تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 457 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با نصب مجدد درست شد
    مسیر قبلی کلا بلاک شده و دسترسی مجاز نیست

2. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    بچه ها یک افزونه ای رو تمام مرورگرهام بوسیله فایروال کومودو نصب شده بنام PrivDog .دقیقا کار این افزونه چیه ؟✿✿✿

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من کمودو را نصب کردم اینقدر شروع کرد سئوال کردن که دیوانه ام کرد به کرک ویندوز بگیر تا برو آخر شاید نزدیک 500 بار زدم allow یا بلوک هر دفعه هم صفحه GeekBuddy میامد بالا وقتی که خواستم بابیلون نصب کنم دیگه اشکم را در آورد آخر هم نتونستم کاری کنم بابیلون اجرا بشه اصلا نمیتونم به لیست بلاکها برم نمیفهمم منو ان کجاست و وقتی اینترنت قطع کردم خواستم بابیلون اجرا کنم کلا صفحه که داخل عکس هست میادش بالا و بعد هم 5 دقیقه صبر میکنم چون هنگ میکنه اخرش هم مجبورم ریست کنم نمیدونم یک عالمه هم فایل اضافه کرده تو قسمت start عکس ها را گذاشتم ببینید چیه

واقعا دردسره جواب دادن به سئوالاتش خودش یک مقاله است البته من زبان را انگلیسی انتخاب کرده ام ولی تو این تاپیک ها همه زبان را فارسی انتخاب کرده اند که نفهمیدم وقتی سئوال میادش چه کنم

5. 2 کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من کمودو را نصب کردم اینقدر شروع کرد سئوال کردن که دیوانه ام کرد به کرک ویندوز بگیر تا برو آخر شاید نزدیک 500 بار زدم allow یا بلوک هر دفعه هم صفحه GeekBuddy میامد بالا وقتی که خواستم بابیلون نصب کنم دیگه اشکم را در آورد آخر هم نتونستم کاری کنم بابیلون اجرا بشه اصلا نمیتونم به لیست بلاکها برم نمیفهمم منو ان کجاست و وقتی اینترنت قطع کردم خواستم بابیلون اجرا کنم کلا صفحه که داخل عکس هست میادش بالا و بعد هم 5 دقیقه صبر میکنم چون هنگ میکنه اخرش هم مجبورم ریست کنم نمیدونم یک عالمه هم فایل اضافه کرده تو قسمت start عکس ها را گذاشتم ببینید چیه

واقعا دردسره جواب دادن به سئوالاتش خودش یک مقاله است البته من زبان را انگلیسی انتخاب کرده ام ولی تو این تاپیک ها همه زبان را فارسی انتخاب کرده اند که نفهمیدم وقتی سئوال میادش چه کنم
    سلام

وضعیت شما را درک میکنم...... تازه کومودو نصب کردید و خوردید به قسمت سخت و گیج کنندش!

شما الان دو انتخاب دارید: 1- عزل کومودو 2- چند روز ساختن با کومودو و .... ماحصلش کمی اشنایی با کومودو و در نهایت نگه داشتن کومودو.

انتخاب با خودتون هست. مسیر اول شما را پشیمان نمیکنه. آنتی ویروسهای خوب زیادی هستند که میتونید ازشون استفاده کنید.( پس با عزل کومودو ضرر نمیکنید)

مسیر دوم هم باعث میشه کومودو را نگه دارید..... و بهت قول میدم ضرر نمیکنی!

مگراینکه بعد از چند روز کار کردن با کومودو به این نتیجه برسید که کلا نمیتونید با کومودو کار کنید. که این دیگه بستکی به سلیقه شما داره؛؛ همانطور که من نمیتونم به هیچ وجه با بعضی آنتی ها کنار بیام...!

اما اگر قرار باشه مسیر دوم یعنی نگه داشتن CIS را انتخاب کنید به این موارد توجه کنید:

1- همین الان کومودو را از روی سیستم عزل کنید و مجددا نصب کنید (چون احتمالا تا الان کلی قوانین غلط ساخته شده) و (حین نصب زبان فارسی را انتخاب کنید، چون مطمئنم زبان فارسی در برخی موارد میتونه کمکتون کنه) یادتون باشه از فایل اپدیت یک کپی بگیرید و بعد از نصب مجدد ازش استفاده کن.

نکته: مشکل شما میدونید چیه؟ => کرک...

یک نکته کلی: کومودو به تمام کرک ها گیر میده. از کرک ویندوز بگیر تا بابیلون تا ....

====

راه حل: چون در ابتدای کار هستید: (توجه: راههای زیادی وجود داره که با کومودو راحت باشید... اما الان من یک راه/تنظیم/روش کار با کومودو را بیان میکنم)

2- پیکربندی پرواکتیو را انتخاب کنید.

3- اتوسندبکس را فعلا غیرفعال کنید و فایلهای لیست "ناشناخته" که در این مسیر قرار دارند را به لیست امن انتقال بدهید.

تنظیمات پیشرفته-> اعتبار سنجی فایلها-> فایلهای ناشناخته ==> انتقال به فایلهای امن

4- هر سوالی از طرف HIPS مشاهده کردید تیک "به خاطر داشتن" را بزنید و بعد اجازه دادن را بزنید. ( البته بهتر این هست که توی سوال قانون "مجاز" را برای فایل انتخاب کنی-طبق عکس زیر) و بعد از از کومودو لذت ببر.

...اگه نتونی این مسیر را بری به مشکل میخوری.

مخلص کلام: تا یکی دو هفته هر سوال دیدید چشم بسته " اجازه دادن" تا آروم آروم قلش دستت بیاد!

دو تا عکس میزارم که مشکلت را حل میکنه: البته این عکسها فقط یک مثال است.... برای همه فایلهای کرک شده همینگونه رفتار کنید.

مثلا اگر بابیلون را کرک کردید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Jadda; 28-11-2013 at 20:35.

7. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    علی اقا از طریق کومودو میشه تغییراتی که یه برنامه میده رو متوجه شد؟
    راستش یکی دو تا برنامه هست میخوام موقع کار باهاشون یه ببنیم تنظیماتشون رو کجا ذخیره میکنن بعد من اون مکان رو دستی تغییر بدم
    مثلا یه برنامه هست هر بار که یه فایل رو میگیره یه عدد به اسم فایل میده و در دفعه این عدد تغییر میکنه ولی توی تنظیمات نمیشه این عدد رو تغییر داد حالا میخوام مکانی که این عدد رو نگه میداره پیدا کنم و مثلا اگه اخرین عدد 100 بود و دفعه بعد میخواد از 101 استفاده کنه رو تغییر بدم مثلا 500 کنم حالا این که اید عدد کجا ذخیره میشه رو هیچ اطلاعی ندارم(ریجستری یا ...)
    یکی هم یه برنامه هست فایل رو ذخیره میکنه ولی نمیشه ادرسش رو عوض کرد میخوام اون رو هم مکانش رو پیدا کنم و دستی تغییر بدم
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    نمیدونم ابزاری بهتری برا این کار وجود داره یا نه البته ابزار هایی که کرکر ها هم استفاده میکنن باید بشه استفاده کرد ولی هیچ اشنایی ندارم برا همین گفتم ببینم میشه با کومودو زیر نظر گرفت یا نه
    با تشکر

9. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    علی اقا از طریق کومودو میشه تغییراتی که یه برنامه میده رو متوجه شد؟....
    به طور کلی پاسخ این هست که: این امکانپذیر است.

======

البته یادم میاد یکی دو ماه پیش عباس آقا Jolan57 ؛ توی پیغام خصوصی به من گفت : علی! هی اینقدر توی تاپیک کومودو نگو تنظیمات کومودو و HIPS و ... را انگولک کنند! .... اینجوری کاربرهای تازه کار را سردرگم میکنی... بعد میرن یک کارهایی میکنن و به مشکل میخورن و میان میگن ما مشکل پیدا کردیم.

البته من هم بهش گفتم: به جان خودم من اصلا اینطور رفتار نمیکنم.....من خودم جو یک فروم عمومی را درک میکنم....بنابراین خیلی از مسائل اصلا گفته نمیشه اینجا و همیشه کابران (مخصوصا تازه کارها) را به تنظیمات ساده و پیشفرض و اسون هدایت میکنم.

ولی خب، چه میشه کرد! بعضی وقتها هم نمیشه نگفت! مثل الان؛

البته آقا محمدmrmmnb خودشون کاربر قدیمی کومودو هستند و تازه کار نیستند پس میشه یه کم جلو رفت!

اول باید دید اون برنامه جزو برنامه های امن کومودو حساب میشه یا نه. سناریوی اول این هست که فایل از لحاظ کومودو امن باشه؛ اگر امن باشه کومودو اصلا پیغامی نمیده.... بنابراین باید HIPS را روی "حالت سختگیر" قرار بدهید... راه دوم در این سناریو این هست که HIPS در حالت امن باشه (تا اذیت نشوید) ولی گزینه "ساختن قوانین برای برنامه های امن" در HIPS را فعال کنید و برای اون برنامه یک قانون بسازید و تمام بخشها را روی "سوال" قرار بدهید.

سناریوی دوم این هست که فرضا برنامه از نظر کومودو امن نباشه. اینجا اگر HIPS روی حالت امن باشه کفایت میکنه ولی باید حالت "پرگو" را در HIPS فعال بکنید. و ضمنا قانون "همه برنامه ها" در HIPS را طبق تصویر زیر ویرایش بکنید:

نکته: تصویر زیر یکی از تنظیمات همیشگی من است خیلی به عکس دقت کنید: 0\0

11. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون علی اقا
    یکی از برنامه ها idm کرک شده هست که خوب توی لیست امن هست که روش دوم از سناریوی اول رو تست کردم جواب نگرفتم راستش من میخوام توی لیست اسم یه فایل یا مکانش رو تغییر بدم میخوام ببینم این کار کجا دخیره میشه مثلا لینم رو دادیم idm به اسم aaa.rar سیو کرده تو مکان پیش فرضش و هنوز هم دانلود کامل نشده (چون اگه کامل بشه دیگه نمیشه اسم یا مکان رو تغییر داد) حالا من مام اسم رو تغییر میدم(یا مکان رو) ولی متوجه نشدم این تغییر کجا ثبت شد هر چی هم پیغام رو چند باره مرور کردم ربطی نداشت میشه چک کنید ببنید کدوما میشه
    من حتی hips روی حالت سختگیر هم گذاشتم ولی فایده نداشت(این حالت سختگیر عجب ویران کننده هتس من تا حالا تستش نکرده بودم پشه بخواد تکون بخوره ازت میپرسه ولی برا این کار جواب نداد)
    از کارهایی دیگه ای که احتمال میدادم جواب بده این بود که idm‌ توی لیست اوردم پایینترین برنامه حتی زیر همه برنامه ها (نمیدونم این کارم درست بود یا نه) بعد فایده نداشت explorer رو هم اوردم روی همین idm و زیر همه برنامه ها(ارجحیت قانون ها از بالا به پایین هست یا پایین به بالا ؟ اصلا توی این قسمت کجا بودن برنامه مهم هست؟)
    ولی سوالی جدیدی که برام پیش اومده برای مورد سناریوی دوم هست چطوری اون سطح دسترسی ها رو 0/0 کردید؟من نتونستم ادیت کنم
    با تشکر

13. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون علی اقا
    یکی از برنامه ها idm کرک شده هست که خوب توی لیست امن هست که روش دوم از سناریوی اول رو تست کردم جواب نگرفتم راستش من میخوام توی لیست اسم یه فایل یا مکانش رو تغییر بدم میخوام ببینم این کار کجا دخیره میشه مثلا لینم رو دادیم idm به اسم aaa.rar سیو کرده تو مکان پیش فرضش و هنوز هم دانلود کامل نشده (چون اگه کامل بشه دیگه نمیشه اسم یا مکان رو تغییر داد) حالا من مام اسم رو تغییر میدم(یا مکان رو) ولی متوجه نشدم این تغییر کجا ثبت شد هر چی هم پیغام رو چند باره مرور کردم ربطی نداشت میشه چک کنید ببنید کدوما میشه
    من حتی hips روی حالت سختگیر هم گذاشتم ولی فایده نداشت(این حالت سختگیر عجب ویران کننده هتس من تا حالا تستش نکرده بودم پشه بخواد تکون بخوره ازت میپرسه ولی برا این کار جواب نداد)
    از کارهایی دیگه ای که احتمال میدادم جواب بده این بود که idm‌ توی لیست اوردم پایینترین برنامه حتی زیر همه برنامه ها (نمیدونم این کارم درست بود یا نه) بعد فایده نداشت explorer رو هم اوردم روی همین idm و زیر همه برنامه ها(ارجحیت قانون ها از بالا به پایین هست یا پایین به بالا ؟ اصلا توی این قسمت کجا بودن برنامه مهم هست؟)
    ولی سوالی جدیدی که برام پیش اومده برای مورد سناریوی دوم هست چطوری اون سطح دسترسی ها رو 0/0 کردید؟من نتونستم ادیت کنم
    با تشکر
    سلام

راستش نمیدونم دقیقا منظور شما چیه؛ ولی من تونستم این حالت را پیاده سازی کنم:

هر مسیری که قراره IDM فایل دانلودی را در آن مسیر ذخیره بکنه، کومودو دقیقا همان مسیر را به ما اعلام میکنه. مثال من برای IDM تعریف کردم که فایل در درایو F دخیره بشه.... بعد که شروع به دانلود میکنه... کومودو اعلام میکنه که IDM در داریو F قصد این کارو را دارد.

به هر حال.

=====

در مورد ارجحیت قوانین, باید عرض کنم که بله، در تمام لیستهای کومودو ارجحیت قوانین صدق میکنه. و همیشه هم ارجحیت از بالا به پایین است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تمام لیستها همینجور هست.

=====

خب، ادیتشون کنید. مسیرهای موجود و پشفرض را حذف کنید... حذف از لیست

نیاز بود عکس میزارم.

15. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دستتون درد نکنه جریانش رو پ.خ کردم خدمتتون اگه چیزی به ذهنوتن رسید بهم بگید و گرنه بیخیال
    فقط دو تا سوال
    یکی راجع به اون ارجحیت که گفتید عکساش توی اون پست حذف شده بود الان بالا به پایین یعنی اینکه قدیمیترین قانون اخرین حساب مشه دیگه درسته؟یعنی هر قانون جدید که برا یه برنامه ساخته میشه اگه قبلا قانونی براش ساخته شده بود رو کنسل میکنه(البته کنسل که نمیشه گفت اگه موراد تداخلی بین این دو تا قانون باشه اون قانون جدیدتر ارجحتر میشه درسته)
    اگه میشه اون سطح دسترسی ها رو هم که 0/0 هست رو با عکس نشون بدید
    با تشکر

17. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    دستتون درد نکنه جریانش رو پ.خ کردم خدمتتون اگه چیزی به ذهنوتن رسید بهم بگید و گرنه بیخیال
    فقط دو تا سوال
    یکی راجع به اون ارجحیت که گفتید عکساش توی اون پست حذف شده بود الان بالا به پایین یعنی اینکه قدیمیترین قانون اخرین حساب مشه دیگه درسته؟یعنی هر قانون جدید که برا یه برنامه ساخته میشه اگه قبلا قانونی براش ساخته شده بود رو کنسل میکنه(البته کنسل که نمیشه گفت اگه موراد تداخلی بین این دو تا قانون باشه اون قانون جدیدتر ارجحتر میشه درسته)
    با تشکر
    سلام مجدد

پیغام را خوندم. به روی چشم.

====

بله قدیمی ترین آخرین است. و قانون جدید میاد بالا.

====

نکته: توی لیستها کلیدهای "بالا" و "پایین" هم تعبیه شده برای جابجایی قوانین و ارجحیت بخشیدن به یک قانون

====

یعنی هر قانون جدید که برا یه برنامه ساخته میشه اگه قبلا قانونی براش ساخته شده بود رو کنسل میکنه(البته کنسل که نمیشه گفت اگه موراد تداخلی بین این دو تا قانون باشه اون قانون جدیدتر ارجحتر میشه درسته)
    یه جوریهایی بله.... قوانینی که اتوماتیک ساخته میشه یا با پاسخ به سوالات کومودو ، و زدن تیک به "خاطر داشتن" ساخته میشه=> CIS خودش این موارد را رعایت میکنه.

مسئله فقط زمانی هست که خودتون میخواهید دستی یک قانونی تعریف کنید باید "قائده ارجحیت" را هم مد نظر داشته باشید.

====

سعی میکنم اون قائده ارجحیت را دوباره توی یک پست بیان کنم یا اینکه عکسهای اون پست مربوطه را حداقل به روز کنم با یکسری توضیحات.

====

البته اگر زبان کومودو انگلیسی هست. موارد مجاز و مسدود (یعنی همون0\0) ها برعکس نشون دادن میشه. یعنی چپ به راست و توی CIS فارسی راست به چپ نشون داه میشه.

من الان توی عکس با رنگ زرد موارد مجاز را هایلایت کردم.

وقت کردم یه فیلم هم در این مورد براتون میزارم (یه خورده سرم شلوغه) البته خیلی مهم نیست. واسه کاربرهایی که خیلی میخوان روی سیستم کنترل داشته باشن خوبه. البته یادم میاد دوسال پیش هم بهش اشاره کردم.
    Last edited by Jadda; 29-11-2013 at 23:18.

19. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •