تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 328 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اون روز داشتم فکر میکردم، که میگیم مهاجم، حالا کی رو بخریم که بتونیم کاملا روش حساب کنیم؟!
    به نظرم بازیکنایی که تویه تیم های درجه 2 دارن عالی کار میکنن، نمیشه روشون حساب کرد...چون جو تیم بزرگ با تیم کوچیک قابل مقایسه نیست..بخصوص وقتی اون تیم رئال باشه...در نتیجه امثال فالکائو و کاوانی و اینا، یه ریسک-ه...ممکنه جواب بدن اما احتمال خیلی زیادتر، اینا هم میشن هیگی+بنزما...

دوست داشتم نیستلروی یه 2-3 سال جوونتر بود، تا اون میومد..خیالمون راحت میشد خدایی...
    الانم یه اینطور مهاجمی میخوایم که هافبک ها بدونن فقط کافیه یه موقعیت براش ایجاد کنن و طرف راحت گل رو زده...
    و الان اینطور کسی تویه ذهنم نمیاد اونطور...!
    من با قسمت اول حرفت مخالفم. بازیکن گرفتن باید روی حساب و کتاب و با توجه به نیاز تیم و داینامیک بیسن اون بازیکن و بقیه بازیکنها باشه. اینکه اون بازیکن تو تیم درجه دو هست یا تیم مطرح هیچ ربطی نداره. نمونش اوزیل و دسیماریا که قبلش تو وردربرمن و بنفیکا بودن که خوب جواب دادن و کاکا که از میلان اومد و جواب نداد.

در مورد مهاجم درست میگی. من خودم اصلاً تصور دیدن فالکائو با پیراهن رئال برام مشکله حالا باز کاوانی خیلی خوبه.
    دو تا گزینه به فکرم میرسه. یکی درمان کوتاه مدته و شاید هزینش زیاد باشه و اونم زلاتان ابراهیموویچ هست. شاید یی دو فصل دگه بتونه کار کنه.
    دومی رو بیشتر میشه رو آیندش حساب کرد و جوون تره و اون هم ماریو گومز بایرنه که نیمکت نشین شده ولی تواناییش برای همه مشخصه. البته اینا فوروارد های کلاسیک هستن و هیچکدومشون نمیتونن در مواقع لزوم تغییر جا بدن و دقایقی نقش یه گوش کلاسیک رو داشته باشن. بازیکن های دیگه ای هم هستن که به کار بیان ولی خوب فعلاً تو تیم هاشون جاخوش کردن.
    الته اگه فوروارد تند و تیز مد نظر تیم باشه یاد بازیکنایی مثل آگرو (اصلاً ازش خوشم نمیاد) میفتیم.

یه اتفاقی که از دو سال پیش منتظرشم اومدن داوید سیلوا به رئاله. شاید یه حرکت مفید این باشه: آرسنال هافبک دفاعی نداره. تو هافبک هجومی هاش هم ترافیک داره. اگه آلونسو رفتنی به آرسنال فروخته بشه و عوضش سانتی کازورلا خریداری بشه. البته باز خود رئال باید یه هافبک فیزیکی پیدا کنه.
    بیل هم میتونه برای سمت راست خیلی خوب باشه. فیزیک خوبی داره و امسال هم با اینکه بیشتر هافبک یا وینگر راست بازی کرده 20 تایی گل زده.

البته الان تیم از یه مشکلی رنج میبره که کل فوتبال اروپا باهاش مواجه هست. هافبک پشت مهاجم بازیگردان که ریتم بازی رو دست بگیره نداریم (تو کل اروپا کم شده).

2. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

الان از نون شب واجبتر یه دفاع راست خوبه

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

الان از نون شب واجبتر یه دفاع راست خوبه

کارواخال از هر گزینه ی دیگه ای مناسب تر و مقرون به صرفه تره و بازگشتش در تابستان تقریبا قطعی به نظر میاد

+

در مورد مهاجم: هروقت صحبت از هیگواین میشه، خیلی از دوستان صحبت از "در سطح رئال نبودن" می کنند اما وقتی صحبت از جایگزین میشه، می بینند
    که به اون صورت گزینه های بهتری وجود نداره، متاسفانه همیشه مرغ همسایه غازه

در مورد بیل: محتمل ترین خرید باشگاه در کنار دفاع راست به شمار میره، اخیرا زیدان از بیل خیلی تعریف کرد و گفت این فصل از همه ی بازیکنان اروپا بیشتر نظرشو جلب کرده، از جمله گفت

What I like about him is that he has this electric pace, but also a big footballing brain to go with it. That is very rare

خوشبختانه زیدان خیلی بزرگتر از اون هست که تحت تاثیر هایپ های احتمالی قرار بگیره و وقتی از بازیکنی به این شکل تعریف می کنه میشه از خریدش مطمئن بود، جا داره به یاد بیاریم
    آخرین پیشنهاد زیدان یعنی رافائل وارانی که کمتر شناخته شده بود اما به سرعت به یکی بهترین و آینده دار ترین مدافعین وسط دنیا تبدیل شد.

مسئله ای که همراه این انتقال مطرح میشه، پست بیل هست، سابقا دفاع چپ بازی می کرد، چند سالی هست که در بال چپ(در 20 بازی) و هافبک چپ(در 6 بازی) بازی می کنه اما در
    این فصل توی پست های دیگه ای مثل بال راست(فقط 1 بازی) و پشت سر مهاجم (12 بازی) به کار گرفته شده.

اخیرا خودش توی مصاحبه ای به این اشاره کرد که بیشتر از هر پستی دوست داره پشت سر مهاجم بازی کنه(پست اوزیل)، از طرفی عاقلانه نیست که در صورت خریدش، در سمت چپ و به
    جای رونالدو به کار بگیریمش و از طرف دیگه تجربه ی زیادی در سمت راست نداره ولی خوشبختانه با توجه به اینکه فقط 23 سالش هست زمان و توانایی تطبیق با پست(های) جدید رو داره.

این آمار کلی این فصلش در پست های مختلف هست، با این توضیح که بازی هایی بوده که در اون در ابتدا در سمت چپ شروع به کار کرده ولی در ادامه به وسط یا سمت راست هم متمایل
    شده، مثل جا به جایی هایی که گاهی اوقات از رونالدو و دی ماریا می بینیم.

Position Apps Goals Assists Rating
    Attacking Midfielder - Left 20 8 2 7.58
    Attacking Midfielder - Centre 12 10 4 8.11
    Midfielder - Left 6 4 2 8
    Defender - Left 1 0 0 8.55
    Forward - Right 1 1 0 8.08

6. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تلاش چلسي براي جذب هافبک رئال

مسئولان تيم فوتبال رئال مادريد در نظر دارند خديرا را به چلسي واگذار کنند.

به نظر مي رسد مربي کهکشاني ها خوزه مورينيو در تلاش است تا سامي خديرا را با خود به چلسي ببرد.

خبرگزاري هاي اروپائي معتقدند اين ستاره ي آلماني که در سال 2010 به رئال مادريد پيوست مي تواند براي آبي پوشان بالغ بر 20 ميليون پوند هزينه در برداشته باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، گفتني است: اين چنين به نظر مي رسد که مورينيو از هم اکنون به دنبال يافتن نقاط ضعف در ترکيب تيم چلسي است تا با تقويت آنها بتواند مقدمات حضور خود را فراهم کند.
    ورزش 3

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من با قسمت اول حرفت مخالفم. بازیکن گرفتن باید روی حساب و کتاب و با توجه به نیاز تیم و داینامیک بیسن اون بازیکن و بقیه بازیکنها باشه. اینکه اون بازیکن تو تیم درجه دو هست یا تیم مطرح هیچ ربطی نداره. نمونش اوزیل و دسیماریا که قبلش تو وردربرمن و بنفیکا بودن که خوب جواب دادن و کاکا که از میلان اومد و جواب نداد.
    من منظورم همیشه نبود..و گفتم هم که حتی ممکنه جواب هم بدن...
    اما سیستم معمولا اینه..بخصوص تویه خط حمله..
    تا دلت هم بخواد، میشه مثال زد از بازیکنهایی که تویه تیم های کوچیک خوب بودن و قرار بود با رفتن به تیم بزرگتر، بهترین بازیکن دنیا بشن اما 1-2 سال بعد از تیم بزرگ بیرون انداخته شدن!

بعد اینکه نباید گول 1-2 فصل خوب بودن بازیکن رو خورد...
    یادتونه قرار بود یورنته بیاد چون 1 فصل عالی داشت؟! الان کجاست؟!
    که به اون صورت گزینه های بهتری وجود نداره، متاسفانه همیشه مرغ همسایه غازه
    نه اینطور نیست..
    مشکل اینه که این چندساله بارها چوب همین موضوع رو خوردیم و مشخصا 2 نفر باید گلزنی میکردن که نکردن و نتیجش میشه این بحث ها...
    البته من بگم که از بین کریم+هیگی من شخصا هیگی رو بیشتر دوست دارم اما خب در اصل قضیه که این دو برای بازیهای بزرگ نمیتونن اونطور که باید کمکمون کنن، تغییری ایجاد نمیشه...
    ما تا وقتی یه مهاجم بزرگ (بقول دوستمون، کسی مثل دروگبا) نداشته باشیم، موفق نمیشیم تویه لیگ قهرمانان...مگه کریس چقدر میتونه جور مهاجم های تیم رو بکشه؟!
    +
    دفاع راست درست و حسابی الان کسی رو داریم؟!
    احتمالا همین کارواخال خودمون دوباره برگرده...
    +
    بیل بازیکنیه که رئال تلاش اصلیش رو این تابستون میذاره براش..
    اما حقیقت هم اینه که باید هزینه بسیار زیادی براش بکنیم...
    با رفتن احتمالی کاکا، خرید بازیکنی مثل سیلوا هم خیلی مهمه هرچند اونم شدیدا هزینه داره..

کلا رئال هرکی رو بخواد، هزینه زیاد داره!
    بریم از تیم دوم بازیکن بیارم، سنگین تریم!(شوخی)

ولی جدا به نظرم رئال الان یکی از کامل ترین تیم هاش رو داره..
    2-3 تا بازیکن دیگه بیان، غیرقابل مهار میشیم...
    مهاجم مهمترینشونه...بیل گزینه بعدی...و احتمالا سیلوا..
    یه نکته مهم هم هست که با اومدن بیل و احتمالا وینگر راستمون شدن، دیگه نیاز چندانی به دفاع راست بزرگ نداریم چون بیل راحت جورش رو میکشه!
    جابجایی کریس+بیل دفاع تیم رقیب رو دیوونه میکنه..الان که حتی فکرش رو میکنم، هیجان زده میشم!

9. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

امسال عجیب گزینه های خوبی وجود داره در بازار نقل و انتقالات!!!
    همه تیم ها هم دارن متحول میشن!!!
    سال فوتبالی پر هیجانی رو در پیش داریم...

در مورد مهاجم درست میگی. من خودم اصلاً تصور دیدن فالکائو با پیراهن رئال برام مشکله حالا باز کاوانی خیلی خوبه.
    دو تا گزینه به فکرم میرسه. یکی درمان کوتاه مدته و شاید هزینش زیاد باشه و اونم زلاتان ابراهیموویچ هست. شاید یی دو فصل دگه بتونه کار کنه.
    دومی رو بیشتر میشه رو آیندش حساب کرد و جوون تره و اون هم ماریو گومز بایرنه که نیمکت نشین شده ولی تواناییش برای همه مشخصه. البته اینا فوروارد های کلاسیک هستن و هیچکدومشون نمیتونن در مواقع لزوم تغییر جا بدن و دقایقی نقش یه گوش کلاسیک رو داشته باشن. بازیکن های دیگه ای هم هستن که به کار بیان ولی خوب فعلاً تو تیم هاشون جاخوش کردن.
    الته اگه فوروارد تند و تیز مد نظر تیم باشه یاد بازیکنایی مثل آگرو (اصلاً ازش خوشم نمیاد) میفتیم.

یه اتفاقی که از دو سال پیش منتظرشم اومدن داوید سیلوا به رئاله. شاید یه حرکت مفید این باشه: آرسنال هافبک دفاعی نداره. تو هافبک هجومی هاش هم ترافیک داره. اگه آلونسو رفتنی به آرسنال فروخته بشه و عوضش سانتی کازورلا خریداری بشه. البته باز خود رئال باید یه هافبک فیزیکی پیدا کنه.
    بیل هم میتونه برای سمت راست خیلی خوب باشه. فیزیک خوبی داره و امسال هم با اینکه بیشتر هافبک یا وینگر راست بازی کرده 20 تایی گل زده.

البته الان تیم از یه مشکلی رنج میبره که کل فوتبال اروپا باهاش مواجه هست. هافبک پشت مهاجم بازیگردان که ریتم بازی رو دست بگیره نداریم (تو کل اروپا کم شده).

اتفاقا من همیشه عاشق مهاجم های اتلتیکو بودم و همیشه غصه اینو میخوردم که چرا ما شانس این رو ندارم که همچین مهاجم هایی داشته باشیم ... از ال نینو بگیر که اگه اون موقع اومده بود رئال یه ستاره دست نیافتنی میشد تا همین خوان اگوئرو فوق العاده دوست داشتنی و فالکائو بی رحم!!

من نمیدونم مهاجم بهتر از فالکائو کجا میخوایم گیر بیاریم؟ انچنان هم دل بسته اتلتیکو نیس که .. مگه چند وقته داره واسه اون تیم بازی میکنه!؟واقعا هم یه تمام کننده بی نظیره اگه تکنیک و خلاقیت رو فاکتور بگیریم منو یاده مرگباریه رونالدو نازاریو میندازه!
    یکم بازیهاشون ببینین متوجه منظورم میشین...

در مورد داوید سیلوا و سانتی هم موافقم ولی متاسفانه هیچ کدوم یک درصد هم احتمال ترانسفر ندارن! هر دو از بازیکنان غیر فروشی تیم هاشون هستن البته رویه ای هم که من سیتی و ارسنال در نقل و انتقالات اینده در پیش دارند هم مزید بر علته!هر دو میخوان خرید های زیادی انجام بدن!

خیلیییی پیشنهادم خبیثانه ست ولی کی بهتر از وین رونی

جابجایی کریس+بیل دفاع تیم رقیب رو دیوونه میکنه..الان که حتی فکرش رو میکنم، هیجان زده میشم!
    از 4 ماه پیش که بیل رو با لباس رئال متصور میشدم دقیقا منم تا حالا 4-5 بار به این موضوع فکر کردم و واقعا به این نتیچه رسیدم که شدیدا تیم خوفناک میشه!!

البته به این اضافه کنین یه مهاجم نوک سرعتی و تکنیکی(مثلا مثلا اگوئرو) که توانایی بازی در گوش هم داشته باشه دیگه ببینین چی میشه!! اونوقت هر سه مهاجم تیم میتونن پست هاشون رو با هم تغییر بدن!! وای که چه شود!!
    Last edited by eman619rv; 12-05-2013 at 23:55.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نه اینطور نیست..
    مشکل اینه که این چندساله بارها چوب همین موضوع رو خوردیم و مشخصا 2 نفر باید گلزنی میکردن که نکردن و نتیجش میشه این بحث ها...
    البته من بگم که از بین کریم+هیگی من شخصا هیگی رو بیشتر دوست دارم اما خب در اصل قضیه که این دو برای بازیهای بزرگ نمیتونن اونطور که باید کمکمون کنن، تغییری ایجاد نمیشه...
    ما تا وقتی یه مهاجم بزرگ (بقول دوستمون، کسی مثل دروگبا) نداشته باشیم، موفق نمیشیم تویه لیگ قهرمانان...مگه کریس چقدر میتونه جور مهاجم های تیم رو بکشه؟!
    احمد جان بعضی از قسمت ها رو قبول دارم، بعضی ها رو نه:
    قبول دارم که بار اصلی گلزنی تیم توی بازی های بزرگ روی رونالدو بوده و اون دو نفر توی بعضی از بازی های بزرگ خوب عمل نکردن.
    اما بازی های بزرگ و مهمی هم بوده که عملکرد هیگواین خوب بوده، مثلا بازی برگشت مقابل یونایتد اگر کار بسیار خوب هیگواین نمی بود به گل دوم نمی رسیدیم یا توی بازی رفت با دورتموند
    اگر سماجت هیگواین نبود همون تک گل هم در کار نبود...
    در کنارش باید قبول کنیم که دوره ی نسل طلایی مهاجم ها مثل رائول، نیستلروی، دل پیرو، اینزاگی و همین دروگبایی که مثال زدی گذشته، شاید تنها مهاجم شش دونگ حال حاضر فوتبال فالکائو باشه
    که با توچه به اینکه در اتلتیکو هست، شانس حضورش در رئال خیلی پایینه یا از موارد دیگه مثلا فن پرسی به عنوان یکی از بهترین و آماده ترین مهاجم های حال حاضر اروپا در بازی های رفت و برگشت
    مقابل خودمون فرصت های زیادی رو از دست داد... اصولا قبل از فروش یک مهاجم باید ببینیم کی قراره جایگزین بشه، با چه قیمتی و چه شرایطی از نظر سن و سال و خیلی فاکتورهای دیگه که
    شخصا وقتی این ها رو در کنار هم می گذارم می بینم فروش هیگواین کاملا اشتباه هست.

12. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

14. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصدوميت، واران را تا پايان فصل خانه‌نشين کرد

مدافع فرانسوي رئال مادريد به دليل مصدوميت تا پايان فصل خانه‌نشين شد.

رافائل واران پس از اينکه در تساوي يک بر يک رئال مادريد مقابل اسپانيول از زمين بازي خارج شد، روي زانوي مصدومش اسکن انجام داد و اخبار به همان بدي بود که از همان ابتدا تصور مي‌شد. معاينات پزشکي تأييد کرد که مينيسک وي پاره شده و 4 تا 6 هفته بايد استراحت کند. وي هفته آينده تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد.

به گزارش فارس، واران با اين حساب ادامه فصل از جمله ديدار فينال کوپا‌دل‌ري مقابل اتلتيکو مادريد را از دست خواهد داد. با وجود نيمکت‌نشيني په‌په به دليل انتقاد از مورينيو، سرمربي پرتغالي 2 راه پيش رو دارد يا بايد به تنبيه په‌په پايان دهد يا اينکه رائول آلبيول يا ريکاردو کارواليو را به ترکيب اصلي دعوت کند.

واران در ديدار مقابل اسپانيول تنها پس از 15 دقيقه مجبور شد زمين بازي را ترک کند. وي در برخورد با واکاسو مبارک از ناحيه دو قوزک پا و زانويش احساس ناراحتي کرد و جاي خود را به ژابي آلونسو داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************************
    سانتوس براي نيمار 50 ميليون يورو مي‌خواهد

باشگاه سانتوس براي شروع مذاکرات به منظور فروش ستاره خود 50 ميليون يورو درخواست کرد.

يک منبع آگاه مرتبط با سانتوس در گفت‌و‌گو با «گلوب اسپورت» مبلغ درخواستي باشگاه براي سهم 55 درصدي خود از نيمار را فاش کرد: 50 ميليون يورو.

به گزارش فارس، براي اينکه مذاکرات در خصوص انتقال اين بازيکن باز شود، اين مبلغ بايد از سوي تيم‌هاي پيشنهاد دهنده به باشگاه پرداخت شود.

اين منبع آگاه به سرويس خبري ورزشي برزيل گفت: اگر آنها به ما بگويند که سهم 50 ميليون يورويي ما را پرداخت مي‌کنند و پس از آن طرف‌هاي ديگر قرارداد هم موافق باشند، مذاکراتمان را شروع مي‌کنيم.

45درصد باقيمانده حق نيمار به گروه سرمايه‌گذاري DIS و شرکت Teisa تعلق دارد در حالي که حداقل مبلغ براي فسخ قرارداد وي با باشگاه 70 ميليون يورو است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

18. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •