تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2650 از 4105 اولاول ... 1650215025502600264026462647264826492650265126522653265426602700275031503650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,491 به 26,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ژیلت مگه از ته نمیزنه؟ پس ما که با ژیلت صورتمونو اصلاح کنیم میگیرنمون؟ کسی که ماشین نمی بره باید با ژیلت بزنه دیگه، میگن که می برن عقیدتی سیاسی
    دوست عزيز شما در چه ارگان خدمت مي كنيد ؟يا خواهيد كرد؟
    سپاه و ناجا كه شما حق نداريد صورتتون رو كاملا اصلاح كنيد بايد ريش اصلاح شده با نمره ٢ يا حداقل ٤ داشته باشيد، در غير اين صورت با عقيدتي طرف خواهيد بود،
    اما در ارتش كه خودم در سه پادگان در مناطق مختلف كشور ديدم به اين موضوع حساس نيستند چه با تيغ يا ماشين سه تيغ صورت رو اصلاح كنيد اما اگر ريش داشته باشيد بايد با تمره ٤ باشه و مرتب،
    ديگه اين هم سوال پرسيدن نداره

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان اصلاحاتی که تو نظام وظیفه انجام میشه چند ساعت بعد اعمال میشه؟
    من امروز برای معافیت تحصیلی رفتم نظام وظیفه افسر مسئولش هم کارمو گفت انجام داده ولی الان تو سایت نظام وظیفه که میزنم هنوز میزنه مشمول و اعزام به خدمت.

تو سایت نظام وظیفه برای وضعیت اعزام اینو زده

برای معافیت اینو :

ممنون میشم توضیح بدین الان وضعیت معافیتم چطوره؟
    Last edited by mohsen_gh1991; 15-12-2014 at 21:22.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان اصلاحاتی که تو نظام وظیفه انجام میشه چند ساعت بعد اعمال میشه؟
    من امروز برای معافیت تحصیلی رفتم نظام وظیفه افسر مسئولش هم کارمو گفت انجام داده ولی الان تو سایت نظام وظیفه که میزنم هنوز میزنه مشمول و اعزام به خدمت.
    سایت نظام وظیفه باید آپدیت بشه اول تا نشون بده.
    تاريخ آخرين به روز رساني : 1393/08/22
    این تاریخ کلی هست و برای همه هست نه فقط برای شما.
    اما اگه sms بفرستی فرق داره و جوابش به روز هست.یا اگه اونم بروز نبود حداکثر یک روز بعد به روز میشه.

5. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سایت نظام وظیفه باید آپدیت بشه اول تا نشون بده.
    تاريخ آخرين به روز رساني : 1393/08/22
    این تاریخ کلی هست و برای همه هست نه فقط برای شما.
    اما اگه sms بفرستی فرق داره و جوابش به روز هست.یا اگه اونم بروز نبود حداکثر یک روز بعد به روز میشه.
    من از طریق نرم افزار خود سایت سازمان استعلام اعزام زدم که جواب اومد: آخرین وضعیت مشمولیت شما اعزام به خدمت است

و برای استعلام معافیت تحصیلی برام جواب اومد :اخرین وضعیت درخواست شما تکمیل پرونده تا تاریخ 26/6/1393 است. تاریخ ثبت وضعیت 15/7/93 میباشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به کدوم شماره باید sms بدیم تا بروز بشه ؟؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به کدوم شماره باید sms بدیم تا بروز بشه ؟؟
    شماره بدید به روز نمیشه.
    sms بزنید نسبت به سایت به روزتر هست چون سایتش بیش از یک ماه هست که به روز نشده.
    برای sms هم آخر پست اول رو بخونید.

9. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.من از محل خدمتم راضیم چون نزدیک خونمونه.ولی از شرایطم داخل پادگان ناراضیم.4ماه از خدمتم گذشته.میخوام تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد شرکت کنم.چون توی کنکورش قبول شدم قطعا توی تکمیل ظرفیتم قبول خواهم شد.

میخوام ایست خدمتی بزنم اما یه سری مشکل و سوال دارم :

1- ایست خدمتی بزنم ممکنه پادگانم بعد از اعزام مجددم عوض بشه؟چیکار کنم عوض نشه؟ایا راهی هست که این اتفاق نیفته؟شهرش هم ممکنه عوض بشه؟
    2-اگه ایست خدمتی بزنم و خدمت 2 سال دیگه بشه 26 ماه مثلا ، قانون جدید واسم صدق میکنه؟
    3-ایا بعد از گرفتن مدرک و اعزام مجددم باید دوره ی اموزشیو دوباره بگذرونم؟توی همون شهری که اموزشیو گذروندم یا این شهری که الان یگانم هستش؟
    4-کلا ستوان شدن ارزششو داره که همچین ریسکیو بکنم با توجه به کمبود شدید سرباز؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دهنشون ......
    هزینه هر پیامک سامانه 110206010شده 400 تومن.
    منم بودم تا هزار سال اینده هم سایتو اپدیت نمیکردم!

12. 5 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.من از محل خدمتم راضیم چون نزدیک خونمونه.ولی از شرایطم داخل پادگان ناراضیم.4ماه از خدمتم گذشته.میخوام تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد شرکت کنم.چون توی کنکورش قبول شدم قطعا توی تکمیل ظرفیتم قبول خواهم شد.

1- ایست خدمتی بزنم ممکنه پادگانم بعد از اعزام مجددم عوض بشه؟چیکار کنم عوض نشه؟ایا راهی هست که این اتفاق نیفته؟شهرش هم ممکنه عوض بشه؟
    2-اگه ایست خدمتی بزنم و خدمت 2 سال دیگه بشه 26 ماه مثلا ، قانون جدید واسم صدق میکنه؟
    3-ایا بعد از گرفتن مدرک و اعزام مجددم باید دوره ی اموزشیو دوباره بگذرونم؟توی همون شهری که اموزشیو گذروندم یا این شهری که الان یگانم هستش؟
    1- بعد از این که مدرکتون رو گرفتین دوباره به آموزشی اعزام میشین ودوباره تقسیم میشید. و الزاما هم به مرکز آموزش قبلی نمیرید. ممکنه به هر پادگانی اعزام بشید (تو همون نیروی قبلی) ولی دوره آموزشیتون حدودا یک ماه خواهد بود.
    2- در زمان خدمت ما بودند افرادی که در دوره ای که خدمت 18 ماه بوده اعزام شده بودند و دانشگاه قبول شده بودند و بعد که برگشتن مثل ما 21 ماه خدمت کردن.
    3- تو 1 جواب دادم (از اول باید به +10 مراجعه کنید و درخواست اعزام بدید با این تفاوت که سابقه قبلیتون لحاظ میشه.)
    4- به نظر شخصی من اگر فقط به خاطر ستوان شدن هست نه ارزش نداره ولی اگه انگیزه های معقول دیگه ای دارید این کار رو بکنید.
    Last edited by ehsanla; 15-12-2014 at 23:47.

14. 2 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من چهار سال پیش کار شمارو کردم و به خاطر ادامه تحصیل سربازیم نیمه تموم موند. به نظر من نمی ارزه فقط به خاطر ستوان شدن این کارو بکنی. حتی به خاطر درس هم نمی ارزه . نه اینکه مخالف درس خوندن باشم ولی با لیسانس واقعا چه کار میخوای بکنی الان که بعدا نمیشه؟میتونی یکی دو سال دیگه دوباره تکمیل ظرفیت آزاد قبول بشی. تازه بیشتر میخونی جای بهتری هم قبول میشی انشالا. اگه الان بری معلوم نیست وقتی برگردی خدمت چند ماهه شده. علی الحساب که سه ماه بیشتر میشه. تازه چند سال هم بدون کارت پایان خدمت باید بگردی. دفعه بعد هم معلوم نیست کجا بیفتی. بنظرم بهتره تحمل کنی تا شرش کم بشه
    اون چیزی که نعلومه اینه که همون نیرو میفتی مثلا نیروی انتظامی، ولی بقیش معلوم نیست.

16. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •