خوب ، سرویس 2مگ محل کار با دانلود دقیقا 30 گیگ سرعتش 22 کیلوبایت شد ....
سرویس 2 مگ منزل هم با اتمام دورش و تمدید دوره جدید هنوز سرعتش 30 کیلوبایته ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب ، سرویس 2مگ محل کار با دانلود دقیقا 30 گیگ سرعتش 22 کیلوبایت شد ....
سرویس 2 مگ منزل هم با اتمام دورش و تمدید دوره جدید هنوز سرعتش 30 کیلوبایته ...
اگه امکانش هست اسکرین شات مصرف یک ماهتون رو بزارید اینجا
منزل ، چون قرارداد از اول ما نیست ، جمعا از تاریخ 26 مهر تا الان 45 گیگ دانلود شده ...
محل کار ، این سرویس هم جمعا 30 گیگ دانلود کرده ،
![]()
Last edited by soheilsh; 17-11-2010 at 01:23.
گزارش روزانه رو بزارید لطفا
اگر روال از اول ماه به حالت عادی برنگردد شاتل باید شاهد قطع شدن اولین مشترک خودش تو شاتل کرج باشه ................
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
به صورت عمومی اینکار را نخوام کرد ، ببخشید ..........
برام پ.خ کنید یا تو صفحه پروفایلم بزارید
چون یه توضیحاتی دیشب مدیر شرکت داد می خوام مقایسه کنم چند تا از بچه هارو با هم تا بتونیم یه نتیجه درست بگیریم
میشه بفرمایید مدیر شرکت چی گفت ؟؟؟ تشریف بیارید یاهو./////
ای دی من megasoheilsh
یه خبر جالب
امشب gprs ایرانسل سرعتتش از اینترنت 2 مگ شاتل بیشتره
تقریبا 2 هفته از محدودیت دانلود شبانه رو پشت سر میگزاریم. که انگار قرار نیست درست بشه از طرف دیگه شاتل خسیس تر شده به جای یک گیگ تقاضای خرید 3 گیگ ترافیک کرده تا به کاریراش عیدی بده. از طرف دیگه اوضاع دانلود شبانه پارس انلاین و شرکتهای دیگه هم زیاد رضایت بخش نیست. در کل روند اینترنت پرسرعت در کشور حدودا 1 ماهه شیب نزولی گرفته
فکر میکنم جا داره بحث تخصصی تری نسبت به اوضاع پیش امده در چند هفته اخیر داشته باشیم. این اوضاع بیشتر شبیه اینه که انگار قحطی اینترنت امده و دارند جیره بندیش میکنن که اصراف نشه.
در ضمن در اپدیت جدید این قانون fup امده بود که مخابرات اینترنت نامحدود 128 رو میده 220 هزار تومن میدهد اونوقت ما میدیم 28 هزار تومن پس حق با ماست که این قانون اجرا کنیم که پر واضح در مورد قیمت مخابرات دروغ بزرگی مکتوب کردند.
این در حالی که یکی از دوستان نزدیک من اکانت ماهواره ای 512 روی جهت استانی ها به مبلغ 30 هزارتومن گرفته که واقعا نا محدود و 24 ساعت با سرعت 70 دانلود داره
با وجود این قیمتهای سرسام اور ارت و تازه محدود وبی کیفیتش خود به خود مردم به سمتی سوق می دهند که مانند جایگزین کردن ماهواره به جای شبکه های سیما راهی هم برای این مسئله در اینده پیدا میکنند. فقط این وسط مثل همیشه هزینه و اسیبش نسل ما میخوره که برای داشتن امکانات ساده ای که سالهاست در دنیا متداول شده باید از هفت خان رستم بگذریم.
ببخشید که زیاد حرف زدم
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)