ری دایرکتو خیلی باحال نوشتی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ری دایرکتو خیلی باحال نوشتی![]()
شرمنده دیگه با این که کارمونه لحجمون و دیکتمون به پای شما نمیرسهشما به بزرگی خودت و آواتارت ببخش
![]()
با سرویس ارت 128 میشه بازی انلاین کرد؟
Last edited by omidtb; 16-11-2010 at 20:48.
بستگی به بازی آنلاینش داره
حجم زیاد میسوزونه ولی مثلا در حده battle field heroes باشه یا ... فکر کنم مشکلی نداشته باشه
منم آرت 1 دارم و تقریبا هر روز 3 ساعت بازی میکنم و خیلی خوبه و پینگ مناسب(البته بستگی به منطقه داره و بعضی جاها پینگ خوب و بعضی جا بد ولی کلا میشه بازی کرد ) و سرعتت هم بیشتر از 128 هست و من که اینهمه بازی میکنم کلا توی 1 ماه دوره ام میبینم 3 گیگ شده و کلی حجم اضافه آمردم و میشینم دانلود میکنم یعنی از لحاظ حجم هم زیاد اضافه میاری ولی با اکو زود ترافیکت تموم میشه.
خب منم دارم با اکانت پریمیوم امتحان میکنم ولی IDM دوباره ادرس IP رو تبدیل به سرور رپیدشیر میکنه و شاتل که رپید رو محدود کرده حسابی سرعتم میاد پایین، الان داره با کانت پریمیوم با سرعت 20 از رپید دانلود میکنه
عجیبه
مثلا این لینک رو تست کن ببین عوض میکنه باز آدرس رو؟
تو sites logins جای آدرسه رپید شیر * بزار ها! احتمالا نزاشتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DaRiOuShJh; 17-11-2010 at 00:01.
خاک بر سرشون با این ترافیک دادنشون
من همین هزینه ماهیانه رو هم که به اینا میدم اعصابم داغون میشه به خاطر یه اینترنت کم سرعت و بی کیفیت کلی باید پول بدم
حداقل نگفتن 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر
دوستان به جهت اعتراض لطفا هیچکسی این پکیج رو خریداری نکنه
سلام
من اکو 512 دارم... اراده کنم شبی 1200-1300 مگ رو میگیرم. ولی همچین دردسر داره و باید ترفند بخرج بدی. شمام که خودت یه پا پی سی بازی دیگه نیاز به توضیح نداری!
ولی از من میشنفی اکو512 بگیر چون 128 ، اعتباری بهش نیست و یهو میبینی شبانش میشه سرعت واقعیش مثل اتفاقی که برای من افتاد. از اول خیالت رو راحت کن و 512 بگیر. یک ماهه هم بگیر تا ببینی شرایطش برات چطوریه... چون این شرایط توی شهرهای مختلف یکی نیست.
راستی دیدی رپیدزهام رو نخریدی گفتم بهت شیرین میشه و اون 5 تومنی ها مالی نیست؟
باسلام،
این پیام به صورت خودکار در پاسخ به ایجاد شدن یک Ticket بر اساس موضوع زیر ایجاد شده است:
"اين ديگه چه جور عيدي دادنه!؟",
درحال حاضر نیازی به پاسخ دادن به این ایمیل نمی باشد. Ticket شما در سیستم با شناسه [CS #297612] ثبت شده است.
لطفا در مکاتبات خود در ارتباط با این موضوع حتما عبارت زیر را در عنوان ایمیل درج کنید:
[CS #297612]
همچنین با Reply زدن به این نامه نیز می توانید مکاتبه های بیشتر خود را دررابطه با این موضوع داشته باشید.
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------
کاربر : 25100000000
خلاصه موضوع : اين ديگه چه جور عيدي دادنه!؟
توضیحات : علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دوره ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دوره ي حاضر سرويس خود بهره گيريد. ------------------------------------------------------- واقعا خودتونو كشتيد با اين دست و دلبازيتون!! دو تا عيد در پيش داريم بعد شما برا هديتون 15000 تومان پول طلب ميكنيد! سرعت شبانتون كه بخوره تو سرتون. مني كه يك مگابيت دارم در شبانه رايگان سرعتم از دايال آپم كمتره. به اميد روزي كه زودتر قرار داد ساليانم تموم بشه تا از شر شاتل راحت بشم و به گروه پارس آنلاين كه واقعا بدون محدوديته بپيوندم.
نحوه تماس : E-mail
نام ونام خانوادگی : --------------------------------------------
تلفن تماس سریع : Customer was not allowed to enter phone number. use Email Address
پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
User's IP information : REMOTE_ADDR: 94.183.177.140 , HTTP_X_FORWARDED_FOR: , Server_Name: my.shatel.ir , Server_Port: 80 , Remote_Host: 94.183.177.140 , Request_Method: POST
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)