دوستان و اساتید سلام
من مشهد هستم مرکز پیروزی
لطفا مشخصات زیر رو چک کنید و بگید وضعیت خطم چطوره؟ آخه زنگ زدم پشتیبانی میگم رو 9 مگ ببندین میگه نه خطط نمیکشه!!
ممنون میشم
دوستان و اساتید سلام
من مشهد هستم مرکز پیروزی
لطفا مشخصات زیر رو چک کنید و بگید وضعیت خطم چطوره؟ آخه زنگ زدم پشتیبانی میگم رو 9 مگ ببندین میگه نه خطط نمیکشه!!
ممنون میشم
اشتباه تایپی بود منظور frimware بود که همون 1.05 زده
میشه اپدیتش کرد؟به نظر شما مشکل از کجاست![]()
خطت که عالیه فیبری؟
کیفیتت که بالاست نویزت هم که نداری
مشکل شما که علی رغم snr خوب خطت رو 9 مگ نمیمونه احتمالاً آپدیت نبودن firmware هست، ورژنش چنده؟
مثلاً ورژن مال من 2.12.26.0 هست که خیلی قدیمیه
افت snr در ساعات اوج مصرف طبیعیه
شما دو تا مودم مختلف رو روی یه خط چک کردی؟ نتیجش چی بود؟
ورژن مال شما که از مال منم قدیمی تره
قطعاً دلیلش همین آپدیت نبودن firmware هست
به سایت سازنده مراجعه کن ببین برای مدل مودمت آپدیت گذاشته یا نه
سپاس
Last edited by Kaiser 2006; 27-11-2013 at 23:14.
دوستان ISP میتونه SNR رو کم و زیاد کنه؟
من فکر میکنم از بعد از ظهر تا الان 10 تا کم کردن از من حالا باید صبر کنم ببینم فردا چقدر میشه
جالبه مودم رو ریستارت کردم همه چیز عوض شد !!!
از صبح دارم مانیتورینگ میکنم این مودم رو دیونه شدم از بس بالا پایین شد این SNR !!!!![]()
سلام به همه دوستان وضعیت این پار س آنلاین در حال حاضر چطوریه دانلود شبانه محدود میکنه؟
Last edited by TAHAGOODBOY; 27-11-2013 at 23:26.
حتماً این لینک رو کامل مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تأثیر firmware رو میشه توش دید هم کاهش snr در ساعات نزدیک به شب
سپاس
متاسفانه هرچی چک کردم چیزی به اسم فایرمور پیدا نکردم تو مودم
فقط همینه
Device Info
BoardID: DSL-2750U Software Version: ME_1.10 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-106.5 DSL PHY and Driver Version: A2pD030g.d23e Wireless Driver Version: 5.60.120.3.cpe4.406.0
و یه چیز دیگه اینکه دی لینک اصلا پشتیبانی خوبی از محصولاتش نداره مثل گوشی های چینی میمونه که نه اپدیتی و نه چیزی
یه مودم TP-LINK TD8811 هم دارم میخوام با اون تست کنم ببینم چطوره . اونو با اخرین ورژن اپدیت کردم و منوش کلا عوض شده با اپدیت جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دارم دیونه میشم یعنی پارس انلاین محدود که رو 4 بسته باشن سرعتش اینه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)