داداش اصلا پیغامتو نخوندم ! هر کاری دوست داری بکن ...
داداش اصلا پیغامتو نخوندم ! هر کاری دوست داری بکن ...
صنعتی اصفهان همینه. من با 5 تا فارغ التحصیلش صحبت کردم. همه فحش میدادن. یه دانشجوشم تو همین انجمن همینو بهم گفت. فقط میخوان اذیت کنن
یکی که با یه استاد اونجا پروژه کار کرده بود رفته بهس میگه می خوام برم کانادا ایمیل زدن منو تایید کن. یارو گفت بهش من اصلا تو رو نمی شناسم.
منطقت بسیار بالاست. تن ارسطو و افلاطون از لرزش که چی بگم یه بار دیگه جان به جان آفرین تسلیم کردن.
از تلاش شما قدردانی می کنم.
حالا اصلا لازم نیست که ثابت شه نخوندی و گرنه شما که بمب اطلاعاتی
با همچین آدمایی من طرفم تو علم و صنعت
Last edited by xerxes again; 24-09-2012 at 19:46.
دوستان لطفا از این ادامه این بحث در تاپیک خودداری کنید .
ممنون
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
دوستان من که استان البرزم می تونم دانشکاههای تهران رو انتخاب کنم؟
دوستان من اگه الان از دانشگاه انصراف بدم می تونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ (ورودی جدید هستم)
شما حتی اگه انصراف هم ندید می تونید در تکمیل ظرفیت شرکت کنید .تکمیل ظرفیت اون چیزی که شما فکر می کنید نیست و تمام رشته ا ودانشگاه ها رو شامل نمیشه شاید این رشته ای که شما دنبالشی اصلا در تکمیل ظرفیت نباشه .اینطور نیست که یه رشته 20 تا ظرفیت داشته و 15 نفر ثبت نام کردن دانشگاه بیاد برای اون 5 نفر اعلام نیاز بکنه.
میشه بیشتر توضیح بدین. در تکمیل ظرفیت فقط تو دانشگاه هایی پذیرفته میشیم که داخل اولویتهای انتخاب رشته باشند یا هر دانشگاهی که اعلام تکمیل ظرفیت بکنه رو می تونیم انتخاب کنیم ؟
این خبر ور بخون همه چی رو متوجه میشی این ماله پارساله و امسال هم شرایط همین طوره (البته رشته هاهر سال فرق می کنه .فقط برای اینکه بفهمی چی به چیه خوبه): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بعضی از این دانشگاهها برای پردیساشون توی شهر های دیگه اعلام ظرفیت کردن
دوستان یکی میشه زود جوا بده . کلاس های عمران عمران و عمران نقشه برداری مشترکه ؟ تعدادیش حداقل ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)