من هیچ وقت توی عمرم کارت بسیج نداشتم
فقط دوم دبستان بود که واسه داشتنش اقدام که اونم تنها سالی بود که مدرسمون اصلا بسیج نداشت!
پدرم هم هیچ سابقه ی جبهه ای نداره چون اصلا جبهه نرفته.
ایا راهی هست بتونم حتی یک هفته هم که شده کسری بگیرم؟![]()
من هیچ وقت توی عمرم کارت بسیج نداشتم
فقط دوم دبستان بود که واسه داشتنش اقدام که اونم تنها سالی بود که مدرسمون اصلا بسیج نداشت!
پدرم هم هیچ سابقه ی جبهه ای نداره چون اصلا جبهه نرفته.
ایا راهی هست بتونم حتی یک هفته هم که شده کسری بگیرم؟![]()
سلام سابقه بسیج عــادی هم کسر داره؟؟؟
ما که اعزاممون اسفندماهه.واسه عید مرخصی میدن دیگه ایشالله؟چند روز؟
سوال آخرمم اینکه یکی از دوستام میگه 15 ماه کسری داره!!!من شنیده بودم آخه سرباز حداقل باید 12 ماه خدمت کنه یا اشتباه شنیدم؟
![]()
عاقا این کارته ما نزدیکه 2ماه که نیومده ! چطوری برم پیگیر شم ؟ مشکلی پیش نیاد :/
دوستان من شنیدم وسطهای خدمت یا لباس جدید میدن یا پولش رو ! درسته ؟! تجربه دوستان چی بوده ؟!
الان علت تفاوت بین حقوق (عجب حقوقی !!) بین ارگانها چیه ؟! بخصوص بچه های ستاد کل که با هر مناسبتی عیدی هم میگیرن ! 3 4 بار لباس نو دادن بهشون اما بچه های نیرو زمینی با وجود اینکه بیشتر از بقیه به لباس نیاز دارن اما لباس 1 بار میدن بهشون !
چدول استحقاق کاملا واضح و روشنه و یگان خدمتی شما موظفه طبق جدول استحقاق شما رو بده بهتون!
در صورت سر بازدن انبار دار شما میتونی به سلسله مراتب گزارش کنی تا حقتون ضایع نشه!
اگه در ارتش خدمت می کنید جدول استحقاقی رو می تونید از رکن چهارم یگان خود تهیه نمایید@
شما بايد ابتدا از يگان خدمتى پيگير شويد كه ايا مدارك رو فرستادن و اگر جوابشون مثبت بود تاريخ ارسال مدارك رو نيز بگيريد
سپس از پليس +١٠ يا نظام وظيفه ، هرگاه مدارك شما به نظام وظيفه برسد در سيستم وضيعت شما از اعزام به خدمت به پايان خدمت تغيير ميكند
گاهى به دليل داشتن بدهى به يگان خدمتى، يگان مدارك رو ارسال نمى كنه تا بدهى رو له طور كامل پرداخت شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان تقسیمات نیروزمینی ارتش بعد اموزشی از کجا انجام میشه؟؟اسم و ادرسشو بگید بی زحمت
بعدش اگه بخواید رتبه بندی کنید خدمت یگان رو از عالی تا افتضاح به ترتیب کجاها خدمتش راحتتره(جنگ اعصابش کمتره)؟؟
ممنون![]()
خیر
خیر
بستگی به نیرویی که خدمت میکنید داره، میانگین حداکثر یک هفته.
فکر کنم 12 ماه الان در حال اجرا هست.
لیست استحقاقی مشخص هست.
مثلا ناجا اول دو دست لباس و یه جفت پوتین میده، بعد 12 ماه که رد شد یه دست لباس و یه جفت پوتین مجددا میده.
آقا این کد سخا از جایی که میگه نمیتونم پیدا کنم و بگیرم .. اصلا برام جایی برای دریافت کد سخا نداره ..چه کنم
تو رسید درخواستی که به پلیس به علاوه ده دادی هست
sent from my android phone
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)