با سلام
خواهش میکنم، من به دلیل اینکه کسری داشتم زودتر ترخیص شدم، البته اون کسری را هم به طور کامل (به دلیل کم کاری سپاه) نتونستم استفاده کنم، در کل خدمت هم بازداشت نداشتم فقط فرمانده دو بار نصف روز من را پس از تموم شدن شیفتم تو پاسگاه نگه داشت به خاطر یه مسئله بسیار آموزنده و در حقیقت کمی از استراحتم رفت.
در پرونده بیشتر از 40 روز هم مرخصی تشویقی داشتم (به دلیل دستگیری ها، کشفیات، صحت عملکرد ها و...) که از هیچ کدوم هم استفاده نکردم چون شیفتی بودم ، تقدیر و هدایا از طرف حفا، فرمانده شهرستان و...
یه استواری وظیفه ای در کارگزینی شهرستان بود، من چند ماه یکبار راهم میوفتاد فرماندهی، دید گفت تو همونی هستی که تو پاسگاه X هستی گفتم آره، گفت من فقط تشویقی های تو را بایگانی میکنم!
من به دلیل همین که منتظر کسری ها بودم هیچ وقت احساس را نداشتم، چند ماه میگفتم احتمالا هفته بعد تمومه بعد جوابی نمیومد حتی نتونستم یکبار نبود و... بکشم.
آخرش هم که نامه را از سپاه گرفتم 22 بهمن آخرین شیفتم تو پاسگاه بود که اماده باش هم بودیم، شیفت بعدی 25 روز جمعه را مرخصی گرفتم و 28 رفتم برای ترخیض.
الان خیلی دلم می خواد یکشب تو اون فضا ها باشم ولی یکشب بیشتر نه:
آموزشی دم دمای غروب و بعد خاموشی...
یگان ویژه: اصلا
پلیس راه: یک روز عصر سر بزنم کافیه
فرماندهی شهرستان: چند ساعت
پاسگاه: 1 روز کامل
البته می دونید فقط مکان مهم نیست، افرادی که دورو بر آدم هستن هم مهمه مثلا من سه ماه اولی که رفته بودم پاسگاه دوران طلایی خدمتم بود با اینکه بعد اون خدمتم خیلی راحت تر شده بود ولی اون جوی که داشتیم، اون بچه هایی که بودن یه چیز دیگه بود.
1- بله شما در نیروی خودتون هر جای دیگه ای احتمال داره بیفتید.
2- بله با قانون و شرایط جدید خدمت میکنید.
3- ناجا که یکماه آموزش داره بقیه دقیق یادم نیست.
4- خیر