کلا نت قطع میشه یا نود یه پیغام رو صفحه مرورگر میاره
واضحتر بگو
اگه خطا میده هم عکسش رو بذار
کلا نت قطع میشه یا نود یه پیغام رو صفحه مرورگر میاره
واضحتر بگو
اگه خطا میده هم عکسش رو بذار
سلام
من یه eset smart security اصل دارم که رو کامپیوتر نصب و فعال بود و وقتی ویندوز عوض کردم پاک شد
حالا وقتی نصبش میکنم و میخوام فعالش کنم برای گرفتن یوزر نیم باید به سایت adaox.me برم (چون روی کارت انتی ویروس فقط seial number و part number هست)
وقتی تو این سایت سریال نامبرو میزنم میگه این اکانت قبلا عضو شده و یه بار دیگه یوزر نیم و پسورد رو نمیده
باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
دوست در موقع ثبت در سایت نود32 در صفحه فرم یک سری سئوالات از شما پرسیده شده و مشخصاتی رو که دادید را بعد از رجوع بدین مجددا یوزر و پسورد را بهتون میده
سلام دوستان من از eset smart security 7 استفاده میکنم تازگی ویندوزم رو عوض کردم و همون نود رو روی ویندوز نصب کردم ولی آیکونش نارنجی شده و این پیغام رو میده
analaysis of application protocols will not function
میشه راهنمایی کنید چه جوری برطرف میشه ممنون
میدونم چون یه بار رمز و یوزر رو گرفتم دیگه بهم نمیده و میگه این اطلاعات قبلا استفاده شده و منم پسورد و یوزر قبلی رو نمیدونم
اموزش آپدیت آفلاین آنتی ویروس ورژن 7 رو یاد میدید لطفا. خیلی کارم گیره.
سلام
آنتی ویروس من eset security smart4 هست مشکلم اینه از وقتی آنتی ویروسم رو آپدیت آفلاین کردم آیکن آنتی ویروس قرمز شده هیچ جور هم عوض نمیشه در حالی در قسمت آپدیت نوشه آپدیت ضروری نیست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با سلام بر دوستان
من ويروس ياب ورژن 8 رو نصب كردم كه سيستمم خيلي سنگين شد و وقتي ميخوام ويروس يابي
بكنم 20 ثانيه هنگ ميكنه بعد قسمت سرچ مياد
قبلا ورژن ESET NOD32 _ 7.0.302.26 بود ( آيا ورژن 7 خوب كار ميكنه؟)
1: اگر امكانش باشه لينگ دانلود ويروس ياب نود 32 ورژن 7 رو برام بگذاريد
2: ESET Smart Security با Eset Nod 32 با هم فرقي دارند يا نه ؟
Last edited by vamper65; 04-11-2014 at 09:27.
[لینکش تو آدرس وبلاگ که فرستادم هس
بطور کلی اولی فایروال داره و مناسب برای اینترنت
اگه از نود خوشت نیومد کسپر آویرا پاندا اوست و ۳۶۰ هم هست
Last edited by Dr Nima; 04-11-2014 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)