تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 265 از 542 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

روي اون نقطه كه ميرم بالا هواپيما سقوط ميكنه
    ببین عزیز وقتی رسیدی به اون حلقه Enter یا F و یا توی PS2 مثلث رو بزن و بپر بیرون.
    بعدشم از فرودگاه لاس ونچرز مستقیم نرو به سمتش و دور خیز کن و بعد برو.
    من رفتم تا فردگاه San Fierro دور خیز کردم اول.

سلام ، در مرحله ی Stowaway وقتی که با موتور سیکلت وارد هواپیمایی که در حال پروازه میشم ، بلافاصله بعد از اینکه یه بشکه غلط می خوره و با موتورسیکلت از هواپیما می افتن بیرون ، زیر تصویر می نویسه شما به یک چتر نجات جهت بیرون پریدن از هواپیما احتیاج دارید ، من هم چتر نجات رو آماده می کنم و از هواپیما می پرم پایین ولی می میرم !!! داستان این مرحله چیه ؟!
    سلام.
    چتر نجات رو از یکی از محافظای توی هواپیما بگیر. اونها رو بکش اول اما با مشت و یا چاقو. بعدش چتر نجات رو بگیر و یک بسته ی انفجاری بنداز توی هواپیما و بدون اینکه منفجرش کنی بپر بیرون. تموم.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این راهنما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک قسمت کامل برای دوست دخترها داره.
    لذت ببر.
    راستی بگو کدومشونه؟4تا هستن که خودت باید باهاشون دوست بشی.

سلام
    مرسی از کمکتون
    من چند تا رو دیدم (3 تا) اون کهخ توی کلاس رانندگیه . اون که در پارک داره یوگا کار می کنه و یکی دیگه که با تفنک تمرین می کنه .
    راستی کلا چند تا دوست دختر خواهد داشت؟ در کل

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید که 2 تا پست می نویسم اما من این فایلی که گفتید رو دنلود کردم اما وقتی می خوام با وین زیپ بازش کنم ارور می ده و می گه که این فایل زیپ نیست و وقتی هم که می خوام یک راست بازش کنم باز ارور می ده و بازش نمی کنه . نمی دونم چی کار کنم فکر می کنم اگه دوباره دنلودش کنم هم دوباره این ارور ها رو بده.
    اگه می شه کمکم کنید یا اینکه یک عکس از همین فایل که گفتید به صورت نقشه هست رو برام بزارید که حداقل بتونم ازش استفاده کنم
    شما گفتید که یک فایل دیگه هم باهاش هست که با acrobat باز می شه اما نبود . اگه می شه اونو هم برام بدبد. ممنون می شم

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ، در مرحله ی Vertical Bird ( پرنده ی عمودی ) وقتی که از ساحل Los Santos با قایق تندرو به ساحل San Fierro می رسم و میرم توی اون ناو و ضد هواییشو رو از کار میندازم ، بعد نوشته که یه جت جنگی سرقت کن ، وقتی که جت جنگی رو سرقت می کنم و پرواز می کنم سه نقطه روی زمین مشخص کرده ، قبل از اینکه به اونا برسم سه تا جت جنگنده ی دیگه می افتن دنبالم و با موشک جت منو ساقط می کنن ، برای جون سالم بدر بردن از دست اونا باید چکار کنم ، اون سه نقطه ی مشخص شده بر روی زمین چیه و باید چکارشون کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام ، در مرحله ی Vertical Bird ( پرنده ی عمودی ) وقتی که از ساحل Los Santos با قایق تندرو به ساحل San Fierro می رسم و میرم توی اون ناو و ضد هواییشو رو از کار میندازم ، بعد نوشته که یه جت جنگی سرقت کن ، وقتی که جت جنگی رو سرقت می کنم و پرواز می کنم سه نقطه روی زمین مشخص کرده ، قبل از اینکه به اونا برسم سه تا جت جنگنده ی دیگه می افتن دنبالم و با موشک جت منو ساقط می کنن ، برای جون سالم بدر بردن از دست اونا باید چکار کنم ، اون سه نقطه ی مشخص شده بر روی زمین چیه و باید چکارشون کنم ؟
    سلام.
    در واقع از ساحل Red County سوار قایق تند رو میشید.
    وقتی به جتها رسیدید 3 تا جت هستن. 2 تاشون رو منفجر کنید. مواظب باشید جتهایی که روبروی همن با هم منفجر میشن.
    انوقت سوار آخریه شو و آروم برو بالا. قبل ازینکه با Num pad 8 موتور رو افقی کنی یک جت زیر پات هست. Rctrl رو بگیر تا مشخص شه و انوقت بهش شلیک کن. حالا برو به سمت سه تا نقطه. یک جت بیشتر دنبالت نیست. وقتی به اونجا رسیدی 4 تا قایق قاچاقچی پشت سد میبینی. جت دشمن دورت چرخ میزنه. اول اون رو بزن. بعدش با Numpad 2 موتور رو عمودی کن و چهار تا قایق رو بزن. حالا جت رو ببر به Air Strip ت توی بیابون.

ببخشید که 2 تا پست می نویسم اما من این فایلی که گفتید رو دنلود کردم اما وقتی می خوام با وین زیپ بازش کنم ارور می ده و می گه که این فایل زیپ نیست و وقتی هم که می خوام یک راست بازش کنم باز ارور می ده و بازش نمی کنه . نمی دونم چی کار کنم فکر می کنم اگه دوباره دنلودش کنم هم دوباره این ارور ها رو بده.
    اگه می شه کمکم کنید یا اینکه یک عکس از همین فایل که گفتید به صورت نقشه هست رو برام بزارید که حداقل بتونم ازش استفاده کنم
    شما گفتید که یک فایل دیگه هم باهاش هست که با acrobat باز می شه اما نبود . اگه می شه اونو هم برام بدبد. ممنون می شم
    فایل رو با Winrar باز کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Acrobat Reader هم حدود 20 مگ هست. اگه سرعت کمی داری یکی از سیدیهای درایور کامپیوترت رو بذار توی قسمت Utitilies همشون یکدونه دارن.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

هات كافي چيكار ميكنه ؟
    طرز استفاده اش چجوريه ؟

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیو بازی رو درگ کن روی هات کافی
    یه صفحه داس باز میشه y رو تایپ کن و اینتر بزن
    در مورد کارش هم
    با دوست دخترت میرید بیرون و برمیگردید
    یه سوال ازت میکنه تو قبول میکنی و میرید تو خونه و ....
    ببخشید یکم خلاصه بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من در مرحله ای که باید چند تا موتور سوار رو دنبال کنم و چند تا پاکت رو ازشون بگیرم موندم که از شکل اسکلت فرمان می گیرم
    و اون مرحله ی z که باید با یک هواپیما به چند تا ماشین تیر بزنم درست بعد از اون مرحله z که باید هواپیماهای دشمن رو بزنم تا منفجر شن
    کمک

راستی ببخشید منظور شما از این جمله:
    Acrobat Reader هم حدود 20 مگ هست. اگه سرعت کمی داری یکی از سیدیهای درایور کامپیوترت رو بذار توی قسمت Utitilies همشون یکدونه دارن.
    چیه ؟ می شه بیشتر توضیح بدید؟
    Last edited by frnsh; 29-09-2007 at 23:10. دليل: اضافه مطلب

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ، من در مرحله ی Grove 4 Life هستم ، قبل از اینکه Los Santos رو ترک کنم ، همه ی محله ها رو از بنفش ها و زرد ها پاکسازی کردم و یکپارچه سبز کردم ، ولی الان می بینم عین روز اولش شده ؟ آیا اگه مجددا مناطق رو پاکسازی کنم ، به مجرد اینکه از Los Santos خارج بشم بازم مثل روز اولش میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام ، من در مرحله ی Grove 4 Life هستم ، قبل از اینکه Los Santos رو ترک کنم ، همه ی محله ها رو از بنفش ها و زرد ها پاکسازی کردم و یکپارچه سبز کردم ، ولی الان می بینم عین روز اولش شده ؟ آیا اگه مجددا مناطق رو پاکسازی کنم ، به مجرد اینکه از Los Santos خارج بشم بازم مثل روز اولش میشه ؟
    سلام.
    نه.
    داستان بازیه.
    گرو استریت همه معتاد و کرکی شدن و بالا ها و واگوسها قدرتمند شدن.
    هودها رو گرفتی سبز کردی سبز میمونه ایندفعه.
    برای دسترسی به مرحله ی آخر هم لازمه 20 تا هود بگیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •