تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2654 از 3745 اولاول ... 1654215425542604264426502651265226532654265526562657265826642704275431543654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,531 به 26,540 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من کلا با تلگرام مشکل دارم نمیدونم چرا !

خیلی اوقات روی Connecting گیر میکنه، یه بار باز روی Updating میمونه یه بار اوکیه ولی پیام ها دیر میاد

اما وقتی با نت مخابرات مثلا کانکت میشم (خونه آشناها) همه چی اوکیه و مشکلی نداره

برای این مشکل چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام می خوام برای یکی از آشنا ها تو یزد اینترنت بگیرم چه شرکتی پیشنهاد می دین قبلا فن آوا داشته لطفا سرعتش بالا باشه که شرمنده نشم و قیمتم پایین:-(:-(

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام می خوام برای یکی از آشنا ها تو یزد اینترنت بگیرم چه شرکتی پیشنهاد می دین قبلا فن آوا داشته لطفا سرعتش بالا باشه که شرمنده نشم و قیمتم پایین:-(:-(

سلام من خوزستانم ولی میخام به شما پیشنهاد بدم و اون اینه که بهتره کیفیت خط و مقدار دوری از مرکز مخابراتی هم سنجیده بشه شما اگر از مرکز دور باشید هیچ فرقی نمی کنه چون خطتون کشش نداره سرعت بالا ببندد البته نویزو میشه کاری کرد ولی دوری از مرکزو نمیشه کاری کرد
    در هر صورت بعضی از شرکتا خط رو بالا می بندن مثلا من الان پارس دارم سرویسم 512 ولی خطمو روی 9مگ بستن

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من خوزستانم ولی میخام به شما پیشنهاد بدم و اون اینه که بهتره کیفیت خط و مقدار دوری از مرکز مخابراتی هم سنجیده بشه شما اگر از مرکز دور باشید هیچ فرقی نمی کنه چون خطتون کشش نداره سرعت بالا ببندد البته نویزو میشه کاری کرد ولی دوری از مرکزو نمیشه کاری کرد
    در هر صورت بعضی از شرکتا خط رو بالا می بندن مثلا من الان پارس دارم سرویسم 512 ولی خطمو روی 9مگ بستن
    سلام نه مشکلی نیست و الان هم خطش رو 16 هست منتهی یکم به صرفه نیست براش و قراردادش رو به پایانه[emoji15]

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام نه مشکلی نیست و الان هم خطش رو 16 هست منتهی یکم به صرفه نیست براش و قراردادش رو به پایانه[emoji15]

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

راستش از همه isp ها خبر ندارم ولی ظاهرا مخابرات تو کل ایران از همه ارزونتره
    البته یه سوالی که تو قم بودم مخابرات اونجا هم خوب بود فقط شبانه سرعتو محدود میکرد و 10 گیگو 21هزار تومان میفروخت خیلی بهتر از پارس و شاتل بود قیمت گیگاش

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستش از همه isp ها خبر ندارم ولی ظاهرا مخابرات تو کل ایران از همه ارزونتره
    البته یه سوالی که تو قم بودم مخابرات اونجا هم خوب بود فقط شبانه سرعتو محدود میکرد و 10 گیگو 21هزار تومان میفروخت خیلی بهتر از پارس و شاتل بود قیمت گیگاش
    عزیز دایی همه می دونن مخابرات جز بدترین و (خودت پرکن) ترین شرکت هاست و خدمات پشتیبانی خوبه هم ندار

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

عزیز دایی همه می دونن مخابرات جز بدترین و (خودت پرکن) ترین شرکت هاست و خدمات پشتیبانی خوبه هم ندار
    البته من قم گفتم و اینطوری هم نیست من تقریبا 9 ماه از مخابرت فم استفاده کردم و واقعا هم خوب بود ولی همین مخابرات در خوزستان ظاهرا خیلی هم بد است
    ولی از نظر قیمت اگر براتون مهمه و دنبال ارزونترین میگردید به نظرم مخابرت از همه ارزونتره
    به نظرم برید به تایپیک شرکت های اینترنت استان یزد شاید اونجا نتیجه بهتری بگیرید البته نمیدونم تایپیکش هست یا نه

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من شمالغربم شما،شما کرمان
    شما اسیاتکی هستی ،من پیشگامان.
    منم الان چن روزه با وجود اینکه پینگ دارم،ولی بمدت 20 الی 30 ثانیه هیچ سایتی نمیتونم باز کنم،بعد درست میشه!
    وزارت ارتباطات میگه اینترنت کشور مشکلی نداره،آی اس پی میگه مشکل سراسریه!
    میای تاپیک 4UPLD مسولاش میگن پورتهای کشور مشکل داره!

کلا وضعیت جالبی شده
    به نظر من هم مشکل سراسریه ، چون دقیقا این مشکل بعد اون مشکل سراسری نت کشور که 2 روز پیش بود به وجود اومده
    دوباره زنگ زدم پشتیبانی الان ip من رفته رو isp به اسم Dibagaran ولی هنوز اون قطعی های 20 ثانیه ای وجود داره - پشتیبانی گفت تا چند روز دیگه درست میشه - تازه با دعوا ! اخه اولش میگفت به خاطر نویز هست

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا کسی میتونه سوال منو جواب بده؟؟
    تو طرح 4+4 فقط باید ترافیک 4 گیگ باشه که 4 گیگ هم هدیه بده یا مثلا میشه 100 گیگ خرید و در مجموع 200 گیگ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •