به احتمال زیاد گوشی خریداری شده سریال چنج هست ... و این امر در آینده برای دوستتون مشکل ساز میشه ... باز هم مشکل گوشی سریال چنجی!!!![]()
به احتمال زیاد گوشی خریداری شده سریال چنج هست ... و این امر در آینده برای دوستتون مشکل ساز میشه ... باز هم مشکل گوشی سریال چنجی!!!![]()
با سلام
دوستان بنده چند روز پیش یه k800 گرفتم ولی یه مشکلی با باطری آن دارم
باتری تا تقریبا 70 یا 80 درصد خوب کار میکنه یعنی وقتی 100 درصد است باهاش چند کار مختلف می کنم و کم کم خالی میشه و من تقریبا راضیم ولی وقتی از حدود 70 میگذره یه دفعه ظرف چند ساعت (مثلا 10 ساعت) اگر بهش دست نزنم و استندبای باشه باتری اش فورا تموم میشه. اگر هم بعد از 70 درصد باهاش کار کنم که به یک ساعت هم نمی رسه که تموم میشه. یعنی آهنگ و سرعت خالی شدن باطری هر چه باتری خالی تر میشه بطور وحشتناکی افزایش پیدا میکنه.
وقتی به 30 میرسه که یک دفعه زودی می ره به صفر!
من شارژ اولیه و ... رو رعایت کردم. مشکل کجاست
ممنون میشم یه آدم خیرخواه کمکی برسونه به این حقیر![]()
در باطري گوشيهاي ديگر 30 درصد در حالت استندباي ميتونه 20 ساعت كار كنه
و 70 درصد هم دو شبانه روز ميتونه كار كنه
با اين حساب باطري گوشي شما ايراد دارد
...............................................
يه حسني كه در گوشيهاي سوني اريكسون هست همين نمايش دادن ميزان شارژ باطري به درصد هست
يعني وقتي مثلا با 30 درصد شارژ اول مثلا دو ساعت موزيك پخش ميشه با 30 درصد شارژ آخر باطري هم به همينقدر ميشه استفاده كرد برعكس گوشيهاي ديگر مثلا نوكيا كه ميزان شارژ باطري را با چند تا خط نشون ميدند كه يك خط اول برابر يا شايد هم بيشتر از بقيه خطهاي ديگر باشد يعني وقتي خط اول تموم ميشه مثل اين ميمونه كه 60 درصد شارژ باطري مصرف شده ...
شما وقتی از بعضی از نرم افزارهای جاوا استفاده میکنید مثلا دیکشنری ، تقویم فارسی و .... گوشیتون خودبخود خاموش نمیشه یا ریست کنه
؟
سه روز کمه؟؟؟
گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.
سلام بچه ها من قبلا" تو یه انجمن ها قاب کریستال مشکی دیده بودم . تو گوگل هم عکساش هست پس چرا اینجا در هر مغازه ای می رم تا میگم رم می کنند اصفهان کسی آدرس نداره برم بگيرم هان راستی برای k800 میخوام اينم ربطش به این انجمن
واسه منم اینجوریه... نگران نباش سریالش اصلیه...
به نظر من امکانش هست چنین برنامه ای وجود داشته باشه... به این صورت که ما اول میریم این برنامه جاوا رو اجرا میکنیم بعد صفحه کلید رو با تعیین یه رمز قفل میکنیم... و دیکه هر کس بخواد صفحه کلیدو باز کنه باید رمز بده... بعد از اینکه رمزو وارد کرد میتونه از برنامه بیاد بیرونو به کارش ادامه بده...من که خودم نفهمیدم چی گفتم ... هر کی فهمید توضیح بده
با سلام دوستان من تازه این گوشی و گرفتم
ولی وقتی یه نفر به من اس ام اس میزنه اسمشو که تو لیست مخاطبا درست وارد کردم البته به فارسی به صورت بر عکس رو گوشی میزنه مثلا علی و میزنه "یلع" اگه ممکنه من و راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)