تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2653 از 4105 اولاول ... 1653215325532603264326492650265126522653265426552656265726632703275331533653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,521 به 26,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان کسی معافیت کفالت گرفته ? من رفتم پلیس به علاوه ده درخواست دادم گفت بیست روز دیگه یا باهات تماس میگیرن یا باید بری خودت برا استعلام ثبت احوال کسی انجام داده استعلامو چه طوریه مراحلش و دقیقا جواب استعلام چقدر طول میکشه برسه

sent from my android phone

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

آقا این کد سخا از جایی که میگه نمیتونم پیدا کنم و بگیرم .. اصلا برام جایی برای دریافت کد سخا نداره ..چه کنم
    تو رسید درخواستی که به پلیس به علاوه ده دادی مگه نیست ??

3. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا امروز رفتم فدترچه رو به قول معروف ارسال کردم ... افتادم برج 2/1 سال بعد ... بهش گفتم درخواست تعجیل بزن گفت برو هفته دیگه بیا ..خو یعنی چی ... خودم هم که نمیتونم حتی با داشتن کد سخا برم تو سامانه

هی ارور 500 میده ..Error 500--Internal Server Error

تاریخ درخواستی رو برج 12 زدم .. امیدوارم بتونم هر چه زودتر تعجیل بزنم و جواب هم مثبت در بیاد ... همینجوری کلی از عمر تلف شد . خدا کنه فرجی بشه

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا امروز رفتم فدترچه رو به قول معروف ارسال کردم ... افتادم برج 2/1 سال بعد ... بهش گفتم درخواست تعجیل بزن گفت برو هفته دیگه بیا ..خو یعنی چی ... خودم هم که نمیتونم حتی با داشتن کد سخا برم تو سامانه

تاریخ درخواستی رو برج 12 زدم .. امیدوارم بتونم هر چه زودتر تعجیل بزنم و جواب هم مثبت در بیاد ... همینجوری کلی از عمر تلف شد . خدا کنه فرجی بشه
    داداش واسه چی کد سخا میخوای ..اینا نمیدونم واسه چی سایت درست کردن..سالی یه بارم بروز نمیشه و اکثرا هم همونطور که شما و بعضا بقیه رفقا گفتن ارور میده و بالا نمیاره...

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها

بچه 02 شهید انشایی
    چه طور جایی هست؟

واگه خوبه از چه لحاظ؟ واگه بد چطور؟

متشکرم
    02 جزو پادگان های خوب آموزشی هست. خوبی ها رو رفتی اونجا خودت متوجه میشی. البته آموزشی سختی های خاص خودش رو داره که همون 1-2 روز اول متوجه همه چی میشین!

سلام
    نامه من هم اول هفته اومد که نوشته بود 02 ، انشالله که خیره...

تا اونجایی که شنیدم بهمون مرخصی نمیدن که برگردیم خونه واسه لباس و این چیزا و با توجه به اینکه اعزام 3 دی هست اگر واسه همون 3 دی بهمون بلیط بدن ما که از اهواز میایم حداقل 4 دی میرسیم تهران پس بعید میدونم بگن برگردین 4 روز دیگه بیاین

فقط از این ناراحتم که از ستوان 3 میشیم گروهبان 1 و احتمالاً تایم اداری بی تایم اداری
    لیسانس مکانیکم امیدوارم دوره کد بخورم و به ستوان 3 برسم
    هرچند که میگن درجه واسه آبگرمکنه...

به نظر شما خدمتم توی شهر خودم باشه بهترِ یا ستاد تهران با توجه به مدرکم و نداشتن مورد خاص؟ (میدونم که احتمال داره هر جایی بیوفتم، فقط میخوام بدونم به نظر یه فرد با تجربه کدوم یکی از این دو جا واسه خدمت مناسبترِ)

دوستان کیا مثل من 02 افتادن؟
    من آبان ماه 02 بودم و شنبه هم مراسم تحلیف هست. پشت در دستشویی ها رو بخونی بچه ها نصیحت هایی رو برای اعزامیان 1 دی نوشتن

اعزام شما 3 دی هست و چهارشنبه که خودت رو معرفی کنی بهتون حداقل تا شنبه قراره مرخصی بدن. البته هرکی هم بخاد بمونه میتونه بمونه. خود پادگان هم خیاطی داره و میتونید لباس رو درست کنید.

به نظر من شما شهر خودت بیوفتی خیلی بهتره. ستاد تهران در لویزان یا چهارراه قصر خیلی امکانات خوابگاهی برای بچه های شهرستان نداره ( داره ولی محدود ) و بیشتر از تهران سرباز بر میداره. بچه های شهرستان که میخان تهران بیوفتن بیشتر 01 و 02 میندازنشون.
    شما که 02 داری میری حتما لباس گرم ببر اونجا هوا سرد میشه، ما همیشه در نگهبانی ها یاد بچه های 1 دی رو می کردیم وسط زمستون قراره چی بکشن

8. 3 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سایت نشون نداد فکر کنم فردا تاریخ اعزام آماده باشه.

داداش واسه چی کد سخا میخوای ..اینا نمیدونم واسه چی سایت درست کردن..سالی یه بارم بروز نمیشه و اکثرا هم همونطور که شما و بعضا بقیه رفقا گفتن ارور میده و بالا نمیاره...
    آقا ساسان شما کجا افتادین؟

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این خرید 20 تا 50 میلیونی چه جوریه
    از کی باید اقدام کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

این خرید 20 تا 50 میلیونی چه جوریه
    از کی باید اقدام کرد؟
    برا اضافه خدمت ها و جریمه ها س فقط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

02 جزو پادگان های خوب آموزشی هست. خوبی ها رو رفتی اونجا خودت متوجه میشی. البته آموزشی سختی های خاص خودش رو داره که همون 1-2 روز اول متوجه همه چی میشین!

من آبان ماه 02 بودم و شنبه هم مراسم تحلیف هست. پشت در دستشویی ها رو بخونی بچه ها نصیحت هایی رو برای اعزامیان 1 دی نوشتن

اعزام شما 3 دی هست و چهارشنبه که خودت رو معرفی کنی بهتون حداقل تا شنبه قراره مرخصی بدن. البته هرکی هم بخاد بمونه میتونه بمونه. خود پادگان هم خیاطی داره و میتونید لباس رو درست کنید.

به نظر من شما شهر خودت بیوفتی خیلی بهتره. ستاد تهران در لویزان یا چهارراه قصر خیلی امکانات خوابگاهی برای بچه های شهرستان نداره ( داره ولی محدود ) و بیشتر از تهران سرباز بر میداره. بچه های شهرستان که میخان تهران بیوفتن بیشتر 01 و 02 میندازنشون.
    شما که 02 داری میری حتما لباس گرم ببر اونجا هوا سرد میشه، ما همیشه در نگهبانی ها یاد بچه های 1 دی رو می کردیم وسط زمستون قراره چی بکشن
    اقا تبریک بابت پایان اموزشی.من اعزام 3دی به 01 هستم از مازندران.اقا روزی که برگه هاتون رو دادن یه امار بگیر ببین مازنی های تک پسر رو کجا میفرستن با ارشد؟؟
    در ضمن شما میدونی تقسیمات نزاجا تو کدوم قسمت انجام میشه؟این ستاد نیرو کجاست که انقدر میگن؟؟؟
    مرسی
    بچه های شهرستان که میخان تهران بیوفتن بیشتر 01 و 02 میندازنشون.این که گفتی یهنی چی؟ادامه خدمت توی 01؟؟
    Last edited by master_man; 17-12-2014 at 20:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا تبریک بابت پایان اموزشی.من اعزام 3دی به 01 هستم از مازندران.اقا روزی که برگه هاتون رو دادن یه امار بگیر ببین مازنی های تک پسر رو کجا میفرستن با ارشد؟؟
    در ضمن شما میدونی تقسیمات نزاجا تو کدوم قسمت انجام میشه؟این ستاد نیرو کجاست که انقدر میگن؟؟؟
    مرسی
    شرایط دار تک پسر استان محل زندگی خودش میوفته، شما هم که ارشد هستی به احتمال 99.99% همون استان مازندران میوفتی. ما مازنی ارشد نداشتیم. 3 نفر ارشد بودیم تو گروهان که همه تهرانی بودیم. ولی مازنی تک پسر و متاهل لیسانس زیاد بودن. حالا هفته دیگه که امریه ها رو دادن میگم کجاها افتادن.
    ستاد نیرو اگه اشتباه نکم لویزان هست و تقسیمات همه تو ستاد نیرو انجام میشه.

آخه ما تو گروهان افسرهای مازندارانی داشتیم که موقع آموزشی استان انتخابی رو تهران زده بودن و بیشترشون افتاده بودن همین 02 یا دوستاشون افتاده بودن 01، البته چیزه قطعی نیست. هرجایی ممکنه بیوفتن ولی بیشتر 01 و 02 افتاده بودن. مثلا ستاد کل بیشتر سربازی بر میداره که تهرانی باشه و بعدازظهر بره خونش و مجبور نباشه نگهش داره!
    Last edited by cotgnx; 17-12-2014 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •