دوستم اینترنتش بالا نمیومد یوزرنمش رو به من داد گفت برام ترافیک رو تمومش کن.منم4 ساعت با یوزرنم خودش تو اینترنت بودم بعد براش وصل شد.مخابرات
دوستم اینترنتش بالا نمیومد یوزرنمش رو به من داد گفت برام ترافیک رو تمومش کن.منم4 ساعت با یوزرنم خودش تو اینترنت بودم بعد براش وصل شد.مخابرات
دوستان کسی همچین موردی براش پیش نیومد جواب بده؟
شما می خوای خوبی کنی به حریم خصوصی دیگران کار نداشته باش اکانت دیگران رو سیخ نده
دوما همچین ه ک ه ک راه انداختی که هر کی ندونه فکر می کنه چه خبره با چند خط اموزش همین الان می تونم به کل بچه های این انجمن روش وارد شدن به مودم دیگران را یاد بدم
دوستان رمز ورود به مودمتونو عوض کنید هیچ کی نمی تونه مودمتونو سیخ بده
محسن جان 2 حالت داره یا تمدید نکرده و پول بعد 24 ساعت کمتر یا بیشتر به حسابت بر می گرده یا تمدید کرده و بعد دو روز دوباره اتومات وصل میشه
فقط یک روش هست که واقعا جلوی ه ک مودم رو میگیره اونم nat هست البته nat به نا کجا آباد
دوستان عزیز برای اینکه -- نشید از مودمهای زایکسل استفاده کنید چون اصلا قابل -- نیست تازه اگه هم ی موقع -- شدید به مخابرات بگید تا پدر این نفر رو در بیارن
سلام رفقا.
من از قائمشهر هستم.
از شاتل نت نامحدود 128 یک ماه دارم.
سرعت دانلودم در حالت عادی 80 / 100 هست.
نهایتا تو هر ماه میتونم 20 GB دانلود کنم بعدش سرعتم 0 میشه : |
چون آنلاین بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه! پینگ من هم بین 90 / 110 هست که اگه پایین تر بود خیلیییییییی بهتر میشد!
حالا در کل من بیستم نتم تموم میشه و میخوام مخابرات بگیرم.
چند تا سوال دارم.
لطفا اگه میدونید سریعا جواب بدید!
1 - سرعت دانلود نت یک ماهه 128 نامحدود چقدره در حالت عادی؟
2 - مخابرات هم مثل شاتل اگه مقدار خاصی با نت نامحدود دانلود کنم سرعتش 0 میشه؟
3 - پینگ نت مخابرات چنده ؟
1-اوایل تا 280 بعد عادیش تا 240/180
2-نه
3-برای من 70بعضی موقع تا 110
اگر اهل انلاین بازی کردن هستی کلا دور مخابرات رو خط بکش!!!!
من که بیچاره شدم!! الان تو با شاتل راحت آنلاین بازی می کنی؟
از دوستان یه سوالی داشتم این صفحه مشترکین چرا نوشته آریاسل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)