واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از اینهمه سخاوت شما.
از اینکه اطلاعتتون رو با بقیه دوستان هم اینجوری بدون دریغ به اشتراک می ذارین.
یادم باشه اگر در آینده اگر سوالی اینجا براتون پیش اومد،حتما جبران بکنم.!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از اینهمه سخاوت شما.
از اینکه اطلاعتتون رو با بقیه دوستان هم اینجوری بدون دریغ به اشتراک می ذارین.
یادم باشه اگر در آینده اگر سوالی اینجا براتون پیش اومد،حتما جبران بکنم.!
باشه بابا کشتید مارو ، بگید ماجرا چیه ما هم بذاریم...
جالب اینجاست که توی یاهو هم جواب نمیدید
اسکرین شات مصرف روزانه یک ماه رو بزارید تا به یه نتیجه کلی برسیم
لطف کنید هرکی میزاره توی پروفایل من هم بزاره که حتما ببینم
بعد میتونم قطعا بگم که این قانون به چه صورت مارو محدود می کنه
اقا ایدی شما چیه ؟؟ احتمالا ایگنور شدی....
بیش از یکهفته هست که دوباره سرعت شبانه ام به شدت افت کرده بود که امشب بالاخره با پشتیبانی چت کردم . متن این مکالمه رو در زیر براتون گذاشتم. خواهشا ببنید که با یه کاربری مثل من که دوساله پولم رو تو حلقوم اینا رویختم چجوری برخورد میکنند :
با سلام اینجانب آقـازاده هستم. لطفا در صورت داشتن مشکل فنی، شماره شناسه و نوع مودم خود را بفرمایید و در صورت داشتن مشکلات مالی، با امور مشترکین شهر خود و در تهران با شماره 23099 تماس حاصل نمایید
26011656 1:08:41 AM
از ساعت 1 تا 7 صبح که رایگان هست مشکل افت سرعت دارم. لطفا ترافیک مرکز مخابرات رجایی رو چک کنید.
درحال حاضر در حال دانلود میباشم با لینک مستقیم ولی سرعت حدود 24 کیلوبایت است.
![]()
درحالی که باید سرعتم فیکس رو 64 کیلوبایت باشد
![]()
![]()
![]()
ولی میانگین حدودا 32 کیلوبایت بر ثانیه هست
cs15 1:09:47 AM
سرویس شما اشتراکی هستش و ممکنه در برخی ساعات افت سرعت پیش بیاد و این طبیعی هستش
26011656 1:10:40 AM
یعنی چی جناب ؟ این حرفا چیه ؟ من دوساله که مشترک شاتل هستم . از کاربران قدیمی شما هستم![]()
توی این دوسال فکر کنم به جای اینکه پهنای باندتون افزایش دهید گویا کاهش هم دادید !
![]()
![]()
![]()
شاید هم جدیدا کاربرانتون زیاد شدن
![]()
و سرورهاتون پهنای باند کافی رو نداره
![]()
![]()
![]()
شما الان یه نگاهی به وضعیت ترافیک مرکز رجایی بندازید ببنید چطوره ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cs15 1:14:05 AM
شما هر شب دانلود سنگین انجام میدید، درسته؟
26011656 1:14:29 AM
دانلود سنگین یعنی چی ؟
cs15 1:17:02 AM
مداوم
26011656 1:18:02 AM
خوب تنها ویژگی سرویسهای اکو همین شبانه هست وگرنه ترافیک روزانه اش اونقدر کم هست که برای دو هفته هم کفایت نمیکنه چه برسه به شش ماه!![]()
حالا اگر این سرویس شبانه اگر افت سرعت داشته باشه دیگه کلا سرویسهای اکو چه فایده ای دارن ؟
![]()
![]()
![]()
خواهشا به جای استدلالهای اینچنینی بهتره گزارشی به شاتل کرج بدید تا مشکل کمبود پهنای باند مرکز رجایی رو مرتفع کنند
![]()
چون بنده برای رفع مشکلم دارم این ساعت شب باهاتون چت میکنم
![]()
![]()
![]()
و دنبال راه حل این مشکل هستیم نه اینکه صورت مساله رو پاک کنیم
cs15 1:24:17 AM
سر همین محدود شدید. چون بقیه کاربران اذیت میشدند
26011656 1:24:40 AM
یعنی چی محدود شدم ؟![]()
یعنی خودتون عمدا سرعتم رو پایین آوردید؟
![]()
![]()
![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
چی شد ؟ پاسخ نمیدید؟
![]()
![]()
![]()
cs15 1:31:53 AM
بله
26011656 1:33:00 AM
واقعا این طرز رفتار با یک کاربر قدیمی هست ؟![]()
دارید علنا میگید که سرعت رو خودتون کاهش دادید
![]()
![]()
![]()
درحالی که مطابق قرارداد موظف هستید به کاربری که سرویس 512 گرفته مطابق همون قرارداد سرعتش رو ببندید
![]()
اگر تا چند روز دیگه سرعتم به حالت عادی برنگرده قراردادم رو فسخ میکنم و یک نسخه از همین صحبتهایی که در اینجا با هم داشتیم پرینت میگیرم و به مدیریت شاتل کرج تسلیم میکنم . اگر ترتیب اثر داده نشه این بی عدالتی و کمفروشی را به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ابلاغ خواهم کرد.
![]()
![]()
![]()
صحبتی ندارید ؟
![]()
چی شد همچنان منتظرم
![]()
![]()
![]()
اگر صحبتی ندارید لااقل خداحافظی کنید که که دیگه منتظر نمونم
cs15 1:45:23 AM
طبق قانون سرویس ها اشتراک 1 به 10 هستند
26011656 1:46:00 AM
طبق کدوم قانون ؟
cs15 1:46:32 AM
قانون وزارت ارتباطات و خدمات رادیویی
26011656 1:47:00 AM
لینکش رو لطف کنید بدید ببینیم کجاش این موضوع رو نوشته
cs15 1:47:56 AM
الان لینکی ندارم
![]()
میتاونید سرچ کنید
![]()
![]()
![]()
26011656 1:48:57 AM
نکنه قانون جدیده ؟ من دوساله مشترک شما هستم این اولین باره که همچین حرفی میشنوم![]()
بسیارخوب
![]()
![]()
![]()
شبتون به خیر
cs15 1:51:57 AM
شب خوش
این نامردا جدی جدی با وجود تدید دوره سرعتتون درست نکردن؟
من دو دل بودم تمدید بکنم یا نه ولی با این وضعیت دیگه امکان نداره. ممنون از اطلاع رسانی تون لطفا اگر دوستان دیگری هم تمدید کردند همینجا اطلاع رسانی کنند
بیا اقا ... این نظریه که قبلا دادی یه روز دانلود کنی یه روز دانلود نکنی نیست...
2 مگ محل کار :
2مگ منزل : یه 10 گیگم برای 26 مهر به بعد هستش....
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
فعلا که هیچ اتفاقی نیوفتاده... حالا مثلا تمدید نکنیش چیکار میخوای بکنید ؟؟؟
دوستان عرض کنم خدمتتون که کسانی که سرویس 2 یا 1 مگ دارند و شب ها سرعتشون افت کرده مثل من که سرویس 2 مگ دارم
در طول روز شاتل اشتراک ها رو به حالت اشتراک در نمیاره ولی در طول شب این کارو میکنه
اما قانون جدید شاتل برای کسانی که زیاد دانلود دارن مثل من این طوری میشه که :
اگر در طول دوره اشتراکتون حالا 1 ماهه اگر باشه 20 گیگابایت دانلود بکنید سرعت شما رو در طول شب به حالت اشتراک بین 10 نفر میزارن مخصوصا کسانی که سرویس 2 مگ دارن اما اگر بچه خوبی بودین و بعد از تحریم 4 روزه دیگه اینقدر دانلود نکردین یعنی ( شبی 1 گیگ دانلود نکردین) به حالت اولیه در میان ولی
ولی اگر بازم خواستی شیطونی بکنی و دوباره بخوای شروع بکنی به دانلود با حجم بالا مث 900 یا 800 مگ یا 1 گیگ بازم برای 4 روز حالت گرفته میشه میری تو تحریم 4 روزه
این رو پشتیبانی شاتل اعلام کرد و گفت
منم حالش رو گرفتم بهش گفتم چرا قانون گریزی میکنید و طبق قانون چرا سرعت ها رو در طول روز هم بین 10 نف به اشتراک نمیزاری
بیچاره طرف مونده بود چی بگه میگفت مگه کاره بدی میکنیم که سرعت بالا بهتون میدیم منم بهش گفتم که آره داری قانون رو دور میزنید و قانون گریزی میکنید و این کارو میکنید که الان من انتظارم رفته بالا و شاکی هستم که چرا سرعتم پایین اومده
هی میگفت که چون شب ها رایگان هست اشتراکی میشه منم میگفتم خب رایگانش نکن بزار پولی باشه
دوستان عرض کنم خدمتتون که کسانی که سرویس 2 یا 1 مگ دارند و شب ها سرعتشون افت کرده مثل من که سرویس 2 مگ دارم
در طول روز شاتل اشتراک ها رو به حالت اشتراک در نمیاره ولی در طول شب این کارو میکنه
اگر در طول دوره اشتراکتون حالا 1 ماهه اگر باشه 20 گیگابایت دانلود بکنید سرعت شما رو در طول شب به حالت اشتراک بین 10 نفر میزارن مخصوصا کسانی که سرویس 2 مگ دارن اما اگر بچه خوبی بودین و بعد از تحریم 4 روزه دیگه اینقدر دانلود نکردین یعنی ( شبی 1 گیگ دانلود نکردین) به حالت اولیه در میان ولی
ولی اگر بازم خواستی شیطونی بکنی و دوباره بخوای شروع بکنی به دانلود با حجم بالا مث 900 یا 800 مگ یا 1 گیگ بازم برای 4 روز حالت گرفته میشه میری تو تحریم 4 روزه
منم حالش رو گرفتم بهش گفتم چرا قانون گریزی میکنید و طبق قانون چرا سرعت ها رو در طول روز هم بین 10 نف به اشتراک نمیزاری
بیچاره طرف مونده بود چی بگه میگفت مگه کاره بدی میکنیم که سرعت بالا بهتون میدیم منم بهش گفتم که آره داری قانون رو دور میزنید و قانون گریزی میکنید و این کارو میکنید که الان من انتظارم رفته بالا و شاکی هستم که چرا سرعتم پایین اومده
هی میگفت که چون شب ها رایگان هست اشتراکی میشه منم میگفتم خب رایگانش نکن بزار پولی باشه
دوستان من به این تنیجه رسیدم که یه خط اختصاصی 128 کیلو بایت بگیرم نه محدودیت دانلود داره و نه حالت اشتراکی پیدا میکنه فقط یکمی قیمتش بالاست در میاد ماهی 120 هزار تومن ولی یک ساله که پرداخت بکنی در میاد ماهی 100 تومن
---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)