من با قسمت اول حرفت مخالفم. بازیکن گرفتن باید روی حساب و کتاب و با توجه به نیاز تیم و داینامیک بیسن اون بازیکن و بقیه بازیکنها باشه. اینکه اون بازیکن تو تیم درجه دو هست یا تیم مطرح هیچ ربطی نداره. نمونش اوزیل و دسیماریا که قبلش تو وردربرمن و بنفیکا بودن که خوب جواب دادن و کاکا که از میلان اومد و جواب نداد.
در مورد مهاجم درست میگی. من خودم اصلاً تصور دیدن فالکائو با پیراهن رئال برام مشکله حالا باز کاوانی خیلی خوبه.
دو تا گزینه به فکرم میرسه. یکی درمان کوتاه مدته و شاید هزینش زیاد باشه و اونم زلاتان ابراهیموویچ هست. شاید یی دو فصل دگه بتونه کار کنه.
دومی رو بیشتر میشه رو آیندش حساب کرد و جوون تره و اون هم ماریو گومز بایرنه که نیمکت نشین شده ولی تواناییش برای همه مشخصه. البته اینا فوروارد های کلاسیک هستن و هیچکدومشون نمیتونن در مواقع لزوم تغییر جا بدن و دقایقی نقش یه گوش کلاسیک رو داشته باشن. بازیکن های دیگه ای هم هستن که به کار بیان ولی خوب فعلاً تو تیم هاشون جاخوش کردن.
الته اگه فوروارد تند و تیز مد نظر تیم باشه یاد بازیکنایی مثل آگرو (اصلاً ازش خوشم نمیاد) میفتیم.
یه اتفاقی که از دو سال پیش منتظرشم اومدن داوید سیلوا به رئاله. شاید یه حرکت مفید این باشه: آرسنال هافبک دفاعی نداره. تو هافبک هجومی هاش هم ترافیک داره. اگه آلونسو رفتنی به آرسنال فروخته بشه و عوضش سانتی کازورلا خریداری بشه. البته باز خود رئال باید یه هافبک فیزیکی پیدا کنه.
بیل هم میتونه برای سمت راست خیلی خوب باشه. فیزیک خوبی داره و امسال هم با اینکه بیشتر هافبک یا وینگر راست بازی کرده 20 تایی گل زده.
البته الان تیم از یه مشکلی رنج میبره که کل فوتبال اروپا باهاش مواجه هست. هافبک پشت مهاجم بازیگردان که ریتم بازی رو دست بگیره نداریم (تو کل اروپا کم شده).