دوستان شاید این سوال ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن
بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر
دوستان شاید این سوال ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن
بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر
فکر نکنم مشکلی داشته باشه، سنگین ترین بازی های آنلاین با 256Kbps کارشون راه میفته و اکثرا حداقل 128Kbps میخوان. سرعتی که نوشتم باید سرعت تک کانکشن باشه. اگر سرعت تک کانکشن کمتر باشه، تاخیر زیاد میشه و لگ هم خواهی داشت.
Sent from my ST15i using Tapatalk
128 کمه !اما 256 و 512 خوبه ! ولی باید پینگ اوکی باشه ! پارس آنلاین توی ADSL پینگ خوب و بدون تایم اوتی داره و وایرلس هم اگر اهواز باشید احتمالا یک یا دو ISP خوب باشه برای گیم آنلاین !
با تشکر خدمت آقایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم چند تا از همسایمون دارن 128 نامحدود میگن بعد از اینکه مصرفشون از 8گیگ رد میشه سرعتشون بین 35 تا 55 شاید 60 هم بشه میرسه و نوسان داره ولی شنیدم پارس پینگ خارجیش خیلی خوبه
خواهش ! بله توی adsl پینگ پارس خوبه و شاتل هم توی بعضی استان ها عالی هست مخصوصا تهران ! البته سرویس وایرلس شاتل ! توی خوزستان اگر باشه نمیدونم کیفیتش چطوره ! چون بچه های تهرانی سرویس p2p شاتل رو گرفتن کلا پینگش محشره توی کشور ! البته یاید آنتن و ... هم بخرید که بالای 400 الی 500 هزینه داره ولی اگر گیمر 2 آتیشه هستید ارزش داره ! در هر حال اگر به فکر هزینه کم هستید پارس آنلاین خوبه و پاکت لاستش نسبت به مخابرات زمین تا آسمون فرق داره !
بله دوستام دارن پکت لاسشون همیشه صفره و پینگش هم اوکیه فقط چیزی که من رو میترسونه سرعت دانلودشه که بعد از 8گیگ مصرف میشه 40 .چون من دوتا2 بازی میکنم میترسم جواب نده کسی از دوستام دوتا2 هم ندارن تست کنن
البته اولش سرعتش 400 هستش!!
شما کسی رو میشناسین با 40 بدون لگ و مشکل بازی کرده باشه؟!
با 128 مخابرات (سرعت 60 کیلو ) میشه بازی کرد
ولی اگه دستگاه دیگه ای کوچکترین استفاده ای از وای فای بکنه لگ میشه+time out
سرعت 60 فیکس یا پایین هم میره سرعت؟؟
پینگتون تو دوتا2 چنده؟
دوست عزیز شما 256 نامحدود بگیر قطعا جواب میده ! مخابرات سرعت 800 کیلو هم بده فایده نداره پاکت لاست این شرکت چند ماهی هست زیاد شده و مثل سابق نیست ! برای دانلود خوبه ولی گیم آنلاین تعطیل ...
بین 50 تا 60
بین 150 تا 200 (در بهترین حالت )(پاکت لاست ها وضعیتشون یه خورده بهتر شده )
اگه بخوای سرعت پایین تر بگیری احتمالا توی فایت ها لگ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)