بچه ها ترایپ من خوبه؟
Xig
کسی raenaei رو می شناسه؟؟ ( ایرانیه توی W13 )
چیا گفتی؟می تونی بگی (برای تجربه کسب کردن)
این ترایب چقدر اشنا است![]()
خدا نکنه
اون وقت من روستاهات رو برمیدارم![]()
اسم اماما رو گذاشته رو روستاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه های Memento Mori دارن غارتش می کنن!
خوب کاری نداره کهبرو تو google تایپ کن "مقاله سوسیالیسم " یا حتما برو سایت زیر سرچ کن
fa.wikipedia.org
راستی از من میشنوی این بدرد تو نمیخوره برو مقاله سوسکیالیسم رو بخون![]()
اوه ه ه ه
عجب زلزله ای چین اومده
زیر مدرسها صدای دانش اموزان میاد
یه دعا کنید واسشون
اینارو که میدونم تو هیچ کودوم چیز درست حسابی نبود
ببخشید دیگه اینطوری قاتی پاتی هست
سوسیالیسم اندیشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که هدف آن لغو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برقراری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر ابزارهای تولید است. این «مالکیت اجتماعی» ممکن است مستقیم باشد،مانند مالکیت و اداره صنایع توسط شوراهای کارگری، یا غیر مستقیم باشد، از طریق مالکیت و اداره دولتی صنایع.
اگر چه اندیشههای مبتنی بر لغو مالکیت خصوصی پیشینه زیادی در تاریخ دارد ولی جنبش سوسیالیستی بیشتر پس از شکلگیری جنبش کارگری در قرن نوزدهم میلادی اهمیت سیاسی پیدا کرد. در آن قرن حزبهای گوناگون که خود را سوسیالیست، سوسیال دموکرات و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینامیدند با هدف لغو مالکیت خصوصی در اروپا و آمریکا شکل گرفت.
پیروزی شاخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجب انشعابی بزرگ در جنبش سوسیالیستی جهان شد و حزبهائی که با روش بلشویکها موافق نبودند (اغلب با نام حزب سوسیال دموکرات) مدافع حقوق کارگران شدند در حالی که با روش حکومت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخالفت میکردند.
برگزاری تظاهرات و راهپیمائی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دفاع از حقوق کارگران از فعالیتهای همیشگی حزبهای سوسیالیست در بیشتر کشورهای جهان است.
در قرن بیستم حزبهای سوسیالیست یا سوسیال دموکرات (با برنامههائی که به درجات مختلف سوسیالیستی است) در بسیاری از کشورهای اروپائی به قدرت رسیدند.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)