تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2651 از 4105 اولاول ... 1651215125512601264126472648264926502651265226532654265526612701275131513651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,501 به 26,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

آقای ice-man-sh خیلی ممنون از پاسخاتون.خیلی از سوالات در مورد قبل از رفتن به سربازی است.من که در حین خدمت سربازی هستم می خوام بدونم حست موقعی که 4 ماه از خدمتت مونده چطوری بود؟بعد تموم کردن آدم دلش واسه خدمت تنگ میشه؟و آیا دلتنگ اون روزا و خاطراتش میشه؟
    در ضمن چرا ترخیصتون 28 است اصولا باید 1 هر ماه باشه.یعنی28 روز اضافه خوردین
    با سلام

خواهش میکنم، من به دلیل اینکه کسری داشتم زودتر ترخیص شدم، البته اون کسری را هم به طور کامل (به دلیل کم کاری سپاه) نتونستم استفاده کنم، در کل خدمت هم بازداشت نداشتم فقط فرمانده دو بار نصف روز من را پس از تموم شدن شیفتم تو پاسگاه نگه داشت به خاطر یه مسئله بسیار آموزنده و در حقیقت کمی از استراحتم رفت.

در پرونده بیشتر از 40 روز هم مرخصی تشویقی داشتم (به دلیل دستگیری ها، کشفیات، صحت عملکرد ها و...) که از هیچ کدوم هم استفاده نکردم چون شیفتی بودم ، تقدیر و هدایا از طرف حفا، فرمانده شهرستان و...

یه استواری وظیفه ای در کارگزینی شهرستان بود، من چند ماه یکبار راهم میوفتاد فرماندهی، دید گفت تو همونی هستی که تو پاسگاه X هستی گفتم آره، گفت من فقط تشویقی های تو را بایگانی میکنم!

من به دلیل همین که منتظر کسری ها بودم هیچ وقت احساس را نداشتم، چند ماه میگفتم احتمالا هفته بعد تمومه بعد جوابی نمیومد حتی نتونستم یکبار نبود و... بکشم.

آخرش هم که نامه را از سپاه گرفتم 22 بهمن آخرین شیفتم تو پاسگاه بود که اماده باش هم بودیم، شیفت بعدی 25 روز جمعه را مرخصی گرفتم و 28 رفتم برای ترخیض.

الان خیلی دلم می خواد یکشب تو اون فضا ها باشم ولی یکشب بیشتر نه:
    آموزشی دم دمای غروب و بعد خاموشی...
    یگان ویژه: اصلا
    پلیس راه: یک روز عصر سر بزنم کافیه
    فرماندهی شهرستان: چند ساعت
    پاسگاه: 1 روز کامل

البته می دونید فقط مکان مهم نیست، افرادی که دورو بر آدم هستن هم مهمه مثلا من سه ماه اولی که رفته بودم پاسگاه دوران طلایی خدمتم بود با اینکه بعد اون خدمتم خیلی راحت تر شده بود ولی اون جوی که داشتیم، اون بچه هایی که بودن یه چیز دیگه بود.

سلام.من از محل خدمتم راضیم چون نزدیک خونمونه.ولی از شرایطم داخل پادگان ناراضیم.4ماه از خدمتم گذشته.میخوام تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد شرکت کنم.چون توی کنکورش قبول شدم قطعا توی تکمیل ظرفیتم قبول خواهم شد.

میخوام ایست خدمتی بزنم اما یه سری مشکل و سوال دارم :

1- ایست خدمتی بزنم ممکنه پادگانم بعد از اعزام مجددم عوض بشه؟چیکار کنم عوض نشه؟ایا راهی هست که این اتفاق نیفته؟شهرش هم ممکنه عوض بشه؟
    2-اگه ایست خدمتی بزنم و خدمت 2 سال دیگه بشه 26 ماه مثلا ، قانون جدید واسم صدق میکنه؟
    3-ایا بعد از گرفتن مدرک و اعزام مجددم باید دوره ی اموزشیو دوباره بگذرونم؟توی همون شهری که اموزشیو گذروندم یا این شهری که الان یگانم هستش؟
    4-کلا ستوان شدن ارزششو داره که همچین ریسکیو بکنم با توجه به کمبود شدید سرباز؟
    1- بله شما در نیروی خودتون هر جای دیگه ای احتمال داره بیفتید.

2- بله با قانون و شرایط جدید خدمت میکنید.

3- ناجا که یکماه آموزش داره بقیه دقیق یادم نیست.

4- خیر
    Last edited by ice_man_sh; 16-12-2014 at 00:12.

2. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pouria_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    نامه من هم اول هفته اومد که نوشته بود 02 ، انشالله که خیره...

تا اونجایی که شنیدم بهمون مرخصی نمیدن که برگردیم خونه واسه لباس و این چیزا و با توجه به اینکه اعزام 3 دی هست اگر واسه همون 3 دی بهمون بلیط بدن ما که از اهواز میایم حداقل 4 دی میرسیم تهران پس بعید میدونم بگن برگردین 4 روز دیگه بیاین

فقط از این ناراحتم که از ستوان 3 میشیم گروهبان 1 و احتمالاً تایم اداری بی تایم اداری
    لیسانس مکانیکم امیدوارم دوره کد بخورم و به ستوان 3 برسم
    هرچند که میگن درجه واسه آبگرمکنه...

به نظر شما خدمتم توی شهر خودم باشه بهترِ یا ستاد تهران با توجه به مدرکم و نداشتن مورد خاص؟ (میدونم که احتمال داره هر جایی بیوفتم، فقط میخوام بدونم به نظر یه فرد با تجربه کدوم یکی از این دو جا واسه خدمت مناسبترِ)

دوستان کیا مثل من 02 افتادن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان، شرمنده، یه چندتا سوال پیش پا افتاده بپرسم:
    1- در مورد مدارکی که باید ببریم، خود کارت ملی و شناسنامه هم نیاز هست ؟
    2-استفاده از کوله، به جای ساک به نظرتون خیلی سوسول بازیه؟ چجوریاس جو ؟
    3- یه سری از اقلامی که تو پست اول پیشنهاد شده، مثل لیف و ناخن گیر و شامپو ... (که البته به نظر خودم هم نیاز هست همشون) وردارم ببرم، نخندن بهمون اونجا ؟!
    4- نیزو زمینی 05 نبود؟
    لیسانس الکترونیک،کرج، اعزامی 3 دی، آموزشی 05 کرمان !
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام

تا اونجایی که شنیدم بهمون مرخصی نمیدن که برگردیم خونه واسه لباس و این چیزا و با توجه به اینکه اعزام 3 دی هست اگر واسه همون 3 دی بهمون بلیط بدن ما که از اهواز میایم حداقل 4 دی میرسیم تهران پس بعید میدونم بگن برگردین 4 روز دیگه بیاین

فقط از این ناراحتم که از ستوان 3 میشیم گروهبان 1 و احتمالاً تایم اداری بی تایم اداری

به نظر شما خدمتم توی شهر خودم باشه بهترِ یا ستاد تهران با توجه به مدرکم و نداشتن مورد خاص؟ (میدونم که احتمال داره هر جایی بیوفتم، فقط میخوام بدونم به نظر یه فرد با تجربه کدوم یکی از این دو جا واسه خدمت مناسبترِ)

البته برای ارتش درجه مهم هست، ولی نیروهای دیگه خیلی مهم نیست حداقل پارامتر اصلی نیست.

حالا شما از کجا می دونید که یا شهر خودتون هستین یا تهران؟!
    هر ضخص شرایط خودش را داره، بعضی ها از خونه بیزارند، دوست دارن جای دور خدمت کنن.

آدم عادی هم دوست داره تو شهر خودش خدمت کنه ولی دست خود آدم نیست.

دوستان، شرمنده، یه چندتا سوال پیش پا افتاده بپرسم:
    1- در مورد مدارکی که باید ببریم، خود کارت ملی و شناسنامه هم نیاز هست ؟
    2-استفاده از کوله، به جای ساک به نظرتون خیلی سوسول بازیه؟ چجوریاس جو ؟
    3- یه سری از اقلامی که تو پست اول پیشنهاد شده، مثل لیف و ناخن گیر و شامپو ... (که البته به نظر خودم هم نیاز هست همشون) وردارم ببرم، نخندن بهمون اونجا ؟!
    4- نیزو زمینی 05 نبود؟
    لیسانس الکترونیک،کرج، اعزامی 3 دی، آموزشی 05 کرمان !
    ممنون
    باید و نباید را نمی دونم ولی من برده بردم، البته باید مواظب بود که گم نشن.

شما روز اول با ساک و... میرین بعدا بهتون ساک نظامی میدن مهم نیست، همه اونقدر درگیر خودشون هستند که به این مسایل توجهی نمی کنن.

خیلی هاشون نیاز نیست به نظر من، هر کی هر چی صلاح میدونه ببره. شامپو و... جزو استحقاقی هست ولی ممکنه روزهای اول ندن تا وسایل برسه دستشون.

6. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز شما در چه ارگان خدمت مي كنيد ؟يا خواهيد كرد؟
    سپاه و ناجا كه شما حق نداريد صورتتون رو كاملا اصلاح كنيد بايد ريش اصلاح شده با نمره ٢ يا حداقل ٤ داشته باشيد، در غير اين صورت با عقيدتي طرف خواهيد بود،
    اما در ارتش كه خودم در سه پادگان در مناطق مختلف كشور ديدم به اين موضوع حساس نيستند چه با تيغ يا ماشين سه تيغ صورت رو اصلاح كنيد اما اگر ريش داشته باشيد بايد با تمره ٤ باشه و مرتب،
    ديگه اين هم سوال پرسيدن نداره

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    من ناجا هستم، یعنی هرکس تو ناجا هست باید ماشین ببره با خودش؟

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من ناجا هستم، یعنی هرکس تو ناجا هست باید ماشین ببره با خودش؟
    سخت نگیر رفیق ما هم ناجا بودیم. اگه میتونی ماشین ببری که ببر. شما که لیسانسی تو خوابگاه با لیسانسه ها هستی و این که میگن دزدی و این حرفا مال زیر دیپلم هاست. دوما بنده خودم تو ناجا بودم و ماشین نبرده بودم پنجشنبه ظهر که تعطیل میشد. با تیغ میزدم تا شنبه که دوباره شروع شه به حالت عادی میرسید.

9. 2 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سخت نگیر رفیق ما هم ناجا بودیم. اگه میتونی ماشین ببری که ببر. شما که لیسانسی تو خوابگاه با لیسانسه ها هستی و این که میگن دزدی و این حرفا مال زیر دیپلم هاست. دوما بنده خودم تو ناجا بودم و ماشین نبرده بودم پنجشنبه ظهر که تعطیل میشد. با تیغ میزدم تا شنبه که دوباره شروع شه به حالت عادی میرسید.
    دمت گرم، بهترین کار همینه که پنجشنبه بزنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شرافت ارتباطی به سواد و تحصیلات نداره برادر من!
    به شخصه افراد بسیار با سواد ولی دزد و بی شرف می شناسم و بر عکسش هم صادقه ممکنه طرف سواد نداشته باشه ولی مردونگی و وجدان داره

12. 6 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شرافت ارتباطی به سواد و تحصیلات نداره برادر من!
    به شخصه افراد بسیار با سواد ولی دزد و بی شرف می شناسم و بر عکسش هم صادقه ممکنه طرف سواد نداشته باشه ولی مردونگی و وجدان داره
    قطعا حرف شما درست و متینه. منظورم این بود که توی گروهان هایی که سرباز صفر ( دیپلم و زیر دیپلم آموزش میدن) به دلیل این که تنوع طرز فکر ها و شخصیت ها بسیار زیاد تر هست امکان داره چند نفر باشن که( براثر مشکلات روحی، اخلاقی و...) چنین مقاصدی داشته باشن. همینطور که در جامعه بیرون هم هستن و این افراد هم از همین جامعه اومدن. اعتقاد خود من هم این هست که اولا اصلا سواد به مدرک نیست و دوما هستن آدمایی که با مدرک های بالا بویی از شرافت نبردن. دلیلش هم شاید این باشه که افرادی که تحصیل کردن شرایط فرهنگیشون تفاوتهای خیلی زیادی باهم ندارن چون قبلا چند سال در دانشگاه با افراد مختلف ولی هم سطح بودن. ولی در مورد سرباز های دیپلم و زیر دیپلم این تفاوت های فرهنگی خیلی بیشتر هست و این تفاوت ذاتا میتونه مشکل آفرین باشه این رو هم در نظر بگیرید که سنشون پایین هست و بالاخره شیطنت های بچه گانه ای هم وجود داره.
    چه بسیار پسرهای بافرهنگ و باشعور که بر حسب شرایط یا تصمیمات خودشون با مدرک پایین سربازی میرن و اکثرا هم ممینطوره و افراد مشکل دار در اقلیت هستن.
    موردی که من در پست قبلی گفتم برحسب تجربه بود و امیدوارم دلایلم شما رو قانع کرده باشه.
    در آخر از همه کسانی که پست قبلی منو خوندند عذرخواهیمیکنم که توضیحات بیشتری در مورد منظورم ندادم و باعث سوءتفاهم شد.
    Last edited by ehsanla; 16-12-2014 at 16:27.

14. 5 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

سلام داداش. منم 3 دی 02 افتادم . ساکن کرجم. من نمیدونم از اهواز تا تهران چند ساعت راه هست ولی حتما میشه واسه 2 دی بلیط یه ساعتی رو پیدا کنی که حدودای 7 صبح 3 دی پادگان باشی. راستی من از چندتا از بچه هایی که تو چند ماه گذشته 02 بودن پرسیدم گفتن ظاهرا چند روزی مرخصی میدن و به نظرم از اونجایی که 3 دی 4 شنبه هست و میشه آخر هفته مرخصی رو میدن چون خودبخود آخر هفته کاری با سرباز جماعت ندارن اونم تازه اول کاری! حالا بریم ببینیم چی میشه. اگرچه واسه بچه هایی که از شهرهای دیگه مخصوصا شهرهای دور میان واقعا 3 یا 4 روز مرخصی اصلا معنی نداره. ولی به قول یکی از دوستای این انجمن ما باید با این پیش فرض که قراره نگهمون دارن و از مرخصی خبری نیست بیایم پس ساک و حداقل وسایل ضروری بهتره همراهمون باشه.
    نگران نباش. بیخیال درجه، منم فوق لیسانسم حالا بیان درجه بدن ستوان3، ستوان 2 یا هرچی. اول و آخرش باید همه 21 ماه عمرمونو بذاریم. درسته میگن تو ارتش درجه بیشتر اهمیت داره ولی اول و آخرش ماها وظیفه هستیم و خیلی نمیتونیم به درجه هامون دل خوش باشیم!
    فک کنم هرکی دوست داره شهر خودش بیوفته ولی متاسفانه این موضوع دست سربازا نیستش! من که خودم ترجیح میدم نزدیک خونه باشم تا هم هر روز بعد از خدمت بتونم خونه بیامو کارامو انجام بدم و هم اینکه حداقل آخر هفته ها رو خونه باشم. ببینیم خدا چی میخواد

16. این کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •