تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 827 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 انتقال داغ در زمستان ویه ري به موناكو پيوست

بوبو ويه ري مهاجم سرشناس باشگاه ميلان ايتاليا روز چهارشنبه به طور رسمي به باشگاه موناكو فرانسه پيوست. ويه ري كه در فصل جاري به ميلان پيوسته بود نتوانست جايگاه ثابتي در تركيب روسونري ها پيدا كند و ترجيح داد كه راهي رقابت هاي لوشامپيونه شود. ويه ري پس از امضاء قرارداد با حضور در يك كنفرانس مطبوعاتي اظهار اميدواري كرد كه اين انتقال بتواند ضامن موفقيت او در رقابت هاي باشگاهي باشد و همچنين عاملي براي حضور اين مهاجم 32 ساله در رقابت هاي جام جهاني 2006

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 رانيه ري: بارسلونا حريف سرسختي براي چلسي است

كلوديو رانيه ري، سرمربي سابق چلسي معتقد است كه اين تيم بايد خود را آماده رقابتي سخت برابر بارسلونا نمايد.آبي پوشان استمفوردبريج قرار است ماه آينده در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان به مصاف تيم قدرتمند بارسلونا بروند.رانيه ري كه به نحوه بازي تيم بارسا آشنايي دارد، طي مصاحبه اي گفت: "خيلي است كه بتوان پيش بيني كرد كدام تيم پيروز خواهد شد و همه چيز بستگي به اين دارد كه دو تيم روز مسابقه در چه وضعيتي باشند."وي افزود: "از طرفي چلسي به خوبي براين موضوع آگاه است كه بايد در خط دفاعي مركز زمين قوي باشند، همانطور كه تاكنون بوده اند و از طرف ديگر بارسلونا نيز مصمم است تا مردان مورينيو را شكست دهد، زيرا تمام ذهنيت آنها شامل اين دو جمله است: ما بهترين فوتباليست ها هستيم و ميخواهيم پيروز شويم."سرمربي سابق چلسي در خاتمه گفت: "بديهي است كه بارسا بهترين تيم فوتبال در اروپا است و رئيس باشگاه آنها نيز كه حامي سرسخت مربي تيم مي باشد بسيار باهوش است و اين تيم درصدد است تا امنيت خود را به مرحله اجرا در‌آورد، بنابراين چلسي بايد خيلي آگاهانه پيش برود."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 كافو به خاطر پدرش ميلان را ترك مي كند

ماركوس كافو تكليف خودش را براي آينده نمي داند و بعد از تكذيب شايعه رفتن از ميلان اكنون مريضي پدر خود را بهانه اي براي بازگشت به برزيل عنوان كرده است.
    مدافع برزيلي روسونري ها اعلام كرد به خاطر بيماري پدرش قصد دارد ميلان را ترك كندو از زادگاهش بارگردد. او كه چندي پيش رفتن از ميلان را تكذيب كرده بود و حتي روزنامه ها را بابت تحريف حرف هايش مورد انتقاد قرارداده بود اكنون خواهان زندگي در برزيل است. كافو مي گويد: مساله مريضي پدرم خيلي نگرانم كرده و بايد بگويم هنوز در مورد سائوپائولو فكر نكرده ام و تنها قصد دارم در نزد خانواده ام باشم. احساس مي كنم بهترين كار اين است كه من به برزيل بازگردم و از پدرم مراقبت كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 لمپارد: مورينيو عامل موفقيت من است او با همه فرق مي كند

فرانك لمپارد، هافبك قدرتمند آبي پوشان چلسي معتقد است كه روش خاص مربيگري خوزه مورينيو، او را به بهترين شرايط ممكن رسانده و عامل درخشش اين بازيكن بوده است.
    وي مي گويد: "بزرگترين هديه اين مرد پرتغالي به من حس اعتماد به نفسي است كه در حال حاضر در درونم احساس مي كنم. مورينيو به من گفت كه بخش اصلي و مهم تركيب آبي پوشان هستم و مي توانم تحول عظيمي را در استمفوردبريج ايجاد كنم. بايد اقرار كنم كه مورينيو با تمام كساني كه تا به حال در دنياي فوتبال با آنها برخورد داشته ام، فرق مي كند. دانش فني او در مورد فوتبال بسيار بالاست. علاوه بر اين مورينيو شناخت كاملي از شاگردانش دارد و به بهترين نحو ممكن از ستارگانش بهره مي جويد. در استمفوردبريج تمام بازيكنان به اين مربي بزرگ احترام مي گذارند."

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    سامي بيست و پنج بازيکن جهت حضور در اردوي تيم ملي فوتبال در کيش اعلام شد.اردوي كيش از تاريخ 24/10/84 لغايت 27/10/84 برگزار مي شود.
    اسامي بازيكنان دعوت شده به اين اردو به شرح زير است:ابراهيم ميرزاپور، مهدي واعظي، حسن رودباريان، حسين آشنا، يحيي گل محمدي، سيد جلال حسيني، پژمان منتظري، علي انصاريان، مهدي اميرآبادي، محسن ارزاني،جلال اکبري، حسين کعبي، مجيد ايوبي، مهدي رجب زاده، آندرانيک تيموريان، مازيار زارع، حامدکاويانپور، جواد شيرزاد، بهشاد ياورزاده، مجتبي جباري، مسعود شجاعي، علي دايي، رسول خطيبي، سياوش اکبرپور و غلامرضا رضايي.لازم به ذکر است؛ بازيکنان نامبرده راس ساعت 7 صبح روز شنبه 24/10/84 در محل کمپ تيمهاي ملي خود را به کادر فني تيم ملي معرفي كنند، ضمنا ملي پوشان کشورمان ساعت 9 صبح شنبه تهران را به مقصد کيش ترک خواهند كرد.
    نکته ی جالب در این فهرست این است که از بهترین دفاع و دروازه بانان لیگ (استقلال) نماینده ای دیده نمی شود. آقای دادکان موفق باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به نظر شما بازي پيروزي و بايرن مونيخ چند چند مي شه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به نظر من كه بيش تر از 10 تا گل مي خوره چون پرسپوليس امسال خيلي افت كرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به نظر من كه مورينيو آدم خيلي جالبي است
    و واقعا تونست چلسي رو از اون موقعيت بحراني نجات بده

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

تيم فوتبال باير مونيخ با نتيجه 2-1 پيروزي تهران را شكست داد.

البته امروز پرسپوليس , پرسپوليس ليگ نبود و در يك كلمه تركوند

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    تيم فوتبال باير مونيخ با نتيجه 2-1 پيروزي تهران را شكست داد.

البته امروز پرسپوليس , پرسپوليس ليگ نبود و در يك كلمه تركوند

آقا مهدی، شما بازی رو دیدید که میگید ترکــــــــــــــــــوند؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •