خب با Zmodeler v.1.9 اکسپورت ( Export ) کن![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خب با Zmodeler v.1.9 اکسپورت ( Export ) کن![]()
عزيز اينا رو با تري دي مكس ميسازن . بايد با همون تري دي مكس بتونن اكسپرت كنن كه معلوم نيست چه مرگشه اين برنامه . يعني پلاگينش زياد گير نمياد .
zmodeler هم بيشتر ورژن هاش همينطوريه وقتي اكسپرت ميكني فايل 0 بايت ميشه .
با jet audio راحت تر ميشه كار انجام داد. درصمن شما درست ميگي . من با ام پي تري كمي مشكل داشتم و وقتي وارد بازي ميشدم خودكار آهنگا رو اسكن نميكرد با اينكه گزينش فعال بود و بيشتر اوقات راديو كار نميكرد اما حالا خيلي بهتر شده . به نظر منم روش شما درست تره .ولی یه چیز دیگه اینکه اگر فرمت آهنگا رو OGG Vorbis بکنید و به صورت معمولی (نه شورتکات) توی User Track بزاری واقعا بهتره. یه بار تست کن میفهمی چی میگم...
فرق داره . بالا رو بخون .فرقی نداره که ابی
Last edited by mohammadrezams; 28-02-2008 at 16:53.
آها. فکر کردم از تو بازی ازش عکس گرفتی. واسه همین نگرفتم. شرمنده...مسلمه که واقعی بود
تازه OGG یک خوبی دیگه هم داره و اون اینکه اگر بازیرو به کسی بدی اصلا متوجه آهنگها نمیشه. چون تو سیستمش اگر Jetaudio نباشه؛ Codecهای OGG هم نیست و در نتیجه نمیتونه فایلهای آهنگ رو ببینه.من با ام پي تري كمي مشكل داشتم و وقتي وارد بازي ميشدم خودكار آهنگا رو اسكن نميكرد با اينكه گزينش فعال بود و بيشتر اوقات راديو كار نميكرد اما حالا خيلي بهتر شده . به نظر منم روش شما درست تره .
فرقی نداره که ابییه بار امتحان کن. متوجه فرقش میشی.بازم فکر نکنم فرقی کنه
MP3 هر دفعه اسکن کردن میخواد و فقط یک سری آهنگ رو پخش میکنه. ولی OGG خیلی بهتره.
اگر هم Shortcut بزاری که دیگه خیلی وضع خرابتر میشه. همون اسکن رو هم به زور میکنه...
به نظر من یکم وقت و انرژی رو روی Zmodeler صرف کنید بهتره. حداقل دنگ و فنگش که کمتره...عزيز اينا رو با تري دي مكس ميسازن . بايد با همون تري دي مكس بتونن اكسپرت كنن كه معلوم نيست چه مرگشه اين برنامه . يعني پلاگينش زياد گير نمياد .
zmodeler هم بيشتر ورژن هاش همينطوريه وقتي اكسپرت ميكني فايل 0 بايت ميشه .
نه ابی جانآها. فکر کردم از تو بازی ازش عکس گرفتی. واسه همین نگرفتم. شرمنده...
اون و بقیه رو من تو مکس رند کردم
نه تو بازی
چون تو بازی گرافیک خیلی کم میشه
با اینکه 1 ماهه این بازی رو بازی نکردمیه بار امتحان کن. متوجه فرقش میشی.
MP3 هر دفعه اسکن کردن میخواد و فقط یک سری آهنگ رو پخش میکنه. ولی OGG خیلی بهتره.
اگر هم Shortcut بزاری که دیگه خیلی وضع خرابتر میشه. همون اسکن رو هم به زور میکنه...
ولی امتحان میکنم
اره حق با شماستبه نظر من یکم وقت و انرژی رو روی Zmodeler صرف کنید بهتره. حداقل دنگ و فنگش که کمتره...
چون من که پلاگین اکسپورت مکس رو پدا نکردم
مجید هم پیدا نکرد
ببخشید شاید سوالم به این تایپیک نخوره اما سوالم اینه:
از کجا Zmodeler v2.9 فول ورژن (دارای کرک) رو بگیرم؟
اِلتماس میکنم جوابم رو بدین...![]()
بفرماییداز کجا Zmodeler v2.9 فول ورژن (دارای کرک) رو بگیرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواستي اين لينك مستقيه + كد ريجستري : فكر كنم ورژن 2.7 باشه دقيقا يادم نيست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برا ایشون 2.9 رو گذاشتم و وقتی هم داخل اون صفحه برن ورژنهای مختلف Zmodeler2.9 رو داره
اگه می شه یکی آپالودش کنه بعد لینک دانلودش رو بذاره(ورژن 2.9 ها)
خواهش می کنم چون من بد جوری داخل یه مشکل گیر کردم اگه کسی این کارو کنه زندگیم رو نجات میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)