دوست عزيز من الان فنلاندي دارم و روش زده فنلاند ولي دوستم چيني داشت مال اون نوشته بود چيني....منظورم داخل گوشي هست زير باتري همونجا كه imei رو زده....ودر ضمن برد اصلش سبز پر رنگ نه روشن...![]()
دوست عزيز من الان فنلاندي دارم و روش زده فنلاند ولي دوستم چيني داشت مال اون نوشته بود چيني....منظورم داخل گوشي هست زير باتري همونجا كه imei رو زده....ودر ضمن برد اصلش سبز پر رنگ نه روشن...![]()
دقیقا منم موافقم
+
سلام یه سوال از خدمتتون داشتم
کانکشن ایرور واسه ی چی هستش؟؟؟؟
من آنتن گوشیم پره ولی یه شماره که می گیرم این پیغامو میده قبلا هم میدادش ولی بعد یه بار شماره میگرفت
الان دیگه نمیگیره و فقط کانکشن ارور میده
لطف کنید راهنمایی کنین مرسی
![]()
سلام
چطوری باید آنتی ویروس و بعضی از برنامه ها ی دیگه رو آپدیت کرد
در اصل چطوری با گوشی میشه به اینترنت وصل شد و آپدیت برنامه ها رو انجام داد
در مورد آنتی ویروس من خودم خواستم انجام بدم گوشی را با کابل یو اس پی به سیستم وصل کردم و در عین حال توسط سیستم کانکت شدم اما نتونستم گوشیم رو کانکت کنم
لطفا راهنمایی کنید
دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین
با سلام
خدمت دوستان
اطلاعاتي در مورد نوكيا N73
البته دوستان همه استاد بنده هستند
مدت ها بود که نوکیا برای کلیه گوشی های به ااصطلاح اسمارت فون، رزولوشن صفحه نمایشی برابر 208*176 (VGA) ، را بکار میبرد ولی کم کم این روند در گوشی های جدید، دستخوش تغییرات شد، جائیکه با ورود نوکیا N90 که رزولوشنی برابر 416*352 پیکسل داشت به نسل جدید رزولوشن ها میرسیم که با نام QVGA معروف است و کیفیتی برابر 320*240 پیکسل دارد و تقریبا به استاندارد مشترک میان اسمارت فون ها تبدیل شده است. N73 نیز از این قاعده مستثنی نبوده و کیفیتی برابر 320*240 دارد.
ابعاد صفحه نمایش N73 نیز برابر 49*37 میلیمتر است که بسیار چشمگیر است (صفحه نمایش ازاین بزرگتر تابحال دیده اید؟).
روشنائی صفحه های نمایش نوکیا پس از ارائه مدل موفق 6681 آن بطرز چشمگیری افت پیدا کرد جائیکه روشنائی مدل های جدیدی نظیر N70 و یا حتی N80 نیز قابل مقایسه با 6681 نمی باشد ولی این در مورد N73 کاملا تفاوت میکند و کیفیت آن بسیار بالاتر از مدل های گفته شده است گرچه در نور مستقیم خورشید این روشنائی به طرز چشمگیری افت پیدا میکند که بازهم در مقابل روشنائی گوشی هائی نظیر SE P990 و یا SE M600 (که دیدن صفحه نمایش آنها در نور مستقیم خورشید تقریبا غیر ممکن است) بسیار بهتر عمل میکند.
در بالای صفحه نمایش همانند تمامی مدل های جدید نوکیا لوگوی نوکیا بهمراه مدل گوشی نقش بسته است، در کنار آن نیز در نزدیکی لنز دوربین دوم یک سنسور نوری قرار گرفته است که وظیفه تنظیم نور صفحه نمایش (و البته نور پس زمینه صفحه کلید) را بصورت خودکار و با توجه به نور محیط به عهده دارد.
زمان روشن ماندن صفحه نمایش در حالت بدون استفاده و زمان وقفه تا فعال شدن Screen Saver توسط کاربر قابل تغییر هستند. در حالت استفاده از Screen Saver نیز اطلاعات عمومی نظیر زمان و تاریخ ،اطلاعات تماسها نظیر Miss Call ها و یا SMS های رسیده نمایش داده میشود. حالت دیگری نیز قابل تنظیم است که به حالت Power-Save Mode معروف است: در این حالت صفحه نمایش به طور کامل خاموش شده و کمترین میزان انرژی توسط آن استفاده میشود و تنها چیزی که نشان از روشن بودن گوشی را دارد چراغ چشمک زن گوشی است که البته در این حالت هیچ اطلاعاتی روی صفحه به نمایش در نمی آید.
بغیر از سه دکمه ای که در بالا به آن اشاره شد بقیه دکمه ها در زیر صفحه نمایش واقع شده اند که از این میان وظیفه گردش در منوها بعهده اصلی ترین کلید این قسمت یعنی Joystick گوشی است که در زیر صفحه نمایش و بالای سایر دکمه ها قرار دارد ولی متاسفانه این جوی استیک بسیار لغزنده است و هر آن امکان فشردن اشتباهی آن وجود دارد و از راه حلی هم که در نوکیا E60 بکار گرفته شده بود(یعنی قرار دادن یک قطعه لاستیکی درست زیر جوی استیک تا جلوی حرکات غیر مطلوب گرفته شود ) در اینجا خبری نیست.
دکمه های موسوم به Context Keys (که متناسب با منوی به نمایش درآمده کار میکنند) و دکمه های همیشگی سبز و قرمز اطراف دکمه Joystick را احاطه کرده اند. شاید یکی از بارزترین جنبه های زیبائی این گوشی قاب پلاستیکی شفافی باشد که اطراف دکمه ها را فراگرفته است که در ، درون آن نیز دکمه های قلم تصحیح !(Editing Pencil) دکمه C ، دکمه دسترسی به منو و همچنین دکمه جدید سری 60 به نام دکمه Multimedia قرار دارد که این دکمه اولین بار در نوکیا N70 ظاهر شد و پس از آن در نوکیا N80 ، ، نیز مشاهده گردید. فشردن طولانی این دکمه موجب اجرای Application از قبل تنظیم شده برای این حالت و فشردن تکی آن موجب نمایش ، چهار Application ، و انتخاب از میان آنها میگردد.
واما یکی از مهمترین نکات منفی طراحی N73 ، قسمت صفحه کلید عددی آن می باشد که در آن شاید پایه ای ترین اصول ارگونومیک هم رعایت نشده است. تمامی کلیدها حالتی برآمده دارند که این موجب اشکال در امر نوشتن و تایپ کردن میگردد پس یک توصیه مهم: حتما قبل از خرید N73 صفحه کلید آن را تست کنید!
نور پس زمینه کلیدها بسیار کافی و مناسب جاهای تاریک است و با نور آبی روشنی میدرخشد محوطه اطراف Joystick نیز روشن است، علاوه بر آن محل استقرار کارت حافظه نیز کاملا روشن میباشد.
دوستان و عزيزان در صورت مفيد بودن
اگر خواستارند
ادامــــــــــــه دارد
ارسال كنم
يـــــآ
ن...........
Last edited by mir.k; 11-06-2008 at 17:05.
سلاماین گوشی ما یه مدتیه که خراب شده (دوربینش کار نمیکنه و موزیک پلیرشم خراب شده)!به نظر شما چی کار کنم؟ بی زحمت اون کد باهاش گوشی رو فلش میکنن رو بگین.
فلش کردن کد نداره.فکر می کنم منظورتون کد مستر ریست باشه.
این هم کد مستر ریست : #۷۳۷۰#*
فرق n73 با n73 music چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزاران هزار با اين سوال پرسيده شده
قربوم دستت منظورم همین بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)