بیراههههههههه بحثثثثث![]()
نمی گیری چی میگم بیا یاهو با هم حرف می زنیم اون موقه میگیری
![]()
بیراههههههههه بحثثثثث![]()
نمی گیری چی میگم بیا یاهو با هم حرف می زنیم اون موقه میگیری
![]()
چطوری میشه اسب رام کرد؟
خر به چه درد میخوره؟
من که نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشتم وقتی 1.6.1 امد گفت این لانچر دیگه ساپورت نمیشه و باید جدیدش رو دانلود کنی و به من هم یه فایل 48 مگی برای دانلود داد که install ماین کرافت بود.
اول این قدر سوارش شو که آخرش چندتا قلب بیاد بالای سرش ، الان اسب رام شد و میتونی با گذاشتن زین سوارش بشی و باربند هم میتونی ببندی.
توی یوتیوب دنبالش بگرد فیلم هاش زیاده.
خر هم مثل اسب میشه سوارش شد . می تونی وسایل هم روش بزاری ببری اینور اونور .البته مثل اسب زره نمی شه روش گذاشت
1.6.1 رو نصب کردم ارور جاوا میده
نمی گه که ساپورت نمیشه . فقط یه پیغام میده می گه یه نسخه جدید از ماین اومده . در ضمن لانچر اون فایل 48 مگی همون لانچر قدیمیه 1.5.2 هست . در صورتی که لانچر و مسیر دهی فایل های .minecraft عوض شده که بعدا دچار مشکل می شه با لانچر قدیمی
ram رو کم کردم هیچ پیامی نمیده تو بازی هم نمیره
تمامه چیزایی که توی .minecraft هست ررو پاک کن
لانچر های خودتم پاک کن
بعد ایو نصب کن بعد بگو 1.5.2 ـه
تو بازی س.نتر همه دارن استفاده می کنن این جا اومدی میگی دانلود نکنید دانلود نکنید ؟ ویروسه ؟! سیستمتو سوزونده ؟! باهاش مشکلی داری ؟!؟!![]()
من کار ندارم کی داره استفاده می کنه کی استفاده نمی کنه . من دارم دقیقا همون چیزی رو می گم که توی اون سایت تورنت قرار گرفته .
لانچز مال 1.5.2 هستش .
بحث تمام
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
والا نمی دونم آقا مهران چرا الکی بحثو به بیراهه می کشن . اول الکی به Magic launcher گیر می دن که خیلی از کاربران از اون استفاده می کنن .
بعدش میان میگن چرا ماین رو نخریدی !!!!!خودشون ماینکرافت رو خریدن . لینک دانلود کرک شده قرار می دن در صورتی که خودشون تست نمی کنن ( هیچ مطلبی نذاشتن که اشاره شده باشه این نسخه رو تست کرده ) بعد گیر میدن به ما .
حرف هام کاملا مشخص و قابل درکه ولی الکی بحثو ادامه میدن
ولی به هر حال واسه تکمیل پستم این مطلبو می دارم
ماینکرافت 1.6.1 در صورتی که از لانچر خودش و یا Magic launcher استفاده کنین ( در صورتی که بار اول باشه نصب می کنین و یا پوشه .minecraft موجود نباشه ) یه حالتی شبیه به این داره :
عدم وجود پوشه bin
وجود پوشه ی natives و فایل 1.6.1.json در پوشه Versions ( دوستان عزیز این فایل json خیلی مهمه تو نصب مود ها بدرد می خوره ! )
مکان دقیق پوشه Natives ( نباید توی پوشه ی Version باشه )
اون ماینکرافت 48 مگیه که تو سایت ها تورنت هستش :
این ورژن همون مولتی لانچری که واسه 1.5.2 بوده استفاده شده . لانچر قادر به دانلود و پیدا کردن نسخه ماینکرافت در سرور هستش ولی چون موجانگ لانچر رو عوض کرده و تاکید کرده دیگه لانچر قدیمی با 1.6.1 سازگار نیست ، لدا به مشکل برخورد می کنه .
عدم وجود برخی فایل ها و پوشه ها در جای خود 1 ( به عکس ها دقت کنین ! )
پوشه bin :
فایل json :
پوشه Natives :
دوستان عزیز خودتون تست کنین که بعضیا شاکی نشن بگن چرا بعضی قسمتارو قرمر کردی !
با توجه به توضیحات کاملا مشهوده لانچر مشکل داره . همونطور که گفتم لانچر مال 1.5.2 هستش و فقط واسه این داره نشون میده تو لیست 1.6.1 رو چون خودشو با با سرور دانلود موجانک سینک می کنه و فایل هارو از اونجا دانلود می کنه در صورتی که تغییرات مورد نظر رو توی پوشه .minecraft نمی ده !
تا الانم TeamExtreme هم که نسخه ی کرک شده ماینکرافت رو بیرون میده ، لانچر ماینکرافت رو کرک نکرده .
ببینم دیگه چه بهونه ای جور می کنین بحثو منحرف کنین !
__________________________________________________ ___________________________________-
آدمی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب می زنه هرگز !
Last edited by Public Enemy; 02-07-2013 at 21:43.
آقا بهترینش فعلا همین Lunchere![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)