چند وقت داری؟ سرعتت شبا چطوره؟ تا حالا چقدر شبانه دانلود داشتی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند وقت داری؟ سرعتت شبا چطوره؟ تا حالا چقدر شبانه دانلود داشتی؟
فکر کنم شما اکو 128 منظورته
اکو اصلا پنجشنبه جمعه رایگان نیست
سرعتت تازه کم شده یا از اول همین بوده؟
اون درصده واسه دانلود روزانست
نه دوست عزیز من ART 1 هستم میخواستم ببینم این که میگین اگه شبانه زیاد دانلود کنی سرعتو کم میکنن
واسه موقعی هست که اون درصدت تموم بشه یا کلا اینطوریه؟؟؟ پنجشبنه و جمعه ها هم جزو این قانون مسخرشون میشه یا نه؟؟
من این دوره چون از وسط دوره اومدم شبانه بهم رایگان دادن.حدود 1 ماهی هست اومدم.قبلا 512 شاتل داشتم.اما از دوره جدید بازم میخوام شبانه رایگان داشته باشم.اخه این سرویسی که من دارم 10 گیگ 3 ماه بدون شبانه رایگان هست اما میخوام بازم شبانه رایگان داشته باشم.فکر کنم توو این یک ماه 20 گیگ شبانه دانلود کرده باشم.سرعتم شبانه اگه خوب باشه با همون سرعت روزانه دانلود میکنم ولی یه خورده کمتر.حدود 250 کیلو.اما اگه خیلی افتضاح باشه حدود 70 80 دانلود میکنم.
ای بابا اکو یعنی روزای تعطیلش رایگان نیست؟
این بده که
شبانه اش هم گند زدن
بود و نبودش فرق نمیکنه
منم احتمالا از شاتل میرم
من که دارم مجبوری تازه میام
کلا اگه سرعته ثابت ولی همیشگی میخواید با پینگ تقریبا ثابت و پایین داتک بگیرید ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره
دوستان من تاپیک پارس آنلاین رو هم دنبال میکنم واسه اینکه شاید از شاتل برم پارس اونجا هم تازگیها یه چیزائی راجب محدودیت میگن که قبلا نبوده مبین نت هم سرعتش کم شده میگم نکنه سر شیلنگ رو از بالا گرفتن؟
متاسفانه توی شهر ما نیست
من مجبورم بین شاتل و پارس یکی رو انتخاب کنم
برای من بیشتر جاهایی که ازشون دانلود میکردم محدودیت سرعت گزاشتن .
نمیشه یه جوری این محدودیت رو دور زد ؟!
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)