مطالعه و بررسی های علمی بوده ... نه مثل امثال فون دانیکن ها که دیگه نیاز نیست ما شرح نظریه پردازی هاشو بدیم .. بارها بحثش شده ...
میخواین بگین اینم کار یه موجود طبیعی بوده ... خوب دلیل داشته باشین برای حرفتون ، همه بهتون گوش میدن ...
الان دوباره بحث توطئه ناسا در مخفی کردن مدارک و شواهد و ... میشه ...
=-=-=-=-
حدود 180 میلیون سال پیش، متلاشی شدن طبیعی یک سیاره باعث ایجاد واکنشهای هستهای شده و هر چیزی روی مریخ را محو و نابود کرده و با فرستادن امواج شوک، سیاره را تبدیل به محیطی از شن خشک کرده است.جواب دادن به همین سوال ک چطور یه پدیده غیر طبیعی می تونه همچین انفجار عظیمی رو تولید کنه خودش کلیه ...به گفته براندنبورگ، یک انفجار طبیعی معادل یک میلیون بمب هیدروژنی یک مگاتنی در قسمت شمالی مریخ-جایی که حجم انبوهی از مواد رادیواکتیو وجود دارد- اتفاق افتاده است.
فرض بگیرید که دارم.حق چنین فرضی رو برای ایشون ندارید , چون عرض کردم ایشون فردی معمولی نیست ; دانشمند و نظریه پرداز OTC هست و باید برهان محکمی برای ارائه داشته باشه.
درغیر اینصورت عکس قضیه صادق خواهد بود.کماکان منتظر شرح ماهیت فرضیه فوق هستیم.
مقالهی جناب برندربرگ :کماکان منتظر شرح ماهیت فرضیه فوق هستیم.
قسمتیاش رو من خوندم؛ این خلاصهاش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی زمین، در ناحیهی اوکلو در آفریقا، یک ملیارد سال پیش، سنگ معدنی طبیعی اورانیوم و آب زیرزمینی به شکل رآکتورهای هستهای طبیعی در پنج نقطه با هم واکنش دادند. این رآکتورها کوچک و خودتنظیم بودند، نفوذ آب زیرزمینی به سنگ معدن تهنشین، نوترونهایی که به سمت بحرانی شدن پیش میروند را کنترل میکند...چرخهی این رآکتورهای هستهای طبیعی برای چندین میلیون سال ادامه داشت، و تا قبل از خاموش شدن پلوتونیوم تولید میکرد...شواهدی وجود دارد که یک رآکتور طبیعی بزرگ روی مریخ در دریای شمالی آسیدالیوم ، شکل گرفته و فعالیت کرده است.
نمودار توزیع پتاسیم رادیواکتیو بر سطح مریخ.
قاعدتا صدو هشتاد میلیون سال پیش مریخ در مقایسه با یک میلیارد سال قبل زمین از لحاظ شدت فعالیت های زمینشناختی(نوکلئویدی , ولکانیک و...) تفاوت فاحشی داره.( نخست بجهت اختلاف زمانی بیش از هشتصد میلیون سال مابینشون - که در مورفولوژی سیاره ای رقم کوچکی نیست - و دیگری اختلاف دوری از ستاره مرکزی به اندازه هشتاد میلیون کیلومتر و نادر تشکیل شدن عناصر سنگین رادیو اکتیو و در نتیجه دانسیته پائین اون ها برای فعالیت شدید).
این یعنی کم و بیش در حد و حدود قیاس مع الفارق.
همه این ها نشاندهنده این هست که ایشون رخداد روی زمین رو برای وقایع روی مریخ سرنخ قرار داده , نه این که به اون جواب داده باشه.که مقاله ایشون هم این رو میرسونه.
در خصوص مطلبی که دوست عزیز دیگری نوشته بودند که انفجار های چند صد هزار مگاتنی فقط مختص طبیعت میتونه باشه هم همین رو عرض کنم که نزدیک یک قرن پیش راننده چهار چرخی که سرعتش به 20 کیلومتر درساعت میرسید رو با انگشت نشان میدادند ; اما امروز اوضاع فرق زیادی کرده.
Last edited by seamack; 06-04-2011 at 19:45.
خبر مال چند سال پیش ه من تازه توی یوتوب دیدم.
یک سیگنال غیر طبیعی رو ناسا چند سال پیش ثبت کرده که آخرش هم نفهمیدن چیه انگار.
البته توی این ویدئو اینجوری گفته میشه و لینکی که به سایت ناسا داده 404 Not Found شد.
احتمالا به خاطر اینکه مال چند سال پیش ه صفحه مذکور از دسترس خارج شده.
کلا صدای سیگنال خیلی جالبه.
خودتون ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان کانال منو و تو 2 هم سه شنبه ها در برنامه ای به نام صفر به اعماق جهان، گفته های Stephen William Hawking رو پخش میکنن
اگه دسترسی دارین، دیدنش خالی از لطف نیست
درباره هاوکینگ :
استیون ویلیام هاوکینگ (زاده ۸ ژانویه ۱۹۴۲) یک فیزیکدان نظری و کیهانشناس بریتانیایی است که کارهای علمی اش سابقه ای بیش از چهل سال دارد. کتابها و همایش هایش او را به یک چهره ی محبوب تبدیل کرده است. در حال حاضر، او عضو جامعه ی سلطنتی هنر، یک عضو ثابت جامعه ی اسقفان دانشمند، و در سال ۲۰۰۹ میلادی دریافت کننده ی مدال آزادی از طرف ریاست جمهوری امریکا است.
هاوکینگ برای سی سال پرفسور لوکازیون ریاضیات در دانشگاه کمبریج بود، از سال ۱۹۷۹ میلادی تا یکم اکتبر ۲۰۰۹. او به خاطر کاریهای که در زمینه ی کیهانشناسی و جاذبه کوانتوم انجام داده است، به ویژه در زمینه ی سیاه چاله شناخته شده است. او همچنین موفقیتی در کار کردن بر روی موضوعات مشهور به ویژه با بیان کردن نظریههای خودش کسب کرد، علاوه بر همه ی اینها کتاب او تاریخ کوتاه زمان که با رکوردی ۲۳۷ هفته ای به عنوان پرفروشترین کتاب در بریتانیا باقی ماند باعث شهرتش شد.
هاوکینگ مبتلا به یک دیستروفی عصبی شدید است، وضعیتی که پس از سالها گسترش در بدنش او را به صورت یک فلج کامل درآورده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)