تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 473 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها دستت شما درد نکنه w800 کردمش خیلی خوب شد یه سری باگ هم داشت برطرف شد ممنون
    توی please wait بار اول در setools گیر کرد امدم مجدد روی XS فلش کردم بدون احتیاج به پچ گوشی بالا امد فقط یه سوالی از روی کنجکاوی داشتم اگه به این پچ احتیاج بود بعد از وارد کردن کد مخصوصش و تغییر اکستنشن به vpk این به چه صورت و در کدوم دایرکتوری باید نصب می کردیم؟؟
    احتياج به چيز ديگه اي نبود همون پچ Please wait رو تو قسمت Misc files برنامه ستول ميزاشتي و فلش رو ميزدي و اين پچ هم كارش برداشتن Please wait اول لـــود شدن گوشي هستش هميـــن

2. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دادم بیرون گوشیمو برام فلش کنن... میخواستم برام یه main &fs فارسی دار بریزه... k550 CID53 یارو گفت ریختم ولی فارسی رو نمیشناسه!؟!؟ مگه میشه؟!؟!؟ با توجه به اینکه من خودم بدون باکس گوشیمو فلش کرده بودم و به w610 تبدیل کرده بودم.. ممکنه مشکل داشته باشه؟ میدونم که احتمالش خیلی کمه.... ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دو سئوال مجزا در مورد 2 گوشی سونی k750 و w810 دارم :

1- گوشی سونی k750 با مشخصات زیر را می خواهم تبدیل به w800 کنم دقیقا چه فایلهایی را برای تبدیل باید داشته باشم
    welcome to setool2 lite edition v 1.08
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors
    ChipID:8040,EMP protocol:0301
    PHONE IS BROWN
    FLASH CID detected:49
    Speed:921600
    Flash ID check:890D
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:000000000000000 CERT:BROWN
    FLASH CID:49 COLOR:BROWN

MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL
    MAPP CXC version: R1CA021

2- گوشی w810 را چند پچ را توسط Patch Collector تبدیل به یک پچ کردم و آن را توسط ستول به گوشی انتقال دادم اما دو اشکال برایم پیش آمده اگر بخواهم مثلا یکی یا دو تا از پچها را حذف کنم مثلا ( با کلید ولوم چراغ روشن شود ) چه کار باید کنم و در ضمن یک اکوستیک صدارا به گوشی منتقل کردم اما بعد از چند ساعت هر چه تماس می گیرم بعد از دو زنگ گوشی ریست می شود ایراد از کجاست ؟ از پچها و یا اکوستیک ؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دو سئوال مجزا در مورد 2 گوشی سونی k750 و w810 دارم :

1- گوشی سونی k750 با مشخصات زیر را می خواهم تبدیل به w800 کنم دقیقا چه فایلهایی را برای تبدیل باید داشته باشم
    PHONE IS BROWN
    Flash ID check:890D
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:000000000000000 CERT:BROWN
    FLASH CID:49 COLOR:BROWN

MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL
    MAPP CXC version: R1CA021

2- گوشی w810 را چند پچ را توسط Patch Collector تبدیل به یک پچ کردم و آن را توسط ستول به گوشی انتقال دادم اما دو اشکال برایم پیش آمده اگر بخواهم مثلا یکی یا دو تا از پچها را حذف کنم مثلا ( با کلید ولوم چراغ روشن شود ) چه کار باید کنم و در ضمن یک اکوستیک صدارا به گوشی منتقل کردم اما بعد از چند ساعت هر چه تماس می گیرم بعد از دو زنگ گوشی ریست می شود ایراد از کجاست ؟ از پچها و یا اکوستیک ؟
    در مورد سوال اول چون گوشی شما Brown نمی شه تبدیل کرد یعنی تا حدودی که می دانم فکر کنم باید برید بدید بیرون براتون با باکس فلش کنن و تبدیل کنن
    در مورد سوال دوم شما نباید چندتا پتچ رو با هم یکی می کردید اما حتا تنها پتچ های اصلی هم وارد کنید و در دستور اول Yes بزنید Block که نوشته شده توی گوشی رو پاک می کنه (پیشنهاد می دم یه فلش کامل کن و دونه دونه پتچ بزن تا ایراد کار دستت بیاد :: بعد از هر پتچ تست کن گوشی رو :: )

دادم بیرون گوشیمو برام فلش کنن... میخواستم برام یه main &fs فارسی دار بریزه... k550 CID53 یارو گفت ریختم ولی فارسی رو نمیشناسه!؟!؟ مگه میشه؟!؟!؟ با توجه به اینکه من خودم بدون باکس گوشیمو فلش کرده بودم و به w610 تبدیل کرده بودم.. ممکنه مشکل داشته باشه؟ میدونم که احتمالش خیلی کمه.... ممنون
    مشکل دار که نیست ولی شما خوب حتما نمی خواست بدید تبدیل به CID 53 کنن ولی من زیاد در مورد این سید اشنایی ندارم ولی فکر کنم کاستومایز فارسی دارشو پیدا کنی و روش فلش کنی حتما درست میشه

6. 3 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

( در مورد سوال دوم شما نباید چندتا پتچ رو با هم یکی می کردید اما حتا تنها پتچ های اصلی هم وارد کنید و در دستور اول Yes بزنید Block که نوشته شده توی گوشی رو پاک می کنه (پیشنهاد می دم یه فلش کامل کن و دونه دونه پتچ بزن تا ایراد کار دستت بیاد :: بعد از هر پتچ تست کن گوشی رو :: )

ممنون با عرض معذرت میشه بگید دقیقا چه فایلهایی را برای فلش کردن w 810 را نیاز دارم و آیا خودم می توانم با ستول این کار را انجام دهم چون با یکسری اصطلاحات مشکل دارم
    Abort all operations.
    Can't load id loader !
    Elapsed:31 secs.
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    Flash ID check:2019
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:000000000000000000 CERT:RED
    FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R4EA031 prgCXC1250316_GENERIC_HN
    MAPP CXC version: R4EA031
    Language Package:M_EAST_N_AFR
    CDA article: CDA102295/7
    CDA version: R2A
    Default article: cxc1250324
    Default version: R4ED001

Operator: 000-00

USERCODE:7144

Elapsed:4 secs.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درســـته دوســـت من اينو روي k810 امتحان نكردم ولي براي w800 دوستم كه امتحان كردم درســت كار كرد و هيچ مشكلي هم پيش نمياد يه پچ مشكل چنداني به گوشي نميرسونـــه
    اگه اون پچ كار نكــرد اين هم هســـت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همينجور كه دوست خوبمون گفتن شما با خيال راحـــت فلش كنيد فقط گوشي شما روي please wait گيــر ميكنه كه اونم با يه پچ مشكلتون حل ميشـــه
    موفق باشيد!
    دوست عزیز ممنونم که لطف کردی و یک پچ دیگه رو هم واسه ام آپ کردی.

دو تا سوال در مورد ضبط کردن صدا دارم :
    1- وقتی داریم صدا رو موقع مکالمه ضبط می کنیم هر 20 ثانیه یک صدای بیپ پخش میشه . آیا طرف مقابل هم این صدا رو میشنوه یا نه ؟ چون وقتی ضبط رو تست می کردم متوجه شدم که بعد از ضبط مکالمه ، وقتی صدای ضبط شده رو پخش می کنم اون صدای بیپ شنیده نمیشه. می خواستم بگم اگر موقع مکالمه ، طرف مقابل این صدا رو نمی شنوه دیگر شاید نیازی به نصب این پچ نباشه.

2- وقتی صدای مکالمه ضبط شده رو پخش می کنم ، ولوم صدا رو باید تا آخرین حد بالا ببرم تا بلکه تا حدی قابل شنیدن بشه ، آیا این نرماله ؟ آیا میشه کاری کرد که کیفیت صدای مکالمه ضبط شده به همون حدی باشه که موقع مکالمه داریم می شنویم ؟ دیگر نیاز به این نباشه که ولوم رو تا آخرین درجه بالا ببریم تا قدری قابل شنیدن باشه ؟

و اما در مورد نصب این پچ ، یک تعمیراتی پیدا کردم که میگه نرم افزارش رو دارم ولی پچ رو ندارم چون تا حالا این کار رو نکردم . گفت شما پچ رو بیار من خودم واسه ات نصبش می کنم ولی تضمین نمی کنم که صد در صد پچ کار کنه

حالا قرار شده که این دو تا پچ رو روی مموری کارتم بریزم و ببرم نصبش کنه . فقط شما لطف کن هر نکته ای که لازم می دونی که موقع نصب رعایت بشه برام توضیح بده تا این کار درست و اصولی انجام بشه . یک چیزی هم ازم پرسید که من درست جوابش رو نمی دونستم ، گفت آیا باید با باکس فلش بشه یا نه ؟ یک همچین چیزی پرسید ، امیدوارم سوالش رو درست گفته باشم. راستی نرم افزارش هم باید همینی باشه که شما آموزشش رو برام آپ کرده بودین درسته ؟

در مورد مموری کارت کا810 هم اگر ممکنه بگین تا چند گیگ میشه حافظه اش رو ارتقا داد ؟ بهترین مارک چی هستش و چه قیمتی داره ؟ آیا گارانتی اش هم اهمیت داره که چی باشه ؟ از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه ؟
    Last edited by Setareh 2006; 08-12-2008 at 01:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

14

سلام
    احتمالا مشکل از رم هست شما با یک رم دیگه تست کن ببین چی میشه
    سلام من حتی برای یکی از دوستانم هم فرستادم
    ولی توی گوشی اونهم خراب نشون میده
    فکر می کنید ایراد از چی میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دست شما درد نکنه
    اگه امکان داره منو راهنمایی کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    چه جوری میتونم بدون داشتن سی دی نصب سونی اریکسون K750i برنامشو تو رایانه نصب کنم؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

ممنون با عرض معذرت میشه بگید دقیقا چه فایلهایی را برای فلش کردن w 810 را نیاز دارم و آیا خودم می توانم با ستول این کار را انجام دهم چون با یکسری اصطلاحات مشکل دارم
    Abort all operations.
    Can't load id loader !
    Elapsed:31 secs.
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    Flash ID check:2019
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:000000000000000000 CERT:RED
    FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R4EA031 prgCXC1250316_GENERIC_HN
    MAPP CXC version: R4EA031
    Language Package:M_EAST_N_AFR
    CDA article: CDA102295/7
    CDA version: R2A
    Default article: cxc1250324
    Default version: R4ED001

Operator: 000-00

USERCODE:7144

Elapsed:4 secs.
    ورژن فریمورتو توی این نتونستم پیدا کنم اگه می تونی گزینه Identify بزن اون اطلاعات بزار اینجا فقط فریمور مونده که فریمور رو هم بدونی دیگه هیچی نمی خواد اون جاهایی که قرمز کردم برات مهمه یهنی سید گوشیت 49 هستش و وقتی Main & FSبخوای بگیری باید سید 49 بگیری رنگ گوشیت هم که قرمز و راحت می تونی فلش کنی با SETool

دوست عزیز ممنونم که لطف کردی و یک پچ دیگه رو هم واسه ام آپ کردی.

دو تا سوال در مورد ضبط کردن صدا دارم :
    1- وقتی داریم صدا رو موقع مکالمه ضبط می کنیم هر 20 ثانیه یک صدای بیپ پخش میشه . آیا طرف مقابل هم این صدا رو میشنوه یا نه ؟ چون وقتی ضبط رو تست می کردم متوجه شدم که بعد از ضبط مکالمه ، وقتی صدای ضبط شده رو پخش می کنم اون صدای بیپ شنیده نمیشه. می خواستم بگم اگر موقع مکالمه ، طرف مقابل این صدا رو نمی شنوه دیگر شاید نیازی به نصب این پچ نباشه.

2- وقتی صدای مکالمه ضبط شده رو پخش می کنم ، ولوم صدا رو باید تا آخرین حد بالا ببرم تا بلکه تا حدی قابل شنیدن بشه ، آیا این نرماله ؟ آیا میشه کاری کرد که کیفیت صدای مکالمه ضبط شده به همون حدی باشه که موقع مکالمه داریم می شنویم ؟ دیگر نیاز به این نباشه که ولوم رو تا آخرین درجه بالا ببریم تا قدری قابل شنیدن باشه ؟

و اما در مورد نصب این پچ ، یک تعمیراتی پیدا کردم که میگه نرم افزارش رو دارم ولی پچ رو ندارم چون تا حالا این کار رو نکردم . گفت شما پچ رو بیار من خودم واسه ات نصبش می کنم ولی تضمین نمی کنم که صد در صد پچ کار کنه

حالا قرار شده که این دو تا پچ رو روی مموری کارتم بریزم و ببرم نصبش کنه . فقط شما لطف کن هر نکته ای که لازم می دونی که موقع نصب رعایت بشه برام توضیح بده تا این کار درست و اصولی انجام بشه . یک چیزی هم ازم پرسید که من درست جوابش رو نمی دونستم ، گفت آیا باید با باکس فلش بشه یا نه ؟ یک همچین چیزی پرسید ، امیدوارم سوالش رو درست گفته باشم. راستی نرم افزارش هم باید همینی باشه که شما آموزشش رو برام آپ کرده بودین درسته ؟

در مورد مموری کارت کا810 هم اگر ممکنه بگین تا چند گیگ میشه حافظه اش رو ارتقا داد ؟ بهترین مارک چی هستش و چه قیمتی داره ؟ آیا گارانتی اش هم اهمیت داره که چی باشه ؟ از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه ؟
    به به چقدر سوال
    جواب 1: نه طرف مقابل شما صدایی نخواهد شنید
    جواب 2:اگه تقویت صدا بکنی (البته بهترین درایور اکسوتیکت)زیاد احتیاج به بالا بردن صدا نداری
    جواب 3:نصب پتچ خیلی راحته از من میشنوی خوب خودت یاد بگیر شروع به یاد گرفتن بکن کمی توی این فروم بگردی خبره میشی همه ماها اینترنتی یاد گرفتیم کسی بهمون یاد نداد (خواست توانستن است)
    ولی اگه می خوای بدی بیرون نکته ای نیست که توجه کنی چون فریمور گوشیتو می دونی و پتچ با فریمور سازگار هستش دیگه بستگی داره به اون تعمییرکار که بلد باشه پتچ نصب کنه یا نه

سلام دوستان
    چه جوری میتونم بدون داشتن سی دی نصب سونی اریکسون K750i برنامشو تو رایانه نصب کنم؟
    شما اصلا احتیاج به CD ندارید وقتی گوشی رو با USB وصل کنید خود کامپیوتر میشناستش و درایورش رو نصب می کنه

13. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •