تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 624 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون .
    گیرنده من ایکس ویژن هستش که واسه کامپیوتر گرفتم .
    توی بحث های دوستان دیدم بعضی ها گفتن اگه آنتن خودشو کنار پشت پنجره بذاریم خوب میگیره ولی واسه من نگرفت !
    با آنتن خودش روی پشت بوم هم نگرفت !
    با آنتن تلویزیون خونه هم امتحان کردم نگرفت !
    توی احمد آباد و قاسم آباد امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد .
    ولی دیگه نرفتم آنتنو بچرخونم . گفتم خیر سرش دیجیتاله
    اگه قراره باز برم پشت بوم یکی رو بذارم پایین من بچرخونم اونم هی گرا بده که خیلی خنده دار میشه . عین همون آنالوگ میشه .
    با برنامه های TotalMedia 3.5 ، BlazeDTV 3.5 ، CyberLink PowerCinema امتحانش کردم ولی iهیچ شبکه ای پیدا نشد .
    ProgDVB رو هم الان امتحان کردم بازم شبکه ای پیدا نشد . گرچه فکر نمی کنم تنظیمات خاصی لازم باشه ولی تنظیماتشو انجام دادم ( طبق راهنمایی که دوستمون داشتن )

اصلا از کجا میتونم بفهمم خود دستگاه سالمه ؟
    اسمش اینه
    x-vision PCDVB-2100

وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میشناستش .
    چراغی چیزی نداره که روشن شه ؟

احتمال خراب بودن اون گیرنده تقریبا -=صفر=- هست البته.

دوست عزیز من هم دقیقا همین مدل رو دارم.

اون آنتن کوچولوی رومیزی فقط جاهایی که سیگنال قوی دارند جواب میده. خواهرم خونه شون طبقه 6 آپارتمان هست و از این آنتن ها کنار پنجره کنار لپ تاپش گذاشته و داره استفاده میکنه. اما خونه ما یه 2 طبقه هست و فقط با آنتن هوایی میتونیم سیگنال رو دریافت کنیم.
    دقیقا مثل قضیه آنتن دادن موبایل در اکثر جاها و کوربودن پوشش در بعضی محلات دیگه! اینم همونجوریه.

برای تنظیم انتن شما یه بار آنتن هوایی رو اوکی بکنش و جاش رو محکم کن دیگه مزاحم وقتت نمیشه.

اگر مطمئن هستی که درایور گیرنده توسط ویندوز شناسایی شده اون رو به درگاه یو اس بی وصل کن
    توی ویندوز یه صدا میشنوی که نشانگر اینه که یه یو اس بی وصل شده.
    - حالا فیش آنتن رو به انتهای گیرنده بزن.
    - حالا یکی از برنامه های خوب رو اجرا کن. مثل ProgDVB Professional و --- Viewer
    - مطمئن شو که در تنظیمات Hardware برنامه این گیرنده با نام BDA AF9015 به نرم افزار شناساسونده شده.
    - حالا به قسمت اسکن دستی یا Manual Search/Scan Transponder برنامه برو و یکی از دو فرکانس فعال در مشهد رو بده:

در مشهد گویا فرکانس 482000 کیلوهرتز معادل 482 مگاهرتز در Bandwidth (پهنای باند) 8، حاوی کانالهای اصلی هست و فرکانس 506000 کیلوهرتز معادل 506 مگاهرتز در Bandwidth (پهنای باند) 8، کانالهای مستند و جام جم و استانی و پرس تی وی و العالم و الکوثر.

وقتی یکی از این دو فرکانس رو دادی با دکمه Lock به نرم افزار بگو که روی این فرکانس خاص ثابت بمونه.

حالا اگر کسی بره بالا و آنتن رو بچرخونه میبینی که ناگهان نور قرمز رنگی از LED داخل گیرنده USB مادیران دیده میشه به منزله ی اینکه این فرکانس درش کانال دیجیتال وجود داره! و بر روی مانیتور میبینی که درصد گیرندگی اون فرکانس در نرم افزار ProgDVB Professional میره بالا! در بهترین جا بگو آنتن رو ثابت کنند و از این به بعد اگر حتی بارون هم بباره تصویر دیجیتال قطع نمیشه! (بر خلاف ماهواره که در زمان بارندگی شطرنجی و قطع میشه)

موفق باشید.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 02-12-2010 at 09:58.

2. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

عزیزم این حرفها رو باور نکن! حرف مغازه دار سنده؟ یا تجربه چندین ساله کاربران اینجا در مورد پخش دیجیتال؟
    شما لطف کن مارک و مدل اونی که خریدی رو اینجا بنویس. اگر هم تونستی ازش با موبایل عکس بگیر و بگذار اینجا.
    سیستم پخش DIGITAL در همه جای ایران مبتنی بر یک استاندارده: ----T MPEG-4 H.264/AVC
    اگر جایی در ایران سیستم دیجیتال درش فعال بشه، هر گیرنده ای که با سیستم بالا سازگار باشه هم صدا و هم تصویر رو به راحتی به صورت دیجیتال زمینی ----T دریافت و پخش میکنه..
    مدلشو يادم رفته...چون همون روز رفتم پسش دادم...البته زياد معروف نبود....بعدش با مدال ايكس ويژن ماديران هم همين مشكلو دارم!
    اگر شما تو یزد با مبدل دیجیتال تونستی کانالها رو بگیری با اون USB هم میتونی! فقط باید درایورش رو به ویندوز بشناسونی و بعد نرم افزار پخش کننده کانالهای دیجیتال رو نصب کنی و شبکه ها رو اسکن و بعدش از تماشا و در صورت دلخواه، ضبط همزمان همه کانالها بر روی کامپیوترتون لذت ببری!
    من دقيقا همين كارها رو كردم...اول درايورشو نصب كردم بعد نرم افزارشو...اما وقتي اسكن ميكردم هيچي پيدا نميكرد!!
    مثلا جمعه شب ها برنامه سینمایی -=هفت=- رو به صورت زنده از شبکه سوم میشه تماشا کرد و -=ورزش از نگاه دو=- رو در پس زمینه از شبکه دوم ضبط کرد...
    حالا مثلا ورزش از نگاه دو چه تحفه اي هست كه ضبطش كنيم؟!
    ولي اين كار(تماشاي يه كانال و ضبط يه كانال ديگه در پس زمينه) رو ال سي دي ماشين زمان ال جي هم انجام ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان بلاخره موفق شدم با گیرنده usb --- تی وی دیجیتال رو بگیرم فقط می خوام یه مدل دیگه بگیرم که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه و می خوام بدونم کدوم مدلش خوبه مرسی

5. این کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی گیرنده دیجیتال برایت خریده؟
    کارش چطوره؟
    چند صفحه اخير را بخوانيد متوجه مي شويد.
    به نظر من فعلاً اگر از همه بهتر نباشد جزو بهترين هاست.

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان

از اصفهان هستم و 11 شبکه بصورت آزمایشی در حال پخش

بعضی مواقع قطع میشه میخاستم بدونم مشکل از چیه؟

بخاطر آزمایشی بودن شبکه دیجیتال اصفهان؟

تو این سایت تبلیغ usb ----t را دیدم میشه یه نگاهی بندازین

واقعا بدون آنتن هوایی دریافت میکنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بلاخره موفق شدم با گیرنده usb --- تی وی دیجیتال رو بگیرم فقط می خوام یه مدل دیگه بگیرم که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه و می خوام بدونم کدوم مدلش خوبه مرسی
    دوست عزیز
    من خودم دنبال سند و حقیقت این حرفی که الان میگم نرفتم اما از یک نفر درباره پشتیبانی زیان و تلتکست فارسی این گیرنده های یو اس بی پرسیدم و گفت :

صداوسیما باید یک لایسنس از مایکروسافت خریداری کنه و مبلغی پرداخت کنه بابت اینکه گیرنده های دیجیتال یو اس بی بتوتنن زیان فارسی رو پشتیبانی کنن و اینکار رو انجام نداده

پس هیچ گیرنده دیجیتال یو اس بی در بازار نیست که بتونه زیان و تلتکست فارسی رو پشتیبانی کنه

سایر دوستان نظر خودشون بگن ، استفاده کنیم

9. 4 کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این گیرنده ظاهرا نمی تونه زیر 15 ثانیه فیلم ضبط کنه یعنی اگه ضبط رو زیر 15 ثانیه متوقف کنی هیچ فایلی ذخیره نمیشه.
    پس فایل هایی که من ضبط کردم حداقل 15 ثانیه است که حجمش 7.4MB میشه.
    ولی یه چیزی که من متوجه شدم اینه که وقتی کانال رو عوض کنی و بعد از چند ثانیه (مثلا 5 ثانیه) منو رو بزنی و خروج USB رو انتخاب کنی فایلی روی فلش مموری میمونه که حاوی آخرین چیزیه که دیدی (مثلا همون 5 ثانیه ) ؛ یعنی با این کار میشه کمتر از 15 ثانیه هم ضبط کرد.
    این روش زمانی مفید هست که شما یه برنامه رو داری می بینی ولی بعد از مدتی میبینی برنامه جالبی بوده و ایکاش ضبطش میکردی.
    (حالت عادی میتونی اونو به عقب ببری ولی نمیتونی از عقب شروع به ضبط کنی و اگه دکمه ضبط رو بزنی از جایی که بطور زنده در حال پخش است شروع به ضبط میکنه و اون قسمت تایم شیفتی که ضبط شده بود پاک میشه.
    (بطور خلاصه اگر از منو خروج USb رو بزنی محتوای تایم شیفت روی فلش میمونه)
    پس با این روش من یه فایل 3 ثانیه ای ضبط کردم که اونو آپلود میکنم(به همراه یه عکس از منوی مارشال شاید ورژنش با مال شما متفاوت باشه).
    در ضمن من مدل 885 رو دارم و فایل های ضبط شده رو با KMplayer میبینم (بدون نصب هر گونه کدک اضافی) و بدون مشکل اونا رو پخش میکنه.

آدرس فایل(1.91 مگا بایت):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا فیلمهایی که برای من ضبط می شه با فرمت dvr نه mpeg حتی روی حالت ps باز هم dvr ضبط می کنه و قابل پخش نیست. ضمنا شما آیا می تونید از کامپیوتر فیلم بریزید تو فلش و نگاه کنید با هر فرمتی مهم نیست.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

می دونم راجع بهش زیاد بحث کردید ولی می خوام بدونم الان بهترین گیرنده دیجیتال کدومه؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    احتمالا سوالم تکراریه ولی خوب تعداد صفحات خیلی زیاد بود نمیشه دید
    چجوری میشه فرمت trp رو تبدیل به فرمت های دیگه مثه dat کرد که بشه vcd هم نشون داد با جت ادیو و Xilisoft Video Converter Ultimate 6 هم تست کردم نشد تبدیل شه
    بعدش راهی نداره بشه از اول فرومت خروجی رو تنظیم کرد که با فرمت trp ضبط نکنه خیلی حجمش بالاست
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه سوال كلي دارم.
    موقع ضبط يك شبكه با اين گيرنده ها تلويزيون حتما بايد روشن باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •