یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .
یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .
تنها مودم cat6 که فعلا واسه فروش پیدا میشه مودم همراه است اگر همیشه به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد؟
Huawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6
Last edited by magk1369; 17-12-2016 at 02:44.
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم دکل منطقه ایشون هم فورجی هست و هم ترجی ( طبق عکس )
احتمالا ترجی رو الان وصل کردن و در آینده خیلی نزدیک فورجی رو هم واسشون فعال می کنن
تو عکس دقت کنید 3 RRU هست
این مودم e3372 به 4g+ متصل میشه یا فقط 4g هست من با گوشی سامسونگ s6 دارم 4g+ میگیرم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دانگلE3372فقط فور جی هست،پلاس نداره.
با توجه به اینکه هر سه rru مثل هم هستن و نوع 4جی کمی فرق داره، پس دکل تریجی هست
قبلا هم دیده ایرانسل روی یه دکل سه تا تریجی میزاره، مثل رایتل که روی هر دکل سه تا تریجی میزاره
sent from Huawei mate 8
خاصیت این کار چیه؟
تا جایی که بنده دکل های رایتل رو دیدم دو تا RRU میذاره. یکی برای باند 2100 و یکی برای باند 900
مسلما باطری داخلی یه عمری داره و بعد یه زمان معین بستگی به نحوه استفاده بعد از مدتی خراب میشه.چون اتصال usb هم داره فکر کنم بشه wifi شو قطع کرد و به صورت دانگل بشه ازش استفاده کرد در هر صورت به نظرم ارزش خریدش خیلی بالاست. در ضمن wifi این هم dual band هستش و نسبت به قیمتش که 469 تومنه خیلی مناسبه. اگرم نمی خوای هزینه اضافی کنی و wifi اینا و باطری داخلی برات مهم نیست e3372 با قیمت 109 تومن راستین بازار داره می فروشه اونم خیلی خوبه.در ضمن با توجه به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت حتی میشه از طریق تبدیل lan to usb به نام af18 مودم رو تبدیل به یه hotspot تبدیل کرد و از اینترنت مثل adsl استفاده کرد البته این مربوط به مدل e5768s-32a هست ولی اونی که راستین بازار آورده 22a هستش که شاید اینم مثل اون باشه یا خیر.
Last edited by aemier; 17-12-2016 at 10:54.
من خودم دکل دیدم که اصلا rru نداشه و ترجی ارائه میداده
دکل خونه ما همینجوری بود
دکل های رایتل هم فکر کنم تا قبل از اینکه فورجی بشن 2 تا داشتن و با فورجی شدن به 3 تا تغییر پیدا کردن
حتی بعضی از دکل های شهرما ما بدون rru هم ترجی میدن و هم فورجی
ولی من ندیدم یه دکل با 3 تا rru فقط ترجی باشه
شاید فقط ترجی فعال باشه و فورجی رو ساپورت کنه ولی شرکت فعال نکرده باشه
موافقم
یه سوال
مگه هر rru فقط می تونه یه فرکانس ساپورت کنه ؟ یعنی rru با حالت مالتی فرکانس نداریم؟
فکر کنم مناطقی که خیلی گرمه RRU رو داخل رک نصب میکنن بخاطر همین روی دکل RRU نیست.
صحبت اون دوستمون هم درسته چون 3 تا RRU شبیه هم هستن پس بعیده که هم 3G باشن هم 4G چون RRU نسل 4 از نظر ابعاد با نسل 3 کمی تفاوت داره. دلیل استفاده از 3 تا RRU احتمالا" افزایش ظرفیت دکل هست.
در خصوص rru با حالت مالتی فرکانس بنده قبلا" تحقیق کردم ظاهرا" ZTE یه مدل RRU جدید داشت که چند تا فرکانس رو ساپورت می کرد ولی در خصوص تجهیزات ایرانسل که هووای هست اطلاعی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)