تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2657 از 4105 اولاول ... 1657215725572607264726532654265526562657265826592660266126672707275731573657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,561 به 26,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام بچه ها من جواد بیکی هستم از یزد و اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان(نیروی زمینی ارتش )و دوره کد پدافند هوایی سایت شاهین شهر اصفهان و یگانم 14 آبان 93 آمد وافتادم توپخانه 55 اصفهان و خدا را هزار مرتبه شکر مامور شدم به ایثارگران 55 و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد به عنوان نماینده ارتش در یزد /باورتون نمیشه صبح 7.30 حظورمه و 14 خروجم(که باید انگشت بزنم) و پشت میز مثل یک کارمنداداره فقط با لباس نظامی اگه این لباس نظامیم نبود که دیگه خدمت نمیشد/خلاصه هزار مرتبه شکر همین که یک تنها نظامی ارتش در یزد واداره بنیاد شهید خودمم/ویک نظامی چوپون کادری بالای سرم نیست صد هزار مرتبه خدا را شکر

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه نقدی به این تاپیک دارم.
    امیدوارم به دوستان بر نخوره، دوستانه میگم. این تاپیک و پست هاش به قدری مسخره شده (با احترام به دوستان) که واسه خندیدن اینجارو پیگیری میکنم!
    آقا یه تاپیک درست میکردید عشاق سربازی + سوالهای بیخودی در مورد سربازی!!!
    این چه سوالهاییه که میپرسید، چرا انقدر همه چی رو سخت میگیرید؟! از خیس شدن جوراب تا قطره ریختن تو چشم سوال میپرسید... نگاهتون اینجوری باشه، دووم نمیارید... صد صفحه ازین سوال جوابها بخونید روز اول توی آموزشی میبینید باد هوا بوده. میرید خودتون کشف میکنید انقدر سوالای آبکی نکنید جان من...
    عوضش یکی از هر 20تا سوال درست و قابل پاسخ پرسیده میشه که هیچکس جواشو نمیده.
    دوستی که در مورد کفالت پرسیدن چرا هیچکس هیچ پاسخی نمیده؟ کسایی که مراحل قانونی یا استعلام ثبت احوال یا کمیسیون بررسی معافی و... میپرسن بی جواب میمونن، اینها چیزاییه که قابل پرسیدنه و دوستانی که تجربه دارن بهتره بگن...
    با تشکر
    اتفاقا حرفى هم من به شما ميگم بهتون بر نخوره!
    اولا اگر در تاپيك جستجو مي كرديد جواب سوالتون رو مي گرفتيد اگر هم انجمن و تاپيك براتون گنگ بود به جاى خنديدن به ملت مي تونستيد از گوگل نوع و نحوه مفالت مادر را جستجو كنيد و اولين لينكى كه به شما مي داد متعلق به نظام وظيفه بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ثانى اگر شما خدمت رفته باشيد حتما مي دانيد كه تا فرد سرباز خود را به يگان معرفى نكنه حالت فرارى ان تغيير نمى كند حالا دوست شما خودش رو معرفى كرده و دوباره به اموزشى رفته بايد از بخش شعبه وظيفه نيرو انسانى پيگير وضيعتش باشه در خدمت كسي دلش براى سرباز جماعت نمي سوزه
    همه حق سوال كردن دارند اما كسى هيچگاه حق نداره ديگران را مسخره يا دست بندازه.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. 10 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من این سوالو چند صفحه قبل پرسیدم ولی کسی جواب نداده...
    دوستان سلام. بنده 2 تا سوال دارم:
    1- با مدرک ارشد تو نیروی زمینی ستوان 2 میشم یا ستوان 3 ؟
    2- با سابقه خدمت قبلی، منو 3 دی تو آموزشی (افتادم 01) نگه میدارن یا همون روز برگه ی یگانمو میدن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه نقدی به این تاپیک دارم.
    امیدوارم به دوستان بر نخوره، دوستانه میگم. این تاپیک و پست هاش به قدری مسخره شده (با احترام به دوستان) که واسه خندیدن اینجارو پیگیری میکنم!
    آقا یه تاپیک درست میکردید عشاق سربازی + سوالهای بیخودی در مورد سربازی!!!
    این چه سوالهاییه که میپرسید، چرا انقدر همه چی رو سخت میگیرید؟! از خیس شدن جوراب تا قطره ریختن تو چشم سوال میپرسید... نگاهتون اینجوری باشه، دووم نمیارید... صد صفحه ازین سوال جوابها بخونید روز اول توی آموزشی میبینید باد هوا بوده. میرید خودتون کشف میکنید انقدر سوالای آبکی نکنید جان من...
    عوضش یکی از هر 20تا سوال درست و قابل پاسخ پرسیده میشه که هیچکس جواشو نمیده.
    دوستی که در مورد کفالت پرسیدن چرا هیچکس هیچ پاسخی نمیده؟ کسایی که مراحل قانونی یا استعلام ثبت احوال یا کمیسیون بررسی معافی و... میپرسن بی جواب میمونن، اینها چیزاییه که قابل پرسیدنه و دوستانی که تجربه دارن بهتره بگن...
    با تشکر
    شما گرامی حق ندارید سوالات و پرسش های دیگران رو به مسخره بگیرید !! اگر فکر میکنید سطح سوالات پایین است و خنده دار میتونید از علامت ضربدر قرمز بالای مرورگرتون استفاده کنید ...
    هرکسی حق داره در چارچوب قوانین هر سوالی در مورد سربازی بپرسه و جواب بگیره ....
    اینجا هم نمیخوایم کنکور بگیریم که سطح سوالات بالا یا پایین باشه
    هرکسی هم مختاره به هرسوالی که خواست جواب بده یا نده !!

اگر انتقادی دارید به قسمت انتقاد / پیشنهاد مراجعه کنید ...
    موفق باشید

6. 14 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خدمات غیر رزمی یعنی رژه/کار با اسلحه/ پست / و...در کار نباشه

2 سال پیش که من رفتم فرق زیادی نبود من خودم معاف از رزم بودم

تنها تفاوتم این بود که سر پست میرفتم رو برجک با باتوم پست میدادم اسلحه نمیبردم همین و البته به یگان و فرمانده هم بستگی داره

الانو نمیدونم چی جوری شده

جل الخالق رو برجک با باتوم پست می دادیدمگه همچین چیزی امکان داره آخه. بعد اونوقت با باتوم می خواستید چیکار کنید اون بالا به طرف دشمن ایست بکشید و باتوم پرتاب کنید

8. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بله ما هم اعزام 19/9 بودیم بعد 9روز یعنی امروز اولین مرخصی رو اومدیم همش چرت بود که میگفتن 2روزه اول اینا مرخصی میدن
    دوستان شنیدم 90درصد گرهان ما دوره کد میخوره به نظرت این دوره خوبه؟ میشه یه کمی توضیح بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما گرامی حق ندارید سوالات و پرسش های دیگران رو به سخره بگیرید !! اگر فکر میکنید سطح سوالات پایین است و خنده دار میتونید از علامت ضربدر قرمز بالای مرورگرتون استفاده کنید ...
    هرکسی حق داره در چارچوب قوانین هر سوالی در مورد سربازی بپرسه و جواب بگیره ....
    اینجا هم نمیخوایم کنکور بگیریم که سطح سوالات بالا یا پایین باشه
    هرکسی هم مختاره به هرسوالی که خواست جواب بده یا نده !!

اگر انتقادی دارید به قسمت انتقاد پیشنهاد مراجعه کنید ...
    موفق باشید
    خیلی حال کردم با این جواب، بله دقیقا همینطوره، هر بنده خدایی ممکنه سوالی به ذهنش برسه که کسی اطرافش جوابشو ندونسته

11. این کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من این سوالو چند صفحه قبل پرسیدم ولی کسی جواب نداده...
    در حال حاضر ستوان ٢
    شما شايد كلا ١٠ تا ١٢ روز در ٠١ باشيد تا امريه هاى شما صادر و بهتون تحويل گردد

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله ما هم اعزام 19/9 بودیم بعد 9روز یعنی امروز اولین مرخصی رو اومدیم همش چرت بود که میگفتن 2روزه اول اینا مرخصی میدن
    دوستان شنیدم 90درصد گرهان ما دوره کد میخوره به نظرت این دوره خوبه؟ میشه یه کمی توضیح بدید
    هميشه در اين تاپيك گفته شده كه به اميد اين نريد كه همون اول چند روز به شما مرخصى بدن!
    با توجه به اينكه شما ديپلم هستيد ، دوره كد براى شما يك مزيت است چون در پايان دوره كد گروهبان خواهيد بود و البته وظايف كمترى نسبت به سرباز صفر ها خواهيد داشت

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا امروز رفتم فدترچه رو به قول معروف ارسال کردم ... افتادم برج 2/1 سال بعد ... بهش گفتم درخواست تعجیل بزن گفت برو هفته دیگه بیا ..خو یعنی چی ... خودم هم که نمیتونم حتی با داشتن کد سخا برم تو سامانه

هی ارور 500 میده ..Error 500--Internal Server Error

تاریخ درخواستی رو برج 12 زدم .. امیدوارم بتونم هر چه زودتر تعجیل بزنم و جواب هم مثبت در بیاد ... همینجوری کلی از عمر تلف شد . خدا کنه فرجی بشه
    خب به سلامتی.برای منم پلیس+10 همینو گفت ولی من دوسه روز بعدش رفتم نه یک هفته بعد اما با تعجیل من موافقت نشد(از یک دوازده به یک ده)
    اما حالا شاید فرجی بشه برو وتعجیل بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •