تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2658 از 4105 اولاول ... 1658215825582608264826542655265626572658265926602661266226682708275831583658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,571 به 26,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما گرامی حق ندارید سوالات و پرسش های دیگران رو به سخره بگیرید !! اگر فکر میکنید سطح سوالات پایین است و خنده دار میتونید از علامت ضربدر قرمز بالای مرورگرتون استفاده کنید ...
    هرکسی حق داره در چارچوب قوانین هر سوالی در مورد سربازی بپرسه و جواب بگیره ....
    اینجا هم نمیخوایم کنکور بگیریم که سطح سوالات بالا یا پایین باشه
    هرکسی هم مختاره به هرسوالی که خواست جواب بده یا نده !!

اگر انتقادی دارید به قسمت انتقاد پیشنهاد مراجعه کنید ...
    موفق باشید

واقعا اگر ملت تو نت سوال ساده نپرسند پس کجا بپرسند
    در دنیای واقعی سوالات ساده و ابتدایی مسخره میشه اینجا هم اگر مسخره بشه دیگه طرف در انزوای خودش باید بترکه
    خلاصه اینکه پرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه

-----------------

1- این طرح خرید 20 میلیونی رو از کی باید اقدام کرد (دوستم 28 سالشه و کلافم کرده)
    2- تایپیکی در مورد معافی وجود داشت ادرسش رو لطف کنید

2. این کاربر از J4ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خب این دوستمون غیبت زیاد داره 28 سالشه
    پس فعلا تصویب نشده و نمیتونه اقدام کنه
    راستی یه تایپیک در مورد معافی داشتیم چی شد؟
    خیر هنوز تصویب نشده، باید اول بودجه توسط محلس تصویب و شورای نگهبان تایید کنه، بعد ابلاغ بشه به دولت و بعد ستاد کل نیروهی مسلح آیین نامه این را تصویب کنه و شرایط و پول را تعیین کنه و بعد...

من موافق این طرح هستم چون از طریق کسانی که قرار نیست تا آخر عمر بیان درآمد زایی میشه ولی مخالف 8 سال هستم چون دیپلم 27 ساله معاف میگیره و فوق لیسانس میره.

یعنی باید برای کسی که در سن جوان تری مشمول بوده تاریخ بیشتری در نظر گرفته بشه که این هم به این شکل میشه که یه تاریخ تولد اعلام بشه.

بنده بیشتر خدمتم رو تایپیست بودم اونم در ستاد فرماندهی نه گردان و گروهان!
    اتفاقا جای حساسی هم بودم@
    البته تعیین صلاحیت نیاز بودش که خیلی سخت گیرانه نبود ولی به جز حفاظت اطلاعات بقیه جاها تایپیست ها از پرسنل وظیفه بودن حتی خودم یه بار که حفاظت تایپیست کادری نداشت براشون نامه تایپ کردم@
    در پست قبلیم اشاره کردم، نسبت به مسئولیتی که داده میشه نحوه تعیین صلاحیت فرق میکنه.

در ضمن در ناجا بعضی اپراتورها هستن که دسترسی حساس نیست ولی بعضی ها هستن که بانک اطلاعاتی و سیستم قضایی کلا زیر دستشون هست، یه کد ملی را میزنی کل اطلاعات طرف میاد و این را نمیشه به دست هر کسی سپرد و نمی سپرن.

سلام بچه ها من جواد بیکی هستم از یزد و اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان(نیروی زمینی ارتش )و دوره کد پدافند هوایی سایت شاهین شهر اصفهان و یگانم 14 آبان 93 آمد وافتادم توپخانه 55 اصفهان و خدا را هزار مرتبه شکر مامور شدم به ایثارگران 55 و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد به عنوان نماینده ارتش در یزد /باورتون نمیشه صبح 7.30 حظورمه و 14 خروجم(که باید انگشت بزنم) و پشت میز مثل یک کارمنداداره فقط با لباس نظامی اگه این لباس نظامیم نبود که دیگه خدمت نمیشد/خلاصه هزار مرتبه شکر همین که یک تنها نظامی ارتش در یزد واداره بنیاد شهید خودمم/ویک نظامی چوپون کادری بالای سرم نیست صد هزار مرتبه خدا را شکر
    آقا چرا باورمون نشه...

با پارتی خوب از این کارها زیاد میشه

بله ما هم اعزام 19/9 بودیم بعد 9روز یعنی امروز اولین مرخصی رو اومدیم همش چرت بود که میگفتن 2روزه اول اینا مرخصی میدن
    دوستان شنیدم 90درصد گرهان ما دوره کد میخوره به نظرت این دوره خوبه؟ میشه یه کمی توضیح بدید
    فکر کنم خود من صد باری گفتم این مطلب را ولی اکثرا عکس این را فکر میکنن.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من این سوالو چند صفحه قبل پرسیدم ولی کسی جواب نداده...
    اونجوري كه من شنیدم یکی دو روز نگهتون میدارن بعد یه مرخصی دو هفته ای بهتون میدن که بعدش بیایید امریه یگان رو بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام بچه ها من جواد بیکی هستم از یزد و اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان(نیروی زمینی ارتش )و دوره کد پدافند هوایی سایت شاهین شهر اصفهان و یگانم 14 آبان 93 آمد وافتادم توپخانه 55 اصفهان و خدا را هزار مرتبه شکر مامور شدم به ایثارگران 55 و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد به عنوان نماینده ارتش در یزد /باورتون نمیشه صبح 7.30 حظورمه و 14 خروجم(که باید انگشت بزنم) و پشت میز مثل یک کارمنداداره فقط با لباس نظامی اگه این لباس نظامیم نبود که دیگه خدمت نمیشد/خلاصه هزار مرتبه شکر همین که یک تنها نظامی ارتش در یزد واداره بنیاد شهید خودمم/ویک نظامی چوپون کادری بالای سرم نیست صد هزار مرتبه خدا را شکر
    سلام آقا جواد، من سوم اعزام هستم برای آموزشی 05 کرمان، آقا اوضاع آموزشی شما اونجا چطور بود؟
    شرایط چطور بود؟ در مورد دوره کدها چی؟ اکثرا دوره کد خوردن؟ کلا در مورد 05 ما رو مطلع کن دوست عزیز.
    خیلی ممنونم ازت
    من لیسانس الکترونیک و از کرج اعزامم اونجا.

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستانی که میگن شنیدیم گروهان ما فلان میشه یا اکثر بچه های دوره ما رو میفرستن فلان جا یا از این قبیل موارد . توجه داشته باشن که پادگان یک محیط بسته و پرجمعیت هست و شایعات با سرعت نور در اون پراکنده میشه و 99.99% موارد فقط در حد شایعه هست و صحت نداره. بنابر این اصلا ذهنتون رو درگیر این اخبار عمدتا منفی که مرتبا در حال تولید وپخش هستند نکنید.
    یه موردی هم که دوست دارم به دوستانی که در چند روز آینده اعزام میشن بگم. اینه که از نظر من اگر از قسمت های آموزش های بیخود و رژه رفتن های الکی و اجباری بودن آموزشی صرف نظر کنیم اونجا شبیه به یک جامعه آرمانی هست از از این نظر که بچه هایی که اونجا باهاشون همخدمتی هستید از اقشار مختلف جامعه هستند( فقیر و غنی) ولی همه به یک شکل لباس میپوشند وموهاشون هیچ مدلی نداره و با 4 زده شده همه یک کار رو در شریط مساوی انجام میدن و از گذشته همدیگر هم خبر ندارن بنابراین از فرصت دوستی به وجود آمده استفاده کنید و اصلا فکر این نباشید که خدایا پس کی تموم میشه.
    برای اوغات فراقت هم بردن کتاب های مورد علاقه خونده نشده یادتون نره.
    من خودم تو آموزشی کتاب های لطفا گوسفند نباشید( محمود نامنی) و ابوذر(دکتر شریعتی) رو خوندم. خیلی هم حال داد.
    ببخشید اگه نصیحت گونه شد.
    شاد باشید

8. 5 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت
    Last edited by sasan.69; 19-12-2014 at 00:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ببخشید دیر جواب میدم سوال شما رو الان دیدم...متاسفانه اونطور که میخواستم پیش نرفت و از اونجایی که همیشه بدبین و بدشانسم بدترین جا ممکن افتادم! مشکین شهر...جالبش اینجاس که چند صفحه قبل رو داشتم چک میکردم کسی نبود که بگه اینجا افتادم! اکثر دوست و آشناها ارتش افتادن نمیدونم چه این حکایتیه که واسم پیش اومده..نمیخوام خیلی موج منفی باشم اما این 21ماه آینده قراره خیلی بد بگذره(دیگه شما داداش عزیزم یگان مربوطه بودی و اطلاع کامل داری)

11. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که میگن شنیدیم گروهان ما فلان میشه یا اکثر بچه های دوره ما رو میفرستن فلان جا یا از این قبیل موارد . توجه داشته باشن که پادگان یک محیط بسته و پرجمعیت هست و شایعات با سرعت نور در اون پراکنده میشه و 99.99% موارد فقط در حد شایعه هست و صحت نداره. بنابر این اصلا ذهنتون رو درگیر این اخبار عمدتا منفی که مرتبا در حال تولید وپخش هستند نکنید.
    یه موردی هم که دوست دارم به دوستانی که در چند روز آینده اعزام میشن بگم. اینه که از نظر من اگر از قسمت های آموزش های بیخود و رژه رفتن های الکی و اجباری بودن آموزشی صرف نظر کنیم اونجا شبیه به یک جامعه آرمانی هست از از این نظر که بچه هایی که اونجا باهاشون همخدمتی هستید از اقشار مختلف جامعه هستند( فقیر و غنی) ولی همه به یک شکل لباس میپوشند وموهاشون هیچ مدلی نداره و با 4 زده شده همه یک کار رو در شریط مساوی انجام میدن و از گذشته همدیگر هم خبر ندارن بنابراین از فرصت دوستی به وجود آمده استفاده کنید و اصلا فکر این نباشید که خدایا پس کی تموم میشه.
    برای اوغات فراقت هم بردن کتاب های مورد علاقه خونده نشده یادتون نره.
    من خودم تو آموزشی کتاب های لطفا گوسفند نباشید( محمود نامنی) و ابوذر(دکتر شریعتی) رو خوندم. خیلی هم حال داد.
    ببخشید اگه نصیحت گونه شد.
    شاد باشید
    داداش تا باشه از این نصیحت ها!
    راستش اول تصمیم داشتم با خودم یه کتاب ببرم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم اونجا وقت کتاب خوندن نمیشه یا شاید اصلا حوصلش نباشه. ما که چند روز دیگه اعزاممون هست به هر نوع تجربیات دوستان دیگه نیاز داریم، حالا میخواد در مورد هرچیزی باشه. ممنون از شماها که بقیه رو هم درک میکنید.
    البته هستن کسایی که به اینجور حرفا میخندن و از این چیزایی که ماها میگیم به عنوان تفریح استفاده میکنن!

مرسی عزیز
    Last edited by flourish; 19-12-2014 at 01:46.

13. 3 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ببخشید دیر جواب میدم سوال شما رو الان دیدم...متاسفانه اونطور که میخواستم پیش نرفت و از اونجایی که همیشه بدبین و بدشانسم بدترین جا ممکن افتادم! مشکین شهر...جالبش اینجاس که چند صفحه قبل رو داشتم چک میکردم کسی نبود که بگه اینجا افتادم! اکثر دوست و آشناها ارتش افتادن نمیدونم چه این حکایتیه که واسم پیش اومده..نمیخوام خیلی موج منفی باشم اما این 21ماه آینده قراره خیلی بد بگذره(دیگه شما داداش عزیزم یگان مربوطه بودی و اطلاع کامل داری)
    بله دوستانی بودن که اونجا افتادن

بعضی گروهان های خوب داره، البته جچون رو دامنه های سبلان هست خیلی سرده، این سردی باعث میشه خدمت راحت تر باشه ولی از نظرویتامین و پوشش و.... وسایل خوب با خودت ببر.

اردبیل سرده، مشکین شهر سردتر.

اکثرا هم بچه های شمال و آذربایجان میوفتن اونجا.

====================
    زیاد روی این چیزها حساس نباش، چه بسا میبینی کسی که پارتی انداخته و جای دیگه زده بعدا خیلی سخت تر از تو خدمت میکنه.

به هر حال دوستانی داشتم که اونجا بودن چه بسا خدمت راحتی داشتن.

ولی به هر حال ناجا هست. (البته منم اولها ناراضی بودم ولی در کل آخر خدمت دیدم ناجا برام بهترین بود، تجربیاتی که پیدا کردم را هیچ جا نمیشد پیدا کرد.

15. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به هرحال چاره ای نیست و باید پذیرفت امیدوارم حداقل این تجاربی که شما میفرمایی نصیب منم بشه...یعنی اونجا هفت روز هفته برف میاد؟(خدا صبر بده به مردمانش!) سرچ کردیم خبرایی خوندم که حتی تو اردیبهشت خرداد هم برف اومده..خیلیا بهم گفتن وقتی برف بیاد صبگاه و رژه کمتره..شما امار دقیقتری دارید؟ مثلا در هفته چند روز برف میاد و...الان که هواشناسی رو نگاه کردم این شب ها رو منفی 3تا7 درجه زده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •