تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 269 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269 آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان آندو با استقلال قرارداد داره؟ یا تموم شد؟
    میگن قراره بره قطر...

پ.ن:
      محتوای مخفی: قلعه نوعی در کنار داماد و پسرش 

اندو قراردادش تموم شده تا الان از سه تیم داخل ایران پیشنهاد داشته
    بالاترین رقمی هم که بهش پیشنهاد شد از تراکتور بوده که 3 میلیارد بوده
    البته خودش گفته تو ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه

2. 7 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

دوستان قضیه ماهان بغدادی چی شد؟؟من اصلا نمیشناسمش اما توی سایت های هواداری استقلال،واسه خودش پادشاهی میکنه! واقعا این جوون انقدر خوبه؟؟؟الان هم که انگار میگن اومدنش منتفی شده .نمیدونم چرا کسی نمیتونه یه آمار قابل اعتماد و درست ازش بده؟

4. 3 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گویا پاشازاده با باشگاه به توافق نرسیده و فکری به تیم اضافه شد

خیلی دوست داشتم پاشازاده را رو نیمکت ببینم اما متاسفانه نشد

6. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان قضیه ماهان بغدادی چی شد؟؟من اصلا نمیشناسمش اما توی سایت های هواداری استقلال،واسه خودش پادشاهی میکنه! واقعا این جوون انقدر خوبه؟؟؟الان هم که انگار میگن اومدنش منتفی شده .نمیدونم چرا کسی نمیتونه یه آمار قابل اعتماد و درست ازش بده؟
    خودش تو صفحه شخصیش تو فیس گفته بود داره میاد تهران خیلیا بر این باور بودن داره میاد استقلال البته قرار بوده واسه تست بیاد ولی گویا امیر قلعه نوعی دیگه بازیکن تستی قبول نکرده
    ماهان اقای گل لیگ جوانان سوئد هست ولی به نظر من زود واسش بازی تو استقلال زیر فشار حاشیه ها نابود میشه سن کمی داره بهتره فعلا تو سوئد ادامه بده واسه اینده خودش هم بهتره به ایران نیاد

8. 7 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودش تو صفحه شخصیش تو فیس گفته بود داره میاد تهران خیلیا بر این باور بودن داره میاد استقلال البته قرار بوده واسه تست بیاد ولی گویا امیر قلعه نوعی دیگه بازیکن تستی قبول نکرده
    ماهان اقای گل لیگ جوانان سوئد هست ولی به نظر من زود واسش بازی تو استقلال زیر فشار حاشیه ها نابود میشه سن کمی داره بهتره فعلا تو سوئد ادامه بده واسه اینده خودش هم بهتره به ایران نیاد
    * ماهان بغدادی بازیکن ایرانی که سابقه بازی در لیگ سوئد را دارد در تمرین امروز استقلال حاضر شد و پا به پای بازیکنان این تیم تمرین کرد.

فارس

10. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

* ماهان بغدادی بازیکن ایرانی که سابقه بازی در لیگ سوئد را دارد در تمرین امروز استقلال حاضر شد و پا به پای بازیکنان این تیم تمرین کرد.

فارس
    والا ما موندیم همه تو باشگاه میگن شایعس یه هو میاد تو تمرین امسال چرا اینجوری میکنن
    یا خیلی داریم با سیاست کاریم میکنیم یا خیلی هرکی هرکی تو باشگاه که با وجود شخصی مثل افشارزاده بعید میدونم

12. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امشب رحمتی مهمون برنامه ماه عسله
    واقعا نمیدونم میخواد بیاد چی بگه؟امیدوارم هوادارا گول حرفاشو نخورند....مطمئنم میخواد بیاد مظلوم نمایی کنه که به خاطر پول نرفتمو هزار تا بهونه بیاره و توپو بندازه توی زمین باشگاه
    امیدوارم کسی گول این ادمو دیگه نخوره امیدوارم دستش واسه همه رو بشه
    میخواد بیاد اشک تمساح بریزه و بگه من پولکی نیستم بعد یکی هم از اونور بگه بذار بگم میری حرم امام رضا مخفیانه ویلچر جابه جا میکنی از اینورم رحمتی میگه نه نگو اینو دیگه نگو
    فقط نمیدونم این چه کار خیر مخفیانه ایه که تنها کسی که ازش باخبر نشده حافظ شیرازیه که اگه اونم در قید حیات بود حتما متوجه میشد

من از زبون خودش شنیدم فقط و فقط و فقط واسه پول بازی میکنه خودش اعتراف کردو گفت من همیشه دنبال پول خوب بودم و فقط فصل گذشته که استقلال تا 8 تای اسیا رفته بود بالا نمیخواستم زحماتم بر باد بره و با دلم تیمو انتخاب کردم یعنی خودش اعتراف کرد فقط پارسالو به خاطر دلش تیمو انتخاب کرد و سالهای گذشته و اینده فقط دنبال پوله

فقط امیدوارم هوادارا گول مظلوم نماییهاشو نخورند....

امیدوارم بیاد بگه مردم بدونید من میخواستم واسه سرمربی تیم تصمیم بگیرم...مردم من میخواستم مربی دروازه بانارو انتخاب کنم من میخواستم پول اسپانسرو بگیرم مردم من میخواستم دستیار اول سرمربیو انتخاب کنم امیدوارم هرچی میگه اینارو بگه بعد شروع به اشک ریختنو عوام فریبی کنه
    100% امشب واسه استقلال حاشیه درست میکنند در این برنامه واقعا اگه بخواد با علیخانی چفت بشنو واسه استقلال حاشیه بسازند امیدوارم اه و نفرین اون هوادارایی که تو ازادی به خاطرش گلوشونو پاره کردند دامن ریاکارشو بگیره

14. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

دوستان امشب رحمتی مهمون برنامه ماه عسله
    واقعا نمیدونم میخواد بیاد چی بگه؟امیدوارم هوادارا گول حرفاشو نخورند....مطمئنم میخواد بیاد مظلوم نمایی کنه که به خاطر پول نرفتمو هزار تا بهونه بیاره و توپو بندازه توی زمین باشگاه
    امیدوارم کسی گول این ادمو دیگه نخوره امیدوارم دستش واسه همه رو بشه
    میخواد بیاد اشک تمساح بریزه و بگه من پولکی نیستم بعد یکی هم از اونور بگه بذار بگم میری حرم امام رضا مخفیانه ویلچر جابه جا میکنی از اینورم رحمتی میگه نه نگو اینو دیگه نگو
    فقط نمیدونم این چه کار خیر مخفیانه ایه که تنها کسی که ازش باخبر نشده حافظ شیرازیه که اگه اونم در قید حیات بود حتما متوجه میشد

من از زبون خودش شنیدم فقط و فقط و فقط واسه پول بازی میکنه خودش اعتراف کردو گفت من همیشه دنبال پول خوب بودم و فقط فصل گذشته که استقلال تا 8 تای اسیا رفته بود بالا نمیخواستم زحماتم بر باد بره و با دلم تیمو انتخاب کردم یعنی خودش اعتراف کرد فقط پارسالو به خاطر دلش تیمو انتخاب کرد و سالهای گذشته و اینده فقط دنبال پوله

فقط امیدوارم هوادارا گول مظلوم نماییهاشو نخورند....

امیدوارم بیاد بگه مردم بدونید من میخواستم واسه سرمربی تیم تصمیم بگیرم...مردم من میخواستم مربی دروازه بانارو انتخاب کنم من میخواستم پول اسپانسرو بگیرم مردم من میخواستم دستیار اول سرمربیو انتخاب کنم امیدوارم هرچی میگه اینارو بگه بعد شروع به اشک ریختنو عوام فریبی کنه
    100% امشب واسه استقلال حاشیه درست میکنند در این برنامه واقعا اگه بخواد با علیخانی چفت بشنو واسه استقلال حاشیه بسازند امیدوارم اه و نفرین اون هوادارایی که تو ازادی به خاطرش گلوشونو پاره کردند دامن ریاکارشو بگیره
    دوست عزیز معلومه حسابی ازش شاکی هستی،در واقع همه ی ما همین حسو داریم.علیخانی هم یکی مثل خودشه.از لحظه ای که خبر حضورش توی ماه عسل را خوندم ،نفرتم از علیخانی بیشتر شد که چفدر این بشر عقده ایه.الان فکر کرده ما خیلی ناراحتیم این یارو رفته میخواد عقده هاشو نسبت به استقلال باز هم بروز بده ولی زهی خیال باطل! الان باید بگیم تا امیر جعفری را صدا نکردیم ،بساطتو جمع کن

16. 4 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نمیدونم برنامه ماه عسل رو دیدید یا نه ؟ فارغ از زندگی خصوصی مهدی ,رضا و علی بیرانوند که شاید واسه خیلیا همچین زندگی وجود داشته باشه یعنی الان شرایط خیلیا اینجوریه ...
    ولی همه هم فوتبالیست نمیشن شاید تا اخر عمرشون همون زندگی سخت رو ادامه بدن هیچ کس هم پیدا نشه ازشون بخواد داستان زندگیشونو تعریف کنه
    وقتی سید و دیدمش واقعا دلم سوخت که چرا رفته؟
    از یه طرفم گفتم واقعا بازیگر خوبی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ﺁﺧﻪ ﮐﺠﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺑﺎﻥ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
    ولی در کل خاطرات خوبی باهاش داشتیم امیدوارم یه روزی برگرده با پیرهن تیم محبوبش خداحافظی کنه....

پیراهن ابی بیرانوند هم گویای خیلی چیزا بود !!!!!!
    و اون کری رضا عنایتی واسه احسان علیخانی که ترکوند
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 03-07-2014 at 21:48.

18. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جاسم کرار با استقلال دو ساله بست

به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار با عقد قراردادی دوساله به تیم استقلال پیوست. این بازیکن عراقی پیش از این هم سابقه حضور در استقلال را داشت. کرار مدتی هم برای تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ برتر بازی کرد و در نهایت به عراق بازگشته بود.

خوب کرار هم اومد . پازل تاکتیکی در حال کامل شدنه . همچنان به یه دروازه بان دوم و هافبک دفاعی و وینگر نیاز داریم .

وینگر و دروازه بان رو می تونیم از سهمیه خارچی استفاده کنیم و هافبک دفاعی هم در صورت رفتن تیموریان باید یه جانشین خوب بگیریم

صادقی و بیگزاده و خسرو هم به احتمال زیاد تمدید می کنند

------------------------------------ فروزان -----------------------------------

بیک زاده --------- صادقی ( هرائل مگوبیان) ------- حنیف --------- فخر الدینی

---------------- امید ابراهیمی --------هرائل مگوبیان ( نوری , خرسند نیا ) ----

کرار ----------------- مهدی کریمیان (جمشیدیان) ------------------- خسرو حیدری

-------------------------- برهانی ( قاضی و شهباز زاده ) ------------------
    Last edited by king of the kings; 04-07-2014 at 18:31.

20. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •