تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2657 از 3347 اولاول ... 165721572557260726472653265426552656265726582659266026612667270727573157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,561 به 26,570 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوب وصل بشم چکار کنم؟ توضیح میدی
    چون قصد خرید مودم دارم اگر هر 2 فعال باشه cat6 بخرم
    یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .
    تنها مودم cat6 که فعلا واسه فروش پیدا میشه مودم همراه است اگر همیشه به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد؟
    Huawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6
    Last edited by magk1369; 17-12-2016 at 02:44.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست گرامی و همشهری
    چقد ادرس عکس هارو اسپم کردید تو فروم !
    دوم دکل هاتون ۳جی هست بستگی داره اگه منطقتون اینطوری که گفتین ۱ ماهه اپدیت شده کاربراش زیادتر نشه همین وضعیت بمونه خدا میدونه کی بخواد اپدیت شه ۲ تا چند سال دیگه شاید اپدیت شه اینو بر اساس تجربم بهتون دارم میگم منطقه ما بعد ۵ ماه اینکه مجوز ۴جی گرفت به ۳جی اپدیت شد و کمتر از ۲ سال بعد به فورجی اپدیت شد
    میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو بگیرید و مطلع شین که منطفتون تحت چه پوششی هست من دکلتون رو دیدم ۳G بود

دانلود بستگی داره به هزارتا چیز از نرم افزار speed test تست بگیر رو سرور IPM
    اسکرین یا لینک تستتون رو بذار وضعیت رو ببینم و اینم بگم یخورده طول میکشه تا شبکه منطقتون به حالت پایداری و افزایش پاور داشته باشه چون تازه اپدیت شده
    دوست عزیز اگر اشتباه نکنم دکل منطقه ایشون هم فورجی هست و هم ترجی ( طبق عکس )
    احتمالا ترجی رو الان وصل کردن و در آینده خیلی نزدیک فورجی رو هم واسشون فعال می کنن
    تو عکس دقت کنید 3 RRU هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این مودم e3372 به 4g+ متصل میشه یا فقط 4g هست من با گوشی سامسونگ s6 دارم 4g+ میگیرم

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

این مودم e3372 به 4g+ متصل میشه یا فقط 4g هست من با گوشی سامسونگ s6 دارم 4g+ میگیرم

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    دانگلE3372فقط فور جی هست،پلاس نداره.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر اشتباه نکنم دکل منطقه ایشون هم فورجی هست و هم ترجی ( طبق عکس )
    احتمالا ترجی رو الان وصل کردن و در آینده خیلی نزدیک فورجی رو هم واسشون فعال می کنن
    تو عکس دقت کنید 3 RRU هست
    با توجه به اینکه هر سه rru مثل هم هستن و نوع 4جی کمی فرق داره، پس دکل تریجی هست
    قبلا هم دیده ایرانسل روی یه دکل سه تا تریجی میزاره، مثل رایتل که روی هر دکل سه تا تریجی میزاره

sent from Huawei mate 8

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا هم دیده ایرانسل روی یه دکل سه تا تریجی میزاره، مثل رایتل که روی هر دکل سه تا تریجی میزاره

sent from Huawei mate 8
    خاصیت این کار چیه؟
    تا جایی که بنده دکل های رایتل رو دیدم دو تا RRU میذاره. یکی برای باند 2100 و یکی برای باند 900

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تنها مودم cat6 که فعلا واسه فروش پیدا میشه مودم همراه است اگر همیشه به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد؟
    Huawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6
    مسلما باطری داخلی یه عمری داره و بعد یه زمان معین بستگی به نحوه استفاده بعد از مدتی خراب میشه.چون اتصال usb هم داره فکر کنم بشه wifi شو قطع کرد و به صورت دانگل بشه ازش استفاده کرد در هر صورت به نظرم ارزش خریدش خیلی بالاست. در ضمن wifi این هم dual band هستش و نسبت به قیمتش که 469 تومنه خیلی مناسبه. اگرم نمی خوای هزینه اضافی کنی و wifi اینا و باطری داخلی برات مهم نیست e3372 با قیمت 109 تومن راستین بازار داره می فروشه اونم خیلی خوبه.در ضمن با توجه به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت حتی میشه از طریق تبدیل lan to usb به نام af18 مودم رو تبدیل به یه hotspot تبدیل کرد و از اینترنت مثل adsl استفاده کرد البته این مربوط به مدل e5768s-32a هست ولی اونی که راستین بازار آورده 22a هستش که شاید اینم مثل اون باشه یا خیر.
    Last edited by aemier; 17-12-2016 at 10:54.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

sent from Huawei mate 8
    من خودم دکل دیدم که اصلا rru نداشه و ترجی ارائه میداده
    دکل خونه ما همینجوری بود
    دکل های رایتل هم فکر کنم تا قبل از اینکه فورجی بشن 2 تا داشتن و با فورجی شدن به 3 تا تغییر پیدا کردن
    حتی بعضی از دکل های شهرما ما بدون rru هم ترجی میدن و هم فورجی
    ولی من ندیدم یه دکل با 3 تا rru فقط ترجی باشه
    شاید فقط ترجی فعال باشه و فورجی رو ساپورت کنه ولی شرکت فعال نکرده باشه

خاصیت این کار چیه؟
    تا جایی که بنده دکل های رایتل رو دیدم دو تا RRU میذاره. یکی برای باند 2100 و یکی برای باند 900
    موافقم
    یه سوال
    مگه هر rru فقط می تونه یه فرکانس ساپورت کنه ؟ یعنی rru با حالت مالتی فرکانس نداریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم دکل دیدم که اصلا rru نداشه و ترجی ارائه میداده
    دکل خونه ما همینجوری بود
    دکل های رایتل هم فکر کنم تا قبل از اینکه فورجی بشن 2 تا داشتن و با فورجی شدن به 3 تا تغییر پیدا کردن
    حتی بعضی از دکل های شهرما ما بدون rru هم ترجی میدن و هم فورجی
    ولی من ندیدم یه دکل با 3 تا rru فقط ترجی باشه
    شاید فقط ترجی فعال باشه و فورجی رو ساپورت کنه ولی شرکت فعال نکرده باشه

موافقم
    یه سوال
    مگه هر rru فقط می تونه یه فرکانس ساپورت کنه ؟ یعنی rru با حالت مالتی فرکانس نداریم؟
    فکر کنم مناطقی که خیلی گرمه RRU رو داخل رک نصب میکنن بخاطر همین روی دکل RRU نیست.
    صحبت اون دوستمون هم درسته چون 3 تا RRU شبیه هم هستن پس بعیده که هم 3G باشن هم 4G چون RRU نسل 4 از نظر ابعاد با نسل 3 کمی تفاوت داره. دلیل استفاده از 3 تا RRU احتمالا" افزایش ظرفیت دکل هست.
    در خصوص rru با حالت مالتی فرکانس بنده قبلا" تحقیق کردم ظاهرا" ZTE یه مدل RRU جدید داشت که چند تا فرکانس رو ساپورت می کرد ولی در خصوص تجهیزات ایرانسل که هووای هست اطلاعی ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •