دلیلش اینه که توی داشبورد جدید ، ap2.5 ریکد شده و نمیتونین این بازی ها رو اجرا کنین... اما LT+ 1.91 هم اومده که با اون میتونین راحت بازیای ap2.5 رو اجرا کنین... پس تسلیت میگم ، دوباره باید پول LT+ ریختن رو بدین : دی
دلیلش اینه که توی داشبورد جدید ، ap2.5 ریکد شده و نمیتونین این بازی ها رو اجرا کنین... اما LT+ 1.91 هم اومده که با اون میتونین راحت بازیای ap2.5 رو اجرا کنین... پس تسلیت میگم ، دوباره باید پول LT+ ریختن رو بدین : دی
نقل قول:
نوشته شده توسط T_rex [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه xbox360 مدل arcad دسته دو گیرم اومده خونگی و تمیز سال ساختشم 2009 هستش میگه 300 تومن بنظرتون بخرم ؟ گرون نیست ؟
یعنی اینقدر قیمتش خوبه ؟!
جون من بیشتر راهنمایی کنین بن همونیه که به اینترنت وصل میشیم بن میشه ؟؟ اگه همینه , که یارو اصلا مال این حرفا نیست که وصل بشه به اینترنت
جون هر کی دوست دارین یه راهنمایی درست حساب بکنین هم از نظر قیمت هم از نظر اینکه چطور بفهمم بن شده یا تعمیر رفته
راستی یارو گفت از موقعی که گرفتمش اپدیت نشده (تقریبا 1ونیم سال پیش) الان مشکلی پیش نمیاد ؟ میتونم pes 2011 بازی کنم ؟
مگه رفتن به اینترنت کار شاخیه؟
آره منظورم همونو راهی به اون صورت وجود نداره.............
الان که میگیری باید یه آپدیت بکنی20تومن خرج برمیداره
ازش بپرس ببین تعمیر شده یا نه قیمت هم راهنمایی نمیخواد که.........به نظر من خوبه چون گیرت نمیاد بخری
بچه ها درایو من Lite-On هست و xbox م هم فت.
DG-16D2S-09C
الان کدوم FW 1.91 رو باید بریزم روش بعد از اینکه FW اصلی ریختم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sony_W810i; 06-08-2011 at 14:21.
با lt 1.9 نمی تونین اجرا کنین یا بازی ارجینال و یا lt 1.91 باید بریزین
سلام داداش گلم..............
شما اینجا مطرح کنی خیلی بهتره حرفه ای و کامل هم جواب میدن
اموزش های خود تاپیک هم بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون که جواب میدی
اگه اپدیت نکنم چه بازیهایی رو از دست میدم ؟؟ فوتبال 2011 رو که از دست نمیدم ؟
یه سوال دیگه :
مگه نو یه xbox مدل arcade چنده ؟؟
من دقیقا ورژن فرم ور و داشبرده رو نمیدونم نمیتونم بگم...................
الان گیر نمیاد آرکید ولی دست اول گیر بیاری خیلی گرونه ولی چند روزی که شکسته ولی بازم خیلی خوبه ......
در کل تو که300میدی20-15تومن هم بده کلا رات باشlt+1.91بریز
سري بازي هاي cod و fable و halo reach و nfs: hp و ac : bo فكر كنم هميناس
نه پيس و فيفا ap2.5 نيستن !
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)