دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.
دوستان قیمت بدون گارانتی VT30 سایز 50 رو کسی داره؟من پایین ترین قیمتی که دارم 2650 بوده که به نظرم زیاده.اگر کسی قیمت پایین تر داره بمن خبر بده.شماره هم توی خصوصی بهم بده.ممنون.
چند وقت پیش 2500 بود ولی کم شد باز قیمت رفت بالا حالا این قیمت که من میبینم پایینترین قیمته.باز احتمال داره قیمت بالا پایین بره.
پاناسونیک هیچوقت واسه سریهای R آپدیت نداده.
اصلاً توقع نداشته باشید واسه ایران آپدیت بزاره.
دوستانی که جنس قاچاقی سری M گرفتنه میتونن استفاده کنن.
البته آپدیتهاشم چیز خیلی خاصی به TV اضافه نمیکنه.
بعضی آپدیتهاش کیفیت تصویرو improve میکنه من خودم تو v10 دیدم که با آپدیت فیرم ویر کیفیت تصویرش روی مد thx بهتر شد.
vt30 best plasma
سلام دوستان کجا قیمت دارن 2650 vt30 رو من میخوام بخرم اگه میشه ادرس بدید من تهران هستم ممنون از همگی
amirkala 7500 derham
مبارکت باشه رفیق.واسه رنگ بی روح که میگی بخاطر سورس ورودیته.واسه منم همینطور بود رسیورم PVR معمولی بود.یه HD گرفتم با کابل HDMI وصل کردم تصویر از این رو به اون رو شد و به قول شما بی روح!دیگه نیست.
frameware رو آپدیت کن قابلیت مالتی مدیاش بهتر میشه(به قول سایت پانا) تو سایت خودش هست.ببخش لینکش روگم کردم.چیزی که من برداشت کردم فکر کنم فایلای بالای 2GBرو نمیتونه بخوونه ویس زسر 2GB با هر bitrate و resolution که باشه رو راحت میخونه حتی mkv.زیرنویس فارسی نمی خونه البته من هنوز با encode یا فرمتی امتحانش نکردم.
سلام
اینی هم که من از گناوه گرفتم سری M هست
ممنون می شم لینک دانلود فریمور جدید ST30-M برای 42 اینچ رو بزارین
سلام
مرسی دوست عزیز
والا من چون فلش 2 گیگ دم دستم بود MKVهایی که ریختم همه زیر 2 گیگ بودن ولی هیچ کدومو نخوند
در مورد ----- اتفاقا تو فکرشم، ولی تو مدلش موندم، شما چی داری؟؟ راضی هستی؟؟ اینجا تاپترین مدلی که گیر میاد Xruiser HD 400+ هست
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)