تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 346 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

1 - اولا گفتم مسیر دهی نه مسیر ! منظورمم کاملا واضح بود نیاز به توظیح نداره !
    2 - اولا من که انجمنی ندارم . کی گفته هر کی در مورد یه بازی یه سایت زد باید حتما اون بازی رو خریداری کرده باشه ؟
    3 - به اندازه کافی تحقیق کردم قیل از اینکه پست بدم .
    من منظورم از لانچر 1.5.2 مربوط به همین فایل 48 مگیه که آپلود کردین .
    شما این فایلی که گذاشتین دقیقا همون فایلی هستش که توی سایت های تورنت منتشر شده . هم مال شما رو دانلود کردم هم تورنت . حتی حجماشم فرق نداره . در موردش چی می خواین توضیح بدین ؟ خوب معلومه ! از تورنت دانلود کردین آپلود کردین رو یه هاست دیگه .

اگه فقط 4 پنج تا کامنت زیرشو می خوندین گفتن دانلود نکنین .

خودتونم دارین میگین که بازی رو خریدین . پس هیچکدوم از فایل هایی آپلود کردین تست نکردین

بحث داره به سمت بیراهه می کشه . خودم تمومش می کنم . نمی دونم چرا 1 دونه آموزش تو سایت ماینباز قرار گرفت شمارو این همه به هم ریخت

بیراههههههههه بحثثثثث نمی گیری چی میگم بیا یاهو با هم حرف می زنیم اون موقه میگیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

چطوری میشه اسب رام کرد؟
    خر به چه درد میخوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشتم وقتی 1.6.1 امد گفت این لانچر دیگه ساپورت نمیشه و باید جدیدش رو دانلود کنی و به من هم یه فایل 48 مگی برای دانلود داد که install ماین کرافت بود.

چطوری میشه اسب رام کرد؟
    خر به چه درد میخوره؟
    اول این قدر سوارش شو که آخرش چندتا قلب بیاد بالای سرش ، الان اسب رام شد و میتونی با گذاشتن زین سوارش بشی و باربند هم میتونی ببندی.

توی یوتیوب دنبالش بگرد فیلم هاش زیاده.

4. این کاربر از amin7x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چطوری میشه اسب رام کرد؟
    خر به چه درد میخوره؟
    خر هم مثل اسب میشه سوارش شد . می تونی وسایل هم روش بزاری ببری اینور اونور .البته مثل اسب زره نمی شه روش گذاشت

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

1.6.1 رو نصب کردم ارور جاوا میده

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من که نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشتم وقتی 1.6.1 امد گفت این لانچر دیگه ساپورت نمیشه و باید جدیدش رو دانلود کنی و به من هم یه فایل 48 مگی برای دانلود داد که install ماین کرافت بود.
    .

نمی گه که ساپورت نمیشه . فقط یه پیغام میده می گه یه نسخه جدید از ماین اومده . در ضمن لانچر اون فایل 48 مگی همون لانچر قدیمیه 1.5.2 هست . در صورتی که لانچر و مسیر دهی فایل های .minecraft عوض شده که بعدا دچار مشکل می شه با لانچر قدیمی

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ram رو کم کردم هیچ پیامی نمیده تو بازی هم نمیره

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نمی گه که ساپورت نمیشه . فقط یه پیغام میده می گه یه نسخه جدید از ماین اومده . در ضمن لانچر اون فایل 48 مگی همون لانچر قدیمیه 1.5.2 هست . در صورتی که لانچر و مسیر دهی فایل های .minecraft عوض شده که بعدا دچار مشکل می شه با لانچر قدیمی
    تمامه چیزایی که توی .minecraft هست ررو پاک کن
    لانچر های خودتم پاک کن
    بعد ایو نصب کن بعد بگو 1.5.2 ـه

تو بازی س.نتر همه دارن استفاده می کنن این جا اومدی میگی دانلود نکنید دانلود نکنید ؟ ویروسه ؟! سیستمتو سوزونده ؟! باهاش مشکلی داری ؟!؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من کار ندارم کی داره استفاده می کنه کی استفاده نمی کنه . من دارم دقیقا همون چیزی رو می گم که توی اون سایت تورنت قرار گرفته .

لانچز مال 1.5.2 هستش .

بحث تمام

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

والا نمی دونم آقا مهران چرا الکی بحثو به بیراهه می کشن . اول الکی به Magic launcher گیر می دن که خیلی از کاربران از اون استفاده می کنن .

بعدش میان میگن چرا ماین رو نخریدی !!!!!
    خودشون ماینکرافت رو خریدن . لینک دانلود کرک شده قرار می دن در صورتی که خودشون تست نمی کنن ( هیچ مطلبی نذاشتن که اشاره شده باشه این نسخه رو تست کرده ) بعد گیر میدن به ما .

حرف هام کاملا مشخص و قابل درکه ولی الکی بحثو ادامه میدن

ولی به هر حال واسه تکمیل پستم این مطلبو می دارم

ماینکرافت 1.6.1 در صورتی که از لانچر خودش و یا Magic launcher استفاده کنین ( در صورتی که بار اول باشه نصب می کنین و یا پوشه .minecraft موجود نباشه ) یه حالتی شبیه به این داره :

عدم وجود پوشه bin

وجود پوشه ی natives و فایل 1.6.1.json در پوشه Versions ( دوستان عزیز این فایل json خیلی مهمه تو نصب مود ها بدرد می خوره ! )

مکان دقیق پوشه Natives ( نباید توی پوشه ی Version باشه )

اون ماینکرافت 48 مگیه که تو سایت ها تورنت هستش :

این ورژن همون مولتی لانچری که واسه 1.5.2 بوده استفاده شده . لانچر قادر به دانلود و پیدا کردن نسخه ماینکرافت در سرور هستش ولی چون موجانگ لانچر رو عوض کرده و تاکید کرده دیگه لانچر قدیمی با 1.6.1 سازگار نیست ، لدا به مشکل برخورد می کنه .

عدم وجود برخی فایل ها و پوشه ها در جای خود 1 ( به عکس ها دقت کنین ! )

پوشه bin :

فایل json :

پوشه Natives :

دوستان عزیز خودتون تست کنین که بعضیا شاکی نشن بگن چرا بعضی قسمتارو قرمر کردی !

با توجه به توضیحات کاملا مشهوده لانچر مشکل داره . همونطور که گفتم لانچر مال 1.5.2 هستش و فقط واسه این داره نشون میده تو لیست 1.6.1 رو چون خودشو با با سرور دانلود موجانک سینک می کنه و فایل هارو از اونجا دانلود می کنه در صورتی که تغییرات مورد نظر رو توی پوشه .minecraft نمی ده !

تا الانم TeamExtreme هم که نسخه ی کرک شده ماینکرافت رو بیرون میده ، لانچر ماینکرافت رو کرک نکرده .

ببینم دیگه چه بهونه ای جور می کنین بحثو منحرف کنین !
    __________________________________________________ ___________________________________-

آدمی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب می زنه هرگز !
    Last edited by Public Enemy; 02-07-2013 at 21:43.

داره خودمونی میشه ard1378's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Mo Beche Meshedom :P

پيش فرض

آقا بهترینش فعلا همین Lunchere

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •