تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 959 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نسخه PC بتای Call of Duty World at War آغاز به‌کار کرد

بعد از نسخه 360 نوبت به نسخه PC بازی Call of Duty World at War رسید تا نسخه بتای حالت مالتی‌پلیر این بازی را تجربه کند. این نسخه تحت تدابیر مختلف برای شرکت حساب شده بازی‌کنان در این تجربه دوست‌داشتنی است بنابراین برای استفاده از نسخه بتا، احتیاج به Key Code هایی دارید که توسط سایت اصلی بازی یا FilePlanet پخش می‌شوند. برای استفاده از این کدها فقط کافیست تا پایان مهلت نسخه بتا در سایت اصلی بازی ثبت نام کنید. بخش‌های زیادی از جمله سیستم Squad و دعوت دوستان به بازی و یا مدهای مختلف بازی (مثل مد زامبی نازی که چندی پیش معرفی شد) از نسخه بتا حذف شده‌اند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصاحبه با Peter Molyneux

بالاخره نسخه ی دوم بازی هم منتشر شد بیاید به زمان انتشار اولین بازی برگردیم نظر شما درباره ی این دنباله چیه؟
    مدت هیجان انگیزی بود و نکات خیلی جالبی وجود داشت. از جمله اینکه یک نسخه ی ادامه در بازی وجود دارد و اینکه بازی بیش از 3 میلیون نسخه فروش داشت که هیچکس همچین فکری نمی کرد.
    چرا بازی انحصاری XBOX بود؟
    خوب...من نمیخوام به پیشبینان توهین کنم چون آنها دوستان ما هستند ولی بیاید هم زمان به ریشه ی فعالیت ما هم فکر کنید ما استودیوی Lionhead بودیم و تازه کار بازی Black And White رو تمام کرده بودیم. ریشه ی اصلی کار ما PC بود و ما هیچ تجربه ای رو با کنسول ها نداشتیم.
    وقتی ما درباره ی یک ادامه صحبت کردیم وقت مناسبی نبود و اصلا قرار نبود اینطور بشه.
    در همان وقت ما بازی فیبل رو منتشر کرده بودیم که یک خشم خیلی شدید رو در میان طرفداران وب برانگیخته بود و همه داشتن بر سر من و شرکت فریاد می زدن درباره ی چیزهایی که باید توی بازی می بود ولی نبود. پس من این مسئله رو جدی گرفتم و یک نامه نوشتم. از همئن نامه های عذرخواهی و صحبت درباره ی کارهایی برای جلب اعتماد دوباره ی مردم و قول دادم وقتی در مورد ویژگی های بازی صحبت کنم که آماده باشن و تا حد ممکن صادق خواهخم بود و این جور چیزها.
    همچنین ما یک لیست بزرگ از انتقادات و اشکالات فیبل داشتیم که برای منتشر کردن نسخه ی دوم به سراغ اون رفتیم و تا جایی که تونستیم مشکلات بازی رو حل کردیم.
    پس به خاطر این لیست بود که طراحی فیبل2 خیلی دقیق تر بود اینطور نیست؟
    خوب من گفتم ما یک لیست خوب داریم ولی این دقیقا همه ی اشکالات رو رفع نکرد.ما جاه طلب بودیم.یک روز من به استودیو رفتم و این جمله رو روی تخته نوشتم که من میخوام یک بازی رو بسازم که گیمرها هیچوقت فراموش نکنن.
    این روش منه و من همیشه سعی دارم تا مردم رو تحت تاثیر قرار بدم و آنها رو مشغول به فکر کردن کنم و اگر حتی یک ذره نتیجه بگیرم موفق شدم ولی اگر کاری نکنم شکست خوردم.
    این باز هم یک مقدار بلند پروازی است شما چطوری این کار رو کردید؟
    ما تلاش طاقت فرسایی داشتیم و میخواستیم همه ی نقاط ضعفمون رو حل کنیم.یکی از اونها داستان بازی و نوشتن بود. برای حل این مشکل ما نویسنده و داستان پرداز رو از هالیوود استخدام و با آنها درباره ی داستان بازی و خود بازی کار کردیم.این کار رو در استودیوهای شپرتون(Shepperton Studios) انجام دادیم و یک جنبه ی یادگیری برای ما داشت.
    و یک ایراد بزرگ ساختاری هم در بازی وجود داشت که خیلی بازی رو بد کرده بود و ما ساختار بازی رو عوض کردیم. این ایراد به خاطر طرزفکر غلط من بود:هر چقدر جزئیات بیشتر باشند بازی بهتر می شود.
    ولی خیلی از طراحان این ایده رو قبول دارند و فکر می کنند با این ایده بازی خیلی بهتر میشه ولی شما؟
    درسته ولی شما باید به بازی هایی مثل Dungeon Keeper و همه ی بازی هایی که ساختم فکر کنید و نتیجه رو مقایسه کنید.شما می بینید که من همین طرز فکر رو داشتم و اینطور افکار رو پیاده می کردم.
    مثلا...
    مثل بازی Black And White 1 که هوای داخل بازی مثل هوای بیرون هست. خوب چه کسی به اون اهمیت میده. چیزی که مهمه اون حسیه که بازیکن بعد از بازی بهش دست میده.
    این ماجرا من و دیگر طراحان فیبل2 خیلی آزار میداد.مثلا چه حسی داره خیلی ثروتمند بودن؟ و ما چطوری میتونیم این لحظات رو داخل بازی بیاریم؟این جواب وقتی به دهن ما رسید وقتی که The Dog رو طراحی کردیم و Dog میگفت که کمتر به معنی بیشتر است.ما همه ی تکنولوژی های پیشرفته از بازی B&W رو داخل شخصیت Dog پیاده کردیم.کاراکتر فقط یک سگ بود نه یک غول بزرگ و ترسناک.فقط یک سگ. و ما بازی رو طوری طراحی کردیم که همه بتونن بازی کنن و همه از اون لذت بردن حتی کسانی که تا حالا اصلا بازی نکردن.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

SEGA ناشر بازي The Conduit شد !

شركت Sega تاييد كرد كه به عنوان Publisher بازي The Conduit خواهد بود. اين بازي FPS كه بهترين گرافيك در بين بازي هاي Wii دارد قرار است در بهار 2009 عرضه شود.

Simon Jeffery مدير بخش امريكا Sega در زمينه مي گويد:" The Conduit يكي از معروفترين بازي هاي Wii در سال اخير بود. High Voltage Software ثابت كرد كه پيشرفت و نو اوري در زمينه تكنولوژي و گرافيكي در بازار Wii مي تواند بسيار جالب باشد. شركت SEGA هم از اينكه با High Voltage همكار شده بسيار خوشحال است."

تا قبل از اين شايعه شده بود كه خود Nintendo به عنوان Publisher بازي حاضر خواهد بود كه اين شايعه رد شد و امروز اعلام شد كه SEGA ناشر رسمي بازي خواهد بود.

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Elder Scrolls بعدی در سال 2010

کمپانی Bethesda به این نکته اشاره کرد که شماره بعدی از سری خوش‌نام Elder Scrolls، تا سال 2010 عرضه نخواهد شد. همچنین Paul Oughton از سوی این شرکت به این نکته اشاره کرد که کمپانی Bethesda هیچ طرحی برای عرضه بازی‌های خود بر روی کنسول نینتندو ندارد.

او می‌گوید:" فعلا که ما بازی FALLOUT 3 را برای امسال اماده کردیم و احتمالا نسخه‌ای دیگر از بازی‌های Elder Scrolls را برای سال 2010 اماده می‌کنیم. ما هم‌کانون هیچ علاقه‌ای به Wii نداریم و تمرکزمان بر روی 360، PS3 و PC است".

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

5. 3 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

عذرخواهی سونی از مسلمانان

در پی اعتراض مسلمانان به ترکیب موسیقی و آیات قرآن در جدیدترین بازی شرکت سونی، بخش‌های اهانت‌آمیز این بازی حذف شد.

به گزارش مهر به نقل از "پی سی ادوایزر"، این بازی قرار بود هفته گذشته، وارد بازار شود، اما پس از مطرح شدن احتمال اهانت به مسلمانان، فروش آن به تعویق افتاد. این در حالی است كه متن ترانه یکی از بازی‌ها از قرآن اقتباس شده بود. اما به دلیل اعتراض‌هایی که به این كار شد، هفته گذشته، سونی از مسلمانان عذرخواهی کرد. "پاتریک سیبولک"، مدیر روابط عمومی سونی گفت: ما صادقانه برای هر اهانتی که در این باره صورت گرفته، عذرخواهی می‌کنیم.

اینها همه در حالی است كه تصمیم سونی، واکنش‌های مثبت و منفی در پی داشت، به گونه‌ای كه بسیاری از علاقه‌مندان به بازی، انجمن‌های آنلاینی برای بحث درباره این اقدام تشکیل داده‌اند. پیش از این، بازی با نام "افسانه زلدا" به علت دربرگیری ترانه‌های اسلامی از بازار خارج شده بود و ماه پیش نیز یک بازی آمریکایی که با هدف از بین بردن نژاد مسلمانان منتشر شده بود، خشم مسلمانان بریتانیایی را برانگیخت.

7. 3 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای اولین بار در NFS سوار Nissan 370Z شوید

اگر شما قصد دارید که یک Nissan 370Z که محصول سال 2009 کمپانی نیسان می‌باشد را بخرید، اولین جایی که می‌توانید انرا تست کنید در Need For Speed: Undercover می‌باشد. در واقع شرکت EA و Nissan قراردادی امضا کرده‌اند که طبق ان شرکت نیسان محصول جدید خود را در این بازی در دسترس عموم قرار می‌دهد.

این بازی در 18 نوامبر سال جاری برای همه پلتفرم‌ها عرضه‌ خواهد شد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Jimi Hendrix و Raconteurs در گیتار هیرو

کمپانی Activision امروز تایید کرد که موزیک‌های Raconteurs و Jimi Hendrix به سمت GH:WT خواهند امد.

اهنگ‌های زیر از Hendrix در قالب یک DLC در 13 نوامبر قابل دسترس خواهند بود.
    If 6 was 9
    Little Wing
    Fire

اهنگ‌های زیر نیز از Raconteurs هستند که در 20 نوامبر در قالب DLC عرضه خواهند شد.
    Salute Your Solution
    Hold Up
    Consoler of the Lonely

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باراک اوباما برای تبلیغات مجازی، پول واقعی می‌دهد

در استانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری امریکا، باراک اوباما، کاندیدای دموکراتیک این انتخابات، پول زیادی را برای تبلیغات مجازی خود در بازی‌ها در نظر گرفته تا نظر بازیباز‌های جوان امریکا را به خود جلب کند.

این فعالیت او از 6 اکتبر با بازی Burnout:P شروع شد و در 3 نوامبر در حالی که 18 بازی مختلف را پوشش می‌دهد، تمام خواهد شد. او برای این پروژه چیزی حدود 44 هزار دلار سرمایه‌گذاری کرد.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، بیلبورد‌های تبلیغاتی مجازی در بازی Burnout وجود دارند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سونی: هیچ چیز اختصاصی نیست!

Ray Maguire (مدیر عامل SCE UK) درباره نارضایتی دارندگان PS3 از عرضه مضامین اختصاصی برای Xbox 360، گفت: هیچ چیز اختصاصی نیست!

ایشان در طی مصاحبه‌ای با سایت videogamer در کنفرانس Games 3.0 در لندن گفت: ما ترجیح می‌دهیم به جای پرداخت پول هنگفت به شرکت‌های بازی سازی، بر روی عناوین First Party مانند LBP سرمایه گذاری کنیم و به یاد داشته باشید که هیچ چیز برای همیشه اختصاصی نخواهد بود!

وقتی درباره عرضه DLC بازی GTA IV برای PS3 سوال شد وی اینگونه جواب داد: شما باید این را در نظر بگیرید که هدف اکثر شرکت‌های third-party پوشش دادن تمام پلتفرم‌هاست و دیگر دوره عناوین بزرگ انحصاری به سر رسیده.

سخنان ایشان احتمال عرضه ‌DLCهای انحصاری X360 برای PS3، به خصوص GTA IV را افزایش می‌دهد.

منبع:
    کد:

12. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرور‌های LBP بزودی درست می‌شوند

مثل اینکه این کمدی تمامی ندارد. سرور‌های این بازی از کار افتاده‌اند و طبق این پست در US PS Boards بزودی به حالت عادی بر‌می‌گردند.

در این پست امده است:" در 24 ساعت گذشته سرور‌های بازی LBP دچار مشکلات قابل توجهی شده‌اند. ما شدیدا در حال پیگیری این موضوع هستیم و امیدواریم که بزودی به حالت عادی باز‌گردند. لطفا عذر‌خواهی ما را در مورد این اتفاقات اخیر بپذیرید".

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

14. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •