سلام ، در مرحله ی Vertical Bird ( پرنده ی عمودی ) وقتی که از ساحل Los Santos با قایق تندرو به ساحل San Fierro می رسم و میرم توی اون ناو و ضد هواییشو رو از کار میندازم ، بعد نوشته که یه جت جنگی سرقت کن ، وقتی که جت جنگی رو سرقت می کنم و پرواز می کنم سه نقطه روی زمین مشخص کرده ، قبل از اینکه به اونا برسم سه تا جت جنگنده ی دیگه می افتن دنبالم و با موشک جت منو ساقط می کنن ، برای جون سالم بدر بردن از دست اونا باید چکار کنم ، اون سه نقطه ی مشخص شده بر روی زمین چیه و باید چکارشون کنم ؟
سلام.
در واقع از ساحل Red County سوار قایق تند رو میشید.
وقتی به جتها رسیدید 3 تا جت هستن. 2 تاشون رو منفجر کنید. مواظب باشید جتهایی که روبروی همن با هم منفجر میشن.
انوقت سوار آخریه شو و آروم برو بالا. قبل ازینکه با Num pad 8 موتور رو افقی کنی یک جت زیر پات هست. Rctrl رو بگیر تا مشخص شه و انوقت بهش شلیک کن. حالا برو به سمت سه تا نقطه. یک جت بیشتر دنبالت نیست. وقتی به اونجا رسیدی 4 تا قایق قاچاقچی پشت سد میبینی. جت دشمن دورت چرخ میزنه. اول اون رو بزن. بعدش با Numpad 2 موتور رو عمودی کن و چهار تا قایق رو بزن. حالا جت رو ببر به Air Strip ت توی بیابون.
ببخشید که 2 تا پست می نویسم اما من این فایلی که گفتید رو دنلود کردم اما وقتی می خوام با وین زیپ بازش کنم ارور می ده و می گه که این فایل زیپ نیست و وقتی هم که می خوام یک راست بازش کنم باز ارور می ده و بازش نمی کنه . نمی دونم چی کار کنم فکر می کنم اگه دوباره دنلودش کنم هم دوباره این ارور ها رو بده.
اگه می شه کمکم کنید یا اینکه یک عکس از همین فایل که گفتید به صورت نقشه هست رو برام بزارید که حداقل بتونم ازش استفاده کنم
شما گفتید که یک فایل دیگه هم باهاش هست که با acrobat باز می شه اما نبود . اگه می شه اونو هم برام بدبد. ممنون می شم
فایل رو با Winrar باز کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Acrobat Reader هم حدود 20 مگ هست. اگه سرعت کمی داری یکی از سیدیهای درایور کامپیوترت رو بذار توی قسمت Utitilies همشون یکدونه دارن.