تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2656 از 4105 اولاول ... 1656215625562606264626522653265426552656265726582659266026662706275631563656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,551 به 26,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ظاهرا آموزشی رو که شانس نیاوردم تهران بیفتم که نزدیک باشه، افتادم 05 کرمان !
    حالا دست کم برای اینکه یگان نزدیک خونه باشم و جای بهتری باشم، بفرمایید چه کارهایی باید انجام بدم؟ و از کی باید شروع کنم ؟
    ممنون
    چیو شما میخایی شروع کنی؟ یا پارتی داری یا شرایط؟
    شما اگه پارتی داری از هفته سوم یا چهارم آموزش که پرونده های شما تو سیستم ثبت میشه و شماره پرسنلی ها صادر میشه باید کارت رو شروع کنی. شماره پرسنلی که اومد شما دیگه باید اقداماتت رو شروع کنی
    اگه شرایط داشته باشی هم که مدارکش رو ازتون میگیرن و میفوتی استان یا شهر محل زندگیت.

2. 3 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا تو نظام و نیروی انتظامی اجازه نمیدن که سرباز بشینه پشت کامپیوتر یا چیزای حساس دیگه
    بنده بیشتر خدمتم رو تایپیست بودم اونم در ستاد فرماندهی نه گردان و گروهان!
    اتفاقا جای حساسی هم بودم@
    البته تعیین صلاحیت نیاز بودش که خیلی سخت گیرانه نبود ولی به جز حفاظت اطلاعات بقیه جاها تایپیست ها از پرسنل وظیفه بودن حتی خودم یه بار که حفاظت تایپیست کادری نداشت براشون نامه تایپ کردم@

4. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان ظاهرا آموزشی رو که شانس نیاوردم تهران بیفتم که نزدیک باشه، افتادم 05 کرمان !
    حالا دست کم برای اینکه یگان نزدیک خونه باشم و جای بهتری باشم، بفرمایید چه کارهایی باید انجام بدم؟ و از کی باید شروع کنم ؟
    ممنون
    اموزشى كه مهم نيست اصل خدمت در يگانى است كه تقسيم ميشيد
    شما اگر شرايط و اشنا ندارى ، بايستى در هر يگانى كه تقسيم شديد بعد ازگذشت چند ماه(٢ تا ٣ ماه) درخواست انتقالى بديد ، درخواست شما به دست فرمانده پادگان تاييد و امضا ميشه شما مي توانيد در روزهايى كه ملاقات با فرماندهى براى پرسنل وظيفه ازاد است با هماهنگى بازرسى پادگان به نزد فرماندهى رفته و مستقيم درخواست رو مطرح كنيد،طبق تجربه و مشاهدهات من گفتگو مستقيم با فرماندهى تاثير مثبتى داره.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان یه نقدی به این تاپیک دارم.
    امیدوارم به دوستان بر نخوره، دوستانه میگم. این تاپیک و پست هاش به قدری مسخره شده (با احترام به دوستان) که واسه خندیدن اینجارو پیگیری میکنم!
    آقا یه تاپیک درست میکردید عشاق سربازی + سوالهای بیخودی در مورد سربازی!!!
    این چه سوالهاییه که میپرسید، چرا انقدر همه چی رو سخت میگیرید؟! از خیس شدن جوراب تا قطره ریختن تو چشم سوال میپرسید... نگاهتون اینجوری باشه، دووم نمیارید... صد صفحه ازین سوال جوابها بخونید روز اول توی آموزشی میبینید باد هوا بوده. میرید خودتون کشف میکنید انقدر سوالای آبکی نکنید جان من...
    عوضش یکی از هر 20تا سوال درست و قابل پاسخ پرسیده میشه که هیچکس جواشو نمیده.
    دوستی که در مورد کفالت پرسیدن چرا هیچکس هیچ پاسخی نمیده؟ کسایی که مراحل قانونی یا استعلام ثبت احوال یا کمیسیون بررسی معافی و... میپرسن بی جواب میمونن، اینها چیزاییه که قابل پرسیدنه و دوستانی که تجربه دارن بهتره بگن...
    با تشکر

8. 3 کاربر از nimasp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان تقسیمات نیروزمینی ارتش بعد اموزشی از کجا انجام میشه؟؟فکر کنم دوستان گفتن ستاد یرو..اسم و ادرس دقیق شو بگید بی زحمتو اینکه ما دیماه رفتیم 01 تقسیمات کی انجام میشه که بخوایم قبلش کاری بکنیم؟
    بعدش اگه بخواید رتبه بندی کنید خدمت یگان رو از عالی تا افتضاح به ترتیب کجاها خدمتش راحتتره(جنگ اعصابش کمتره)؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چیو شما میخایی شروع کنی؟ یا پارتی داری یا شرایط؟
    شما اگه پارتی داری از هفته سوم یا چهارم آموزش که پرونده های شما تو سیستم ثبت میشه و شماره پرسنلی ها صادر میشه باید کارت رو شروع کنی. شماره پرسنلی که اومد شما دیگه باید اقداماتت رو شروع کنی
    اگه شرایط داشته باشی هم که مدارکش رو ازتون میگیرن و میفوتی استان یا شهر محل زندگیت.

شرایط مثلا چی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شرایط مثل متاهل، پدر نظامی، تک پسری، سرپرست خانوار، پدر فوتی، کمیته امداد و بهزیستی

12. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    میخاستم بپرسم کسی میدونه منظور از خدمات غیر رزمی تو معافیت چیه؟
    ارزش داره دنبالش باشم؟
    سلام من این سوالو چند صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی اطلاع داره لطفن جواب این سوال منم بده
    ممنون

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من این سوالو چند صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی اطلاع داره لطفن جواب این سوال منم بده
    ممنون
    وقتی شما معاف از رزم باشی کارهایی مثل پست دادن با اسلحه رو انجام نمیدی و تو آموزشی هم بسته به مشکلی که دارین ممکنه از رژه رفتن معاف بشید. کلا چیز بدی نیست.

15. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ممنون
    خدمات غیر رزمی یعنی رژه/کار با اسلحه/ پست / و...در کار نباشه

2 سال پیش که من رفتم فرق زیادی نبود من خودم معاف از رزم بودم

تنها تفاوتم این بود که سر پست میرفتم رو برجک با باتوم پست میدادم اسلحه نمیبردم همین و البته به یگان و فرمانده هم بستگی داره

الانو نمیدونم چی جوری شده
    Last edited by Mohammad King; 18-12-2014 at 14:12.

17. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •