من تماس گرفتم بهم گفتند عده ای شب ها زیاد استفاده می کنند و طبق قانون جدید خود نرم افزار شرکت کاربران پر مصرف را شناسایی کرده و سرعت را محدود می کنه همچنین گفتند بعد یه مدت اگر زیاد استفاده نکنید سرعت درست میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تماس گرفتم بهم گفتند عده ای شب ها زیاد استفاده می کنند و طبق قانون جدید خود نرم افزار شرکت کاربران پر مصرف را شناسایی کرده و سرعت را محدود می کنه همچنین گفتند بعد یه مدت اگر زیاد استفاده نکنید سرعت درست میشه.
مشترک گرامی،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دوره ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دوره ي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتنیست، این پروموشن شامل شهرهای تهران (به جز مراکز استقلال، قدوسی و جماران)، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، شاهرود، کاشان، کرمانشاه، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نیشابورر، مرند و مراغه خواهد بود.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
زحمت داده به خودش.نمیشد مثل ادم 3 گیگ همینطوری بده؟مثلا 2 تا عید پشت هم داریم
حالا باید 15000 بریزی تو حلقشون واسه 3 گیگ اضافه؟
به نظر من بهترین روش اعتراضی اینه که هیچ کس این پکیج 3 گیگی رو نخره تا دیگه از این ولخرجیا نکنن.البته اینجور اعتراض ها اتحاد می خواد که تو این مملکت دنبالش نگرد
Last edited by parsa5564; 16-11-2010 at 17:43.
هر گیگ : 24033.333333333 ریال!!! لطف کردن - خسته نباشن - من چقدر خوش بختم - شاتل بهترینه و از این اراجیف!!
هه هه ههبه جز مراکز استقلال، قدوسی و جماران
هر چی بدن شامله ما نمیشه باز
ول از داتک گمونم ارزونتر باشه
اون 5 اینا بود گیکی
هنوز مشهد اکو 128 رو 2 مگ میبنده؟ شب سرعت نمیاد زیر 16 ؟
همه جای مشهد این طوری نیست
محدوده هایی که مردمش زیاد اهل اینترنت نیستن رو 2 مگ می بندن
شب سرعت تورنت حد اکثر 40
سایت اپرا 80 !!!
با Idm نهایتا 50
تقریبا میشه گفت شبانه رو 512 میاد
ترافیک بده؟!!!!
سرعت شبانه من بد بختو کرده 10 کیلوبایت تا برم ازش ترافیک بخرم اونوقت ترافیک بده؟!!
البته بشینن تا ازشون بخرم.چند روز دیگه از شر شاتل راحت میشم
کسی راهی سراغ نداشت؟:
کسی راهی سراغ نداره برای افزایش سرعت دانلود از رپیدشیر و دور زدن محدودیت شاتل روی دانلود از رپید؟
من قبلا بجای آدرس سرور یعنی مثلا rs434l33.rapidshare.com آی پی اون سرور رو پیدا می کردم و به دانلود منجرم می دادم ولی الان دانلود منجر دوباره ور میداره اون آی پی رو میکنه آدرس سرور و سرعتم با آرت 5 از 30-40 بیشتر نمیشه![]()
آی پی فقط برای کسایی کار میکنه که اکانت داشته باشن
من اکانت دارم ردایکرت دیگه نیمشه رو آدرسه فایل با همون آی پی میگیره
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)