ببینید این دانلود آبان من هست که البته هنوز 15 روز تا اتمام دوره آبان من مونده
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببینید این دانلود آبان من هست که البته هنوز 15 روز تا اتمام دوره آبان من مونده
![]()
من اصلا اعتقادی به اشتراکی بودن شبانه ندارم
شاید 50 درصد هم از کل مشترک های شاتل اهل دانلود شبانه نباشن
با حساب تعداد چند صد هزاری کاربرا اونقدر پهنای باند دارن که بشه به این 20 درصد حتی سرعت 2 مگابیت داد
اما سود ترلیاردیشون کم میشه
اگه اشتراکی بود سرعت باید دائم بالا پایین میشد اما اکثرا هر شب یه حجم مشخصی دانلود دارن
خودشون عمدا سرعتو کم می کنن
تنها چیزی که شیر میشه پشتیبانیه که زود تر از 5 دقیقه یه بار جواب نمی ده
Last edited by SaeedEminem2; 17-11-2010 at 02:59.
من یک هفته هست که حتی دانلودهام به 100 مگ هم نمیرسه اما هنوز سرعتم همونجوریه.اما اگر بچه خوبی بودین و بعد از تحریم 4 روزه دیگه اینقدر دانلود نکردین یعنی ( شبی 1 گیگ دانلود نکردین) به حالت اولیه در میاد
سرعت 128 و منی که 512 دارم توی مشهد در روز فرقی نداره فقط شبانش یکم بیشتر بود که حالا هم که نمیشه دانلود کرد توی اولین فرصت تغییر سرویس میدم میرم 128 فقط از شانس من 2 هفته پیش تمدید کردم سرویسم رو.
خواهش ميكنم در تغيير سرويس ديگه شاتلو انتخاب نكنيد. حداقل براي يك دوره تا اين شركت دست از سياست هاي مسخرش برداره...
بابا جدي جدي دو هفتست اين شركت هر غلطي دلش ميخواد ميكنه و عملا كار ماشده كه بيايم اينجا و براي هم از دست اين شركت عوضي ناله بزنيم. بهتر نيست يه شكايت نامه تنظيم كنيم و هر كسي بياد نام كاربري شاتلشو زيرش بنويسه. چون يك دست صدا نداره. حتي اگه قوانين فروم اجازه نميده يك وبلاگ براش بسازيم. اينجوري اگه خواستيم شكايتو به سازمان مقررات راديويي بكنيم حداقل تك نفرم نيستيم.
هركي موافقه،بسم الله...
سلام من مشترک ۱۰۲۴ اکو هستم منم ۱۳ شب محدود شدم هر کدوم از دوستان که مثل من محدود شده اگر از محدودیت خارج شد یه پست بده با توضیحات دانلود شبانه و روزانه![]()
من اگه یک دوره سه ماه آرت 128 بگیرم تا چند گیگ میتونم تو هر ماه دانلود کنم ؟
یعنی بعد از چند گیگ سرعت نصف میشه؟
بعد 12 گیگ بهتون اخطار میدهند و البته پنجشنبه و جمعه و 1تا7 کلا رایگانه و جزو ترافیک حساب نمیشه ولی سعی کنید توی این رایگان ها به صورت مداوم زیاد دانلود نکنید که مثل بقیه بشید و سرعت کم کنند .
اقایون نتیجه گیری هاتون چی شد ؟؟؟
من دیروز یه کار اشتباهی کردم
اومدم 6 گیگ فایل یرای دانلود گزاشتم و خوابیدم ولی یادم رفت که درایوی که فایل میره داخلش 3 گیگ بیشتر خالی نداره
صبح که بیدار شدم میبینیم 5.5 گیگ دانلود شده ولی اثری از فایل ها نیست
چه غلطی بکنم؟![]()
تو این مسیر احتمالا پیداشون می کنی
C:\Users\----\AppData\Roaming\IDM\DwnlData
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)