نامحدود شبانه اینا نداره ولی سرویس محدودش شبانه داره اما سرعت پیجش عالیه صد شرف داره به مخابرات پیجش 1 مگ هست سرعتش اینستاگرام رو خیلی بهتر از سرعت دومگ مخابرات باز میکنه
نامحدود شبانه اینا نداره ولی سرویس محدودش شبانه داره اما سرعت پیجش عالیه صد شرف داره به مخابرات پیجش 1 مگ هست سرعتش اینستاگرام رو خیلی بهتر از سرعت دومگ مخابرات باز میکنه
آیپی های گسترش کلا نت نداشتن الان گروه ما عوض شده خوشبختانه و فعلا 2.183 اومده برام
آره از دیشب اینطوری شده . من هم افتادم روی 2.183
خط تخلیه شد !پارس آنلاین .... پینگش خوبه .................................................. ....
![]()
اگر شبانه داره که خوبه
یکی از بچه ها هم فکر کنم قبلا خریده بود با 256 سرعتش بالا بود فکر کنم 2مگ بود سرعتش
نامحدودش سرعت اسمی رو میده؟
تست بزار از پینگ تست
2.183 سرعت دانلودش بد نیست ولی پینگ بالایی داره
هنوزم شبانه اسمی میشه؟
Last edited by sh@y@n; 13-10-2015 at 11:47.
سرعتش چطوره؟
سرعت دانلودش خوبه ماله مخابراته،تک کانکشن از سافت98 دان کردم سرعت حدود 200~300 بود سرویس 1مگ و 16 کانکشن هم حدود 500(البته از سافت 98)
Last edited by 8-1kel; 13-10-2015 at 14:44.
فرشادجان ربطی نداره، پورتت روی 5 مگ بسته شده، مال بقیه رو که رو 5 مگ نمیبندن! پس در نتیجه مضخرفه برای بقیه کاربرا
البته این تنها نیست و خیلی ها حتی اگر با هر زحمتی دان استریم رو هم بالا ببرن ، گروهشون فری نیست و راس ساعت 2 سرعت اسمی میشه براشون ! این حالتی که ایشون داره 10 درصد کاربرها هم نصیبشون نمیشه ! اصلا دیگه واسه کسی دان استریم رو تغییر نمیدن من حتی شکایت هم کردم بازم فایده نداشت این قدر گردنشون کلفت شده ! گروه فری هم که معلوم نیست چطور باید بدست بیاری و تقریبا واسه بیشتر کاربرها نشد هست![]()
پینگش حدود 222 هست با 8.8.8.8 ولی تایم اوت داره
آره سرعت شبانه اسمی میشه فقط 1 تا 2 آزاده بعدش اسمی میشه
سرعت توی روز که تا 550 میده شب هم اسمی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)