تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2652 از 4751 اولاول ... 1652215225522602264226482649265026512652265326542655265626622702275231523652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,511 به 26,520 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آی پی فقط برای کسایی کار میکنه که اکانت داشته باشن
    من اکانت دارم ردایکرت دیگه نیمشه رو آدرسه فایل با همون آی پی میگیره
    ری دایرکتو خیلی باحال نوشتی

2. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شرمنده دیگه با این که کارمونه لحجمون و دیکتمون به پای شما نمیرسهشما به بزرگی خودت و آواتارت ببخش

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سرویس ارت 128 میشه بازی انلاین کرد؟
    Last edited by omidtb; 16-11-2010 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بستگی به بازی آنلاینش داره
    حجم زیاد میسوزونه ولی مثلا در حده battle field heroes باشه یا ... فکر کنم مشکلی نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سرویس ارت 128 میشه بازی انلاین کرد؟
    منم آرت 1 دارم و تقریبا هر روز 3 ساعت بازی میکنم و خیلی خوبه و پینگ مناسب(البته بستگی به منطقه داره و بعضی جاها پینگ خوب و بعضی جا بد ولی کلا میشه بازی کرد ) و سرعتت هم بیشتر از 128 هست و من که اینهمه بازی میکنم کلا توی 1 ماه دوره ام میبینم 3 گیگ شده و کلی حجم اضافه آمردم و میشینم دانلود میکنم یعنی از لحاظ حجم هم زیاد اضافه میاری ولی با اکو زود ترافیکت تموم میشه.

8. این کاربر از sepehr73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آی پی فقط برای کسایی کار میکنه که اکانت داشته باشن
    من اکانت دارم ردایکرت دیگه نیمشه رو آدرسه فایل با همون آی پی میگیره

خب منم دارم با اکانت پریمیوم امتحان میکنم ولی IDM دوباره ادرس IP رو تبدیل به سرور رپیدشیر میکنه و شاتل که رپید رو محدود کرده حسابی سرعتم میاد پایین، الان داره با کانت پریمیوم با سرعت 20 از رپید دانلود میکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

عجیبه
    مثلا این لینک رو تست کن ببین عوض میکنه باز آدرس رو؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو sites logins جای آدرسه رپید شیر * بزار ها! احتمالا نزاشتی
    Last edited by DaRiOuShJh; 17-11-2010 at 00:01.

11. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشترک گرامی،

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ ي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
    گفتنیست، این پروموشن شامل شهرهای تهران (به جز مراکز استقلال، قدوسی و جماران)، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، شاهرود، کاشان، کرمانشاه، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نیشابورر، مرند و مراغه خواهد بود.

با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
    خاک بر سرشون با این ترافیک دادنشون

من همین هزینه ماهیانه رو هم که به اینا میدم اعصابم داغون میشه به خاطر یه اینترنت کم سرعت و بی کیفیت کلی باید پول بدم

حداقل نگفتن 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر

دوستان به جهت اعتراض لطفا هیچکسی این پکیج رو خریداری نکنه

13. 8 کاربر از baghozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ساملیک
    حال و احوالتون
    بچه ها من داتکی هستم منتها چون محدود نمیده پوله نامحدود هم دیگه نمیخوام بدم میخوام از این اقتصادی های شاتل بگیرم چون تازه اورده مخابراته ما

فقط میخواستم ببینم این شبونش اوکی هست

من الان 128 نامحدود دارم ماهی 27 تومن روزی 1.3 گیگابایت دارم سرعتش هم نهایت 16 کیلوبایت در ثانیه هست

با این اوضاع نظره شما چیه؟

اینطوری مثلا 45 گیگ ماهی میگیرم با این شاتل هم میتونم حداقل حدوده 20 گیگ در ماه بگیرم؟ eco 128 اش رو میگم ها

خواهشا نظرتون رو بگید داریم میخوریم تعطیلی این سرویسم هم 3 روز بیشتر ازش نمونده بی اینترنت نمونیم

دانلودم هم بیشتر از سایته تورنت نمیگیرم معمولا
    سلام
    من اکو 512 دارم... اراده کنم شبی 1200-1300 مگ رو میگیرم. ولی همچین دردسر داره و باید ترفند بخرج بدی. شمام که خودت یه پا پی سی بازی دیگه نیاز به توضیح نداری!
    ولی از من میشنفی اکو512 بگیر چون 128 ، اعتباری بهش نیست و یهو میبینی شبانش میشه سرعت واقعیش مثل اتفاقی که برای من افتاد. از اول خیالت رو راحت کن و 512 بگیر. یک ماهه هم بگیر تا ببینی شرایطش برات چطوریه... چون این شرایط توی شهرهای مختلف یکی نیست.
    راستی دیدی رپیدزهام رو نخریدی گفتم بهت شیرین میشه و اون 5 تومنی ها مالی نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

باسلام،

این پیام به صورت خودکار در پاسخ به ایجاد شدن یک Ticket بر اساس موضوع زیر ایجاد شده است:
    "اين ديگه چه جور عيدي دادنه!؟",

درحال حاضر نیازی به پاسخ دادن به این ایمیل نمی‌ باشد. Ticket شما در سیستم با شناسه [CS #297612] ثبت شده است.

لطفا در مکاتبات خود در ارتباط با این موضوع حتما عبارت زیر را در عنوان ایمیل درج کنید:
    [CS #297612]

همچنین با Reply زدن به این نامه نیز می توانید مکاتبه های بیشتر خود را دررابطه با این موضوع داشته باشید.

باتشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------------------------------------------------------------
    کاربر : 25100000000
    خلاصه موضوع : اين ديگه چه جور عيدي دادنه!؟
    توضیحات : علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ ي حاضر سرويس خود بهره گيريد. ------------------------------------------------------- واقعا خودتونو كشتيد با اين دست و دلبازيتون!! دو تا عيد در پيش داريم بعد شما برا هديتون 15000 تومان پول طلب ميكنيد! سرعت شبانتون كه بخوره تو سرتون. مني كه يك مگابيت دارم در شبانه رايگان سرعتم از دايال آپم كمتره. به اميد روزي كه زودتر قرار داد ساليانم تموم بشه تا از شر شاتل راحت بشم و به گروه پارس آنلاين كه واقعا بدون محدوديته بپيوندم.
    نحوه تماس : E-mail
    نام ونام خانوادگی : --------------------------------------------
    تلفن تماس سریع : Customer was not allowed to enter phone number. use Email Address
    پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    User's IP information : REMOTE_ADDR: 94.183.177.140 , HTTP_X_FORWARDED_FOR: , Server_Name: my.shatel.ir , Server_Port: 80 , Remote_Host: 94.183.177.140 , Request_Method: POST

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •