حتی ویندوز رو دوباره هم نصب کردم ام باز هم این پیغام رو میده و چند دقیقه بعد این پیغام سیستم ریست میشه.
حتی ویندوز رو دوباره هم نصب کردم ام باز هم این پیغام رو میده و چند دقیقه بعد این پیغام سیستم ریست میشه.
سلام و خسته نباشید
در Control Panel برو Regional and language
/Administrative
Change system ocal...
رو بزن و از کرکره موجود persian رو بزن و ریستارت حتمآ بکن.
پس از ظاهر معلوم شد که سرویس پک یک در مورد بعضی نرم فزارها مشکل سازه که حتمآ نسخه های جدید سازگار می باشند.در این صورت شاید کار کنه flash_player_active_x
پیش فرض انگلیسی رو از Regional and language به عنوان انتخاب اول قرار بده در سربرگ...Keyboard and language
و /OK انتخاب زبان انگلیسی / General / Change keyboard
Control Panel\AutoPlay کلیه تنظیمات در دسترس شماست.
از یک نسخه دیگه ویندوز بزن.چون بعضی ورژن های قدیمی ویستا این مشکل را دارند.
اون درایوی که ویندوز میزنی از بوت نصبش کن. قبل از نصب ویندوز جدید کاملا هم فورمتش کن.
در یک درایو دیگه نصب کن.تا اون اطلاعات هارد هم عوض بشه.
با سلام
من میخواستم کامپیوتر رومیزی خودم رو که ویندوز XP داره با لپتاپ که ویندوز ویستا Home Basic داره شبکه کنم اونم با 1394.
چطوری این کار رو انجام بدم؟ برای بازی میخوام.
با تشکر
ممنون یه ویستا دیگه دارم اونو نصب میکنم ببینم مشکل حل میشهاز یک نسخه دیگه ویندوز بزن.چون بعضی ورژن های قدیمی ویستا این مشکل را دارند.
اون درایوی که ویندوز میزنی از بوت نصبش کن. قبل از نصب ویندوز جدید کاملا هم فورمتش کن.
در یک درایو دیگه نصب کن.تا اون اطلاعات هارد هم عوض بشه.
سلام من چند وقت پیش ویستا نصب کردم درایور مودمو نمی شناخت دوباره Xp نصب کردم و درایور مودمم رو دانلود کردم در کنار Xp ویستا نصب کردم ومشکل مودم حل شد اما این دفعه کارت صدا مشکل پیدا کرد در ابتدا وقتی که نصب می کنم مشکلی نداره اما بعد ریستارت وقتی که باید ویندوز بالا بیاد نمیاد وصفحه ی آبی ظاهر میشه درایور صدای من Ac 97 است لطفا کمک کنید؟
درایور کارت صداتم دانلود کن نسب کن!
البته نباید همچین مشکلی پیش میومد
بعد صفحه آبی یک بار اومد یا هر دفه میاد!!!
هر دفعه که قراره ویندوز بالا بیاد اینطور میشه ولی برام عجیبه اخه قبلا ویستا که نصب بود با کارت صدا هیچ مشکلی نداشتم حالا نمی دونم چرا اینجوری شد شاید اشکال از یه چیز دیگس؟؟؟؟
; درایور کارت صوتیت با نصب درایور مودم خرابی به وجود میاره آخه با نصب مودم , صدای مودم هم نصب میشه و چون سازگاری نداره بنابراین صفحه آبی رو میاره
با سلام
من هر بار کامپیوتر راد ریستارت یا خاموش میکنم resolution به حداقل ممکن میرسد ازنصب کارت گرافیک هم مطمئن هستم
درایور رو خوده ویستا تونست نصب کنه یا از نت گرفتی نصب کردی؟
اگه خوده ویستا نصب کنه نباید مشکلی پیش بیاد شاید کارتت قدیمی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)